112-nieuws: botsing tussen auto en scooter • kerststalfiguren gedumpt - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: botsing tussen auto en scooter • kerststalfiguren gedumpt

3 januari om 05:37 • Aangepast 4 januari om 09:41
nl
Ook deze maandag hielden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.55

Dit liveblog is gesloten.

20.53

Overval op supermarkt in Tilburg

Bij de PLUS aan de Besterdring in Tilburg heeft iemand maandagavond iets na acht uur een overval gepleegd. De politie heeft kort daarna een verdachte aangehouden.

Het mes waarmee de overval is gepleegd, is nog niet gevonden. De politie is nog volop bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

LEES OOK: Verdachte aangehouden na overval op supermarkt in Tilburg

19.49

Ongeluk tussen auto en scooter in Deurne

Een auto is maandagavond achter op een scooter gebotst op de Snoertsebaan in Deurne. De bestuurder van de scooter is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De scooter is door een omstander naar het huis van de eigenaar gebracht.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
19.45

Bestuurder gewond nadat auto tegen vangrail botst en in brand vliegt

Op de Europaweg (A270) in Nuenen is een bestuurder van een auto gewond geraakt. Hij raakte met zijn auto van de weg en botste tegen de vangrail, waarna de auto in brand vloog. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter zijn ter plaatse.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
19.02

Voetganger doet lugubere vondst langs het spoor in Oss

Een voetganger heeft een lugubere vondst gedaan langs het spoor in Oss. In een vuilniszak vond hij de overblijfselen van meerdere dieren. "Resten van konijnen die moedwillig om het leven zijn gebracht. Ze waren flink toegetakeld en gevild", vertelt een woordvoerder van de dierenambulance Brabant Noord-Oost.

LEES OOK: Voetganger doet lugubere vondst langs het spoor in Oss

18.48

Oplichters maandagavond herkenbaar in beeld

Een man van 88 uit Best is vorig jaar maandenlang benaderd door oplichters die zich voordeden als medewerkers van zijn bank. Maanden later slaan de criminelen toe. Ze halen de bankpas van de man thuis op en pinnen ermee.

In Bureau Brabant is maandagavond meer aandacht voor dit soort bankpasfraude, een vorm van criminaliteit die ook wel 'spoofing' wordt genoemd.

LEES OOK: Man (88) maandenlang bewerkt door nep-bankmedewerkers: daders gefilmd

17.02

Politie zoekt naar man in Eindhoven

Wachten op privacy instellingen...
14.56

Politie tast in duister rond zware mishandeling.

De politie heft nog geen idee wie er achter de zware mishandeling van een jongen van 17 in Helmond zit of zitten. De tiener werd in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag gevonden in een groenstrook bij de Barrierlaan. Hij zou van achteren zijn aangevallen, vermoedelijk met een fles. Hij was een halve dag bewusteloos en kwam 's middags in het ziekenhuis pas weer bij.

13.00

Accu's scootmobielen gestolen

Dieven hadden het rond de jaarwisseling in Tilburg gemunt op de accu's van scootmobielen. Ze sloegen tussen 31 december en 1 januari toe bij drie flats aan de Reinevaarsstraat. In elk van de drie flats werden accu's van meerdere scootmobielen gestolen, in totaal ging het om 30 accu's van 15 scootmobielen.

12.41

Figuren uit de kerststal gedumpt: 'Waardeloos'

Wachten op privacy instellingen...
12.37

Verdachte hotel-steekpartij is dakloze man van 31

De man die zondagavond werd opgepakt voor een steekpartij in een kamer van het City Hotel in Oss, is dakloos en 31 jaar oud. Hij wordt ervan verdacht een man van 24 uit Oss meerdere keren in z'n gezicht te hebben gestoken. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis worden behandeld aan wonden in zijn gezicht, maar mocht 's avonds weer naar huis.

10.42

Vuurwerkgooiers Dinteloord vrij

De vijftien mannen en jongens die op oudjaarsavond in Dinteloord werden opgepakt voor het gooien van vuurwerk naar handhavers, zijn weer vrijgelaten. Dat laat de politie maandag weten. Ze zijn nog wel verdachten.
LEES OOK: 15 verdachten weer vrij nadat handhavers werden bekogeld met zwaar vuurwerk

10.17

Man met inbrekerstuig opgepakt

In Veghel is zondagnacht op de tweede verdieping van een flat aan de Professor Oudstraat een man opgepakt. Hij wilde zich niet legitimeren en bleek inbrekersgereedschap bij zich te hebben. De politie moest pepperspray gebruiken om de man te kunnen arresteren. Ook een agente kreeg pepperspray in het gezicht.

09.55

Gereedschap gestolen

De politie in Roosendaal zoekt de eigenaar of eigenaren van gereedschap dat zondag werd gevonden op het Mariaplein. De spullen zijn waarschijnlijk gestolen.

07.22

Rijstrook A59 dicht vanwege wateroverlast

Een rijstrook van de A59 van Oss richting Den Bosch werd maandagochtend rond kwart over zeven korte tijd afgesloten omdat er water stond in de tunnel bij Rosmalen-Oost. De afsluiting van de rijstrook leidde tot zo'n vier kilometer file en een kwartier vertraging. Rond kwart voor acht 's ochtends waren de problemen verleden tijd en werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...
06.10

Brand voor ingang appartementencomplex Etten-Leur

Bij een deur van een appartementencomplex aan de Nassaulaan in Etten-Leur woedde zondagnacht brand. Het vuur werd rond vijf uur ontdekt. Papier had vlam gevat. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De brandweer was snel aanwezig en kon erger voorkomen. Nadat de brand was geblust werd de de hal geventileerd.

Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
20.30

Vermiste vrouw (42) snel teruggevonden

De politie in Oosterhout heeft zondagavond na een paar uur zoeken een 42-jarige vrouw teruggevonden die verdwenen was uit de zorginstelling waar ze verblijft. De vrouw, die in de Rutselboslaan voor het laatst was gezien, moest in verband met haar gezondheid snel worden gevonden. Ze is uiteindelijk in goede gezondheid aangetroffen. Waar precies is niet bekendgemaakt.

19.55

Automobilist schept scooterrijder in Tilburg

Een scooterrijder is zondagavond lichtgewond geraakt in Tilburg toen zijn scooter werd geschept door een automobilist. Rond zeven uur ging het mis op de kruising van de Koestraat met de Molenbochtstraat. De verwondingen van de scooterrijder vielen mee. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, wordt onderzocht.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone