Veel te druk en luidkeels meezingen: feest in kroeg Roosendaal loopt net voor lockdown uit de hand

15 oktober 2020 om 16:23 • Aangepast 16 oktober 2020 om 10:34
Volop drukte voor de lockdown in Roosendaal. (foto: Dumpert)
Volop drukte voor de lockdown in Roosendaal. (foto: Dumpert)
Vlak voor de lockdown liep een feest in café Bij Moeders in Roosendaal flink uit de hand. Het was veel te druk, bezoekers hielden geen afstand en zongen luidkeels mee. De beelden doen op sociale media veel stof opwaaien.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Het ging mis op het moment dat de voetbalwedstrijd Italië - Nederland in de kroeg te zien was. Alle coronamaatregelen leken vergeten tijdens het nummer Ik Moet Zuipen. Kroegbaas Jean-Pierre Kolthoff wil verder niet reageren, maar zegt tegen BN DeStem 'overvallen te zijn door de vele bezoekers'.

Bekijk op de videobeelden hoe het feest eraan toeging:

Wachten op privacy instellingen...

Kwaad
"Wij distantiëren ons van dit gedrag. Ik baal hier enorm van, want het is slecht voor het imago voor de gehele Roosendaalse horeca", zo reageert regiomanager Koen Bakker van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Roosendaal. "Het maakt me heel kwaad." Volgens hem was dit te voorkomen door sneller de muziek uit te zetten.

Eerder zorgde een feest in Den Haag in heel het land voor veel opschudding. Ook daar lapten bezoekers woensdagavond, vlak voor de aangescherpte maatregelen, alle regels aan hun laars. Later bood de Haagse kroegeigenaar in tranen zijn excuses aan.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...