Jacht op relschoppers gaat door: Bureau Brabant toont verdachten in Den Bosch

8 februari om 10:01 • Aangepast 17 februari om 09:20
Rellen Den Bosch (Archiefbeeld)
Rellen Den Bosch (Archiefbeeld)
Mensen die betrokken waren bij de avondklokrellen van twee weken geleden in Den Bosch, lopen kans dat ze zichzelf maandagavond op televisie terugzien. In het opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant worden nieuwe beelden getoond.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door

Vorige week kwamen in hetzelfde programma in een aangepaste uitzending ook al beelden voorbij van vermeende relschoppers in Eindhoven en Den Bosch. Ook in het landelijke programma Opsporing Verzocht gingen de rellen op meerdere plekken niet onopgemerkt voorbij.

Vorige week werden meerdere mannen opgepakt die op camerabeelden te zien waren tijdens de ongeregeldheden op verschillende plekken in Brabant. Een van de opgepakte mannen kwam zelf naar het politiebureau om zich te melden, anderen werden thuis gearresteerd.

De politie gaf al aan vaker een beroep te zullen doen op het publiek. Dat gaat dus maandagavond opnieuw gebeuren.

Verdachten rellen in Tilburg hebben zich nog niet gemeld
Zondag had de politie ook al een boodschap voor jongeren die zich op 24 januari misdroegen tijdens rellen in Tilburg: Meld jezelf anders heb je grote kans herkenbaar voorbij te komen bij Bureau Brabant en Opsporing Verzocht of online. De politie geeft betrokkenen een week de tijd. Op die oproep heeft nog niemand gereageerd.

De recherche heeft onder meer camerabeelden van het vernielen van een kledingzaak. Ook zijn er beelden van de vernieling van een huis met vuurwerk, waarbij een vrouw gewond raakte.

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...