112-nieuws: elektrische scooter brandt uit • medewerker tankstation gewond - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: elektrische scooter brandt uit • medewerker tankstation gewond

22 december 2021 om 05:47 • Aangepast 23 december 2021 om 09:54
nl
In dit liveblog hielden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Deze hele woensdag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.59

Dit liveblog is gesloten.

22.41

Bestuurder gewond na ongeluk in Erp

Op de Achterdijk in Erp is een bestuurder van een auto gewond geraakt. Hij zou uit de bocht zijn gevlogen, volgens de politie gebeurde dat omdat de weg glad was. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
22.02

Scooter in brand gestoken

Op de Alphenseweg in Gilze is de brandweer woensdagavond bezig met het blussen van een scooter. Het gaat volgens onze correspondent om een elektrische scooter van GO Sharing. Volgens omstanders is die in brand gestoken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
20.44

A50 na uren weer open

De A50 van Oss naar Eindhoven bij knooppunt Ekkersweijer is weer open. De weg was sinds kwart over zes 's ochtends dicht, omdat daar een vrachtwagen die varkens vervoerde was gekanteld. De weg was daardoor zwaar beschadigd en moest worden gerepareerd. De verwachting dat de weg tot zeker elf uur 's avonds dicht zou zijn.

LEES OOK: A50 tot zeker 23.00 uur dicht na ongeluk met gekantelde vrachtwagen

20.18

Twee rijstroken A2 dicht door ongeluk

Op de A2 van Eindhoven naar Maastricht bij Eindhoven is een ongeluk gebeurd met meerdere auto's. Twee rijstroken zijn tot waarschijnlijk tien uur dicht. De politie doet nog onderzoek. Er staat zo'n vier kilometer file, wat rond kwart voor negen 24 minuten vertraging oplevert.

Wachten op privacy instellingen...
19.12

Medewerker tankstation ernstig gewond door klant

Een medewerker van een tankstation aan de Hoge Wal in Goirle is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt toen hij een klant probeerde tegen te houden. Die klant had namelijk niet betaald. De verdachte ging er vandoor in een zwarte Renault Scenic. De politie roept mensen op om 112 te bellen bij het zien van deze auto.

LEES OOK: Medewerker tankstation ernstig gewond na tegenhouden niet-betalende klant

Wachten op privacy instellingen...
17.00

Rijstrook A27 weer vrij

De rijstrook op de A27 tussen Oosterhout en Geertruidenberg is weer vrijgegeven. Daar was rond half vijf een ongeluk gebeurd, wat zorgde voor zo'n acht kilometer file. De file is om vijf uur bijna opgelost. Ook op de A59 tussen Made en knooppunt Hooipolder is in beide richtingen nauwelijks nog vertraging.

16.41

Ongeluk op A27 bij Breda

Op de A27 van Breda naar Gorinchem staat een file van zo'n acht kilometer, wat leidt tot bijna een halfuur vertraging. Een rijstrook is daar dicht. Tussen Oosterhout en Geertruidenberg is namelijk een ongeluk gebeurd. Op de A59 tussen Made en knooppunt Hooipolder staat in beide richtingen vanwege hetzelfde ongeluk ook een file van zo'n vijf kilometer.

Wachten op privacy instellingen...
16.24

Bestuurder botst met busje tegen boom en slaat op de vlucht

Op de Grauwe Polder in Etten-Leur is woensdagmiddag een ongeluk gebeurd. Een bestuurder raakte met zijn busje van de weg, reed een boom omver en kwam tot stilstand tegen een andere boom. Daarna sloeg de bestuurder op de vlucht en liet de bijrijder achter. De gevluchte bestuurder werd later aangehouden door de politie.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
16.09

Man met nepvuurwapen aangehouden

In de Koetsierwei Valkenswaard is woensdagmiddag een man aangehouden omdat hij een nepvuurwapen had. Iemand die voorbij de auto van de verdachte liep, zag het wapen op het dak van zijn auto liggen. Daarop belde diegene de politie. De man werd aangehouden en ging volgens onze correspondent zonder verzet mee naar het bureau.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
12.50

Zelfgemaakte vuurwerkbom en kruisboog gevonden in huis Werkendam

In een huis in Werkendam heeft de politie een zelfgemaakte vuurwerkbom, airsoftwapens en een kruisboog gevonden. De bewoner is door de politie aangehouden en zit nog vast. Twee huizen ernaast werden uit voorzorg ontruimd.

In het huis vond de politie naast illegaal vuurwerk ook een zelfgemaakte vuurwerkbom in de vorm van een ijzeren pijp gevuld met het kruit van vuurwerk. Ook werden drie airsoftwapens en een kruisboog in beslag genomen. Airsoftwapens waarmee balletjes kunnen worden afgevuurd, zijn legaal maar er zijn wel regels aan verbonden. Verder vonden agenten in huis nog een kleine hoeveelheid amfetamine.

LEES OOK: Zelfgemaakte vuurwerkbom en kruisboog gevonden in huis Werkendam

Wachten op privacy instellingen...

10:30 – Sluiting bedrijfspand waar crystal meth is gevonden
Een bedrijfspand aan de Indumaweg in Helmond is door de gemeente gesloten na een grote drugsvondst. Op 23 november werden daar kilo’s crystal meth en hennep gevonden. Er werd toen zwaarbewapende politie ingezet. De gemeente maakt gebruik van het Damoclesbeleid. Hiermee kan de gemeente, bij vondst van drugs, een woning sluiten.

09.55

Airbagdieven hebben het gemunt op Mercedes-Benz

Uit verschillende auto's in Waalwijk zijn maandagnacht airbags gestolen. In de Anton Coolenstraat en de Anton van Duinkerkenstraat verdwenen de airbags uit auto's van het merk Mercedes-Benz. In de Gerard Knuvelderstraat bleef het bij een poging. De politie zoekt getuigen.

09.00

Voetgangster zwaargewond, voorruit van auto was niet goed schoongekrabd

Een vrouw (31) is woensdagochtend zwaargewond geraakt toen ze op een zebrapad werd geschept door een auto. Dat gebeurde op de Zaventemstraat in Breda. Op foto's is te zien dat de voorruit van de auto grotendeels zit dichtgevroren en slechts voor een klein deel is schoongekrabd. De automobilist, een 38-jarige Bredanaar, is aangehouden.

De trauma-arts werd met een helikopter naar de plaats van het ongeluk gebracht. Het slachtoffer is met hoofdletsel onder begeleiding van de arts naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Volgens een correspondent was de bevroren voorruit van de auto niet goed schoongemaakt en had de bestuurder vermoedelijk minder goed zicht op de weg. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken dit.

LEES OOK: Voetgangster zwaargewond, voorruit van auto was niet goed schoongekrabd

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
08.40

Gewonde bij steekpartij op azc in Budel, dader aangehouden

Bij een steekpartij in het azc in Budel is een bewoner gewond geraakt. Dat gebeurde rond acht uur. Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie ging er een ruzie aan de steekpartij vooraf. De politie heeft drie mensen aangehouden. Een van de drie werd door het slachtoffer aangewezen als dader. De politie onderzoekt welke rol de twee anderen bij de steekpartij hebben gespeeld.

06.18

Vrachtwagen kantelt, A50 dicht

Op de A50 bij knooppunt Ekkersweijer is woensdagochtend een vrachtwagen die varkens vervoerde gekanteld. De weg van Nijmegen richting het zuiden is afgesloten tussen Sint-Oedenrode en knooppunt Ekkersweijer. Omrijden kan via Den Bosch over de A59 en de A2. De afsluiting duurt tot zeker drie uur.

Wachten op privacy instellingen...
05.45

Problemen op spoor Den Bosch-Tilburg

Tussen Den Bosch en Tilburg rijden sinds halfzes woensdagochtend geen treinen vanwege een defecte trein op het spoor. De NS houdt er rekening mee dat de problemen niet voor halfacht woensdagochtend zijn opgelost.

23.48

Onderzoek naar illegaal vuurwerk en explosieven in Werkendam

In een huis aan de Nieuweweg in Werkendam deden de politie en EOD dinsdagmiddag en -avond onderzoek naar diverse verdachte explosieve stoffen. Agenten waren 's middags naar het huis gegaan na een tip over mogelijk illegaal vuurwerk. Daar werd inderdaad illegaal vuurwerk ontdekt en ook explosieven. De bewoner van het huis is gearresteerd en naar een politiecellencomplex gebracht. Uit voorzorg werden dit huis en twee huizen hiernaast ontruimd.

22.01

Man zwaar mishandeld in Hoogerheide

Op een parkeerplaats in Hoogerheide is dinsdagmiddag een 51-jarige man zwaar mishandeld. Dat gebeurde nadat hij drie mannen aansprak omdat ze afval op straat weggooiden. De drie mannen waren hier niet van gediend en schopten en sloegen hem. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone