Illegaal gokhuis in Den Bosch al lange tijd in beeld bij de politie

28 juni 2021 om 05:43 • Aangepast 29 juni 2021 om 05:38
nl
Een arrestatieteam van de politie is zondagavond een huis aan de Vierde Rompert in Den Bosch binnengevallen. In het huis waren zes mensen illegaal aan het pokeren. Er waren de afgelopen weken meerdere signalen dat er illegaal gegokt werd in de woning. In 2019 was er op hetzelfde adres ook al een schietpartij tijdens een pokeravond.
Profielfoto van Sandra KagieProfielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Aan de actie zondagavond werkte ook de gemeente Den Bosch mee. Het vermoeden was dat er ook vuurwapens aanwezig waren, dit was niet het geval. Er is niemand aangehouden.

Veel signalen
De afgelopen weken kreeg de politie meerdere signalen dat er op het adres illegaal gepokerd werd. Eerder deze maand voerde de politie een 'stopgesprek' met de bewoner, waarbij gewezen werd op de risico's van illegale pokeravonden.

Na dit gesprek kwam er vorige week weer een melding binnen. Hierop heeft de politie samen met de gemeente 's-Hertogenbosch besloten een inval te doen. Er werd een speciaal ingerichte pokerruimte ontdekt.

Pokeraar neergeschoten
In 2019 was het op hetzelfde adres ook al raak. Toen werden pokeraars beroofd van hun geld en werd er iemand neergeschoten.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.