Stem op jouw favoriete liedjes voor de Top 900, nu het nog kan!

8 september 2021 om 12:00 • Aangepast 29 augustus 2022 om 08:04
nl
Wil je nog invloed uitoefenen op de jaarlijkse Top 900 op Omroep Brabant? Wacht dan niet langer en breng nu je stem uit. De stembus gaat namelijk woensdagavond dicht. De lijst met de mooiste liedjes gaat komende zaterdag van start.
Profielfoto van Maarten Kortlever
Geschreven door

“Veel mensen schuiven dat stemmen toch even vooruit”, weet Maarten Kortlever, één van de presentatoren. “Iedereen is druk met andere zaken. Maar de tijd begint nu te dringen. We willen graag nog heel veel lijstjes ontvangen want dat maakt de lijst alleen maar mooier.”

De komende twee dagen worden alle stemmen geteld en wordt het programma voorbereid. Aanstaande zaterdag om iets na 9.00 uur start Koen Wijn met nummer 900. Vrijdag 17 september iets voor 19.00 uur is de nummer 1 te horen. De afgelopen tien edities was dat telkens ‘Brabant’ van Guus Meeuwis.

Iedereen die dit jaar een stemlijstje invult via www.omroepbrabant.nl/top900 maakt kans op een mooie bluetooth-speaker van topkwaliteit. Ook woensdagavond worden er nog speakers verloot, want vanaf 19.00 uur is er een speciale extra uitzending met veel mooie muziek. Je krijgt dan ook veel tips voor je lijstje. Maar nogmaals… die moet je dan wel echt vandaag insturen.

LEES OOK:

Vijf redenen waarom de Top 900 leuker is dan al die andere lijsten

Wat zijn jouw favoriete liedjes? Stem nu voor de Top 900!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone