Vermiste Celine (15) werd gevonden in huis in Den Haag, 31-jarige man opgepakt

29 oktober 2020 om 09:59 • Aangepast 30 oktober 2020 om 10:07
nl
De 15-jarige Celine is woensdag rond middernacht gevonden in een huis in Den Haag. Een 31-jarige man uit die stad is aangehouden.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

Het meisje werd in goede gezondheid aangetroffen dankzij het Amber Alert van woensdagavond. De politie arresteerde op de Piet Heinstraat in Den Haag een verdachte die met de vermissing te maken zou hebben.

Omwonenden
Omroep West sprak met enkele omwonenden die zagen hoe de verdachte werd aangehouden. Een buurvrouw werd wakker van de inval. “Ik hoorde schreeuwen: luisteren, politie!”, vertelt ze. Een andere omwonende zegt dat de agenten in burger waren. De verdachte werd eerst afgevoerd, een kwartier later kwam ook het meisje naar buiten.

Het meisje was sinds vorige week vrijdag vermist. Ze vertrok vanaf haar moeders huis aan de Schoolstraat in Berghem. Sindsdien was ze niet meer gezien. Woensdag rond middernacht werd ze gevonden in een huis in Den Haag, tot grote blijdschap van de familie.

Familie dolgelukkig
Haar familie komt ‘superlatieven tekort’ om te omschrijven hoe blij ze is dat het 15-jarige meisje weer terecht is. “Die waren natuurlijk helemaal gelukkig. Door het dolle heen”, laat Jeroen Baardemans weten, die als familiewoordvoerder optreedt.

"De afgelopen week heeft de familie vanuit verschillende kanten enorm veel steun en hulp gehad bij de zoektocht naar Celine. Dat heeft de familie erg veel goed gedaan en ze zijn iedereen ook erg dankbaar voor alle ondersteuning en hulp. Ook alle media-aandacht heeft zeker geholpen bij de zoektocht", laat de familie weten in een verklaring. De familie is nu toe aan rust.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.