Video

Buurvrouw schrikt van aanrijding in Rijsbergen: 'Die automobilist reed met piepende banden weg'

27 september 2020 om 10:57 • Aangepast 28 september 2020 om 11:44
nl
"Dit is wel schrikken", verzucht Renske die vlakbij het Rijsbergse feestcafé The Jolly Jester woont waar zaterdagnacht meerdere mensen werden aangereden door een automobilist. "Normaal zijn wij daar ieder weekend. Toevallig deze avond niet, en en dan gebeurt er zoiets..."
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Volgens getuigen zou de bestuurder van de auto ook in het feestcafé zijn geweest en had die vlak voor de aanrijding boos The Jolly Jester verlaten.

Pyjamaparty
"Ik werd wakker van een auto die met piepende banden wegreed en een hoop mensen die dingen riepen en schreeuwden", vertelt de vrouw die aan de Sint Bavostraat woont. "Maar ik sliep nog half, dus ik ben weer in slaap gevallen. Maar vlak daarna werd ik opnieuw wakker, van de ambulance- en politiesirenes."

Het gerucht ging dat iemand zaterdagavond zijn vijftigste verjaardag in The Jolly Jester vierde, maar volgens Renske was er een pyjamaparty aan de gang in het café. "Die werd gehouden door een groep meiden die een meidenweekend had."

Gebroken rib
Bij de aanrijding raakten meerdere mensen gewond. Renske kent twee van hen. "Dat zijn jonge meiden. Zij hebben allebei een gekneusde enkel, een van hen heeft daarnaast een rib gebroken en de ander heeft een gezwollen lip."

De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. De politie onderzoekt wie de bestuurder was en wie er op dat moment nog meer in de auto zat. Agenten bekijken camerabeelden en horen verschillende getuigen. De auto zou een donkere stationwagen zijn. "De auto heeft vermoedelijk op meerdere plekken schade", laat een politiewoordvoerster weten. Volgens getuigen verdween de auto richting Zundert.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.