Liveblog

112-nieuws: schade na brand in huis Tilburg • scheepvaart Grave gestremd

3 februari 2022 om 14:49 • Aangepast 11 februari 2022 om 16:11
nl
In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Liveblog gesloten

22.09

Veel schade na brand in huis Tilburg

Een brand woedde donderdagavond aan de Uranusstraat in Tilburg. Het vuur was op de zolder. De bewoners konden het huis veilig verlaten, meldt onze 112-correspondent. Het huis heeft veel schade. Het is niet bekend of de woning na de brand nog bewoonbaar is.

foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
22.00

Scheepvaart gestremd tot sluis Grave

Het scheepvaartverkeer op de Maas is gestremd tot de sluis bij Grave. Dat meldt de veiligheidsregio. Dit komt door een aanvaring van een binnenvaartschip met een plezierjacht.

Wachten op privacy instellingen...
21.49

Overvallers bedreigen jong gezin in Den Bosch, daders op de vlucht

Een jong gezin aan de Zevende Reit in Den Bosch is donderdagavond overvallen. Dat meldt de politie. Drie overvallers drongen het huis binnen en bedreigden de aanwezige gezinsleden.

De overval werd donderdagavond rond half negen gemeld. De politie is nog op zoek naar de daders. Ooggetuigen wordt gevraagd om zich te melden.

foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties
21.30

110.000 euro schade in Den Bosch

Den Bosch had eind 2021 zo'n 110.000 euro vuurwerkschade. Het gaat in deze cijfers om de periode oktober 2021 tot vlak na de jaarwisseling. De gemeente schrijft: "De totale schade is daarmee vergelijkbaar met vorig jaar. We zien een toename van het aantal opgeblazen prullenbakken (186). Dat is twee keer zoveel als vorig jaar. Ook zijn er meer verkeersborden vernield (150)."

19.28

Bewoonster zwaargewond bij brand in verzorgingshuis in Oirschot

Een bewoonster is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een brand in een verzorgingshuis aan de St. Jorisstraat in Oirschot. De oudere vrouw is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, meldt onze 112-correspondent.

Het vuur ontstond rond zeven uur in de kamer van de bewoonster. Ook de kleding van de vrouw vatte vlam. "Het kleine brandje werd gedoofd en de vrouw werd onder de douche gezet", vertelt de correspondent.

foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
17.28

Beperkingen voorbij tussen Oudenbosch - Roosendaal

Wachten op privacy instellingen...
16.40

Schietpartij in Breda: drie mannen opgepakt

De politie heeft na de schietpartij in Breda dinsdagavond drie mannen aangehouden. Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt. Agenten vielen die avond een huis aan de Abeelstraat binnen na een melding dat daar geschoten zou zijn.

LEES OOK: Schietpartij in Breda: drie mannen opgepakt

16.13

Wisselstoring Oudenbosch - Roosendaal

Geen treinen tussen Roosendaal en Oudenbosch door een wisselstoring.

Wachten op privacy instellingen...
16.05

Wapens, drugs en 14.000 euro cash gevonden in een huis in Hoeven

De politie heeft woensdag wapens, drugs en 14.000 euro cash gevonden in een huis aan de Bovenstraat in Hoeven. Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt. Vanuit het huis werden waarschijnlijk drugs verkocht. De bewoner is opgepakt.

LEES OOK: Wapens, drugs en 14.000 euro cash gevonden in een huis in Hoeven

14.30

Levensgevaarlijk: auto's slalommen met 195 kilometer per uur over de A58

In een filmpje op Dumpert.nl is te zien hoe twee automobilisten met 195 kilometer per uur over de A58 bij Roosendaal scheuren terwijl ze allerlei gevaarlijke manoeuvres uithalen. "Rechts inhalen, inhalen over de vluchtstrook, veel te hard rijden. Dit gedrag kan echt niet. Levensgevaarlijk en schandalig", zo noemt een politiewoordvoerder het.

Het filmpje wordt onderzocht door de politie, geeft ze aan. Er is hierover volgens haar donderdagochtend contact geweest met de 'collega's van de verkeerspolitie'.

Beeld uit de video op Dumpert.nl.
Beeld uit de video op Dumpert.nl.
08.15

A50 even dicht bij Veghel na ongeluk

Een ongeluk op de A50 bij Veghel zorgde donderdagochtend rond kwart over acht voor behoorlijk wat vertraging. De weg was in de richting Eindhoven korte tijd dicht. Verkeer kon alleen over de vluchtstrook. De vertraging was rond kwart over acht opgelopen tot zo'n drie kwartier. Iets voor negen uur was de weg weer vrij. Verkeer moest op dat moment nog wel rekening houden met zo'n kwartier vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
00.25

Snelweg A67 bij Helenaveen weer vrij

De snelweg A67 is donderdag aan het begin van de nacht bij Helenaveen weer vrijgegeven voor het verkeer. Een ongeval met twee vrachtwagens, woensdag rond het middaguur, veroorzaakte urenlang veel ellende. De snelweg was in de richting van Venlo lange tijd dicht tussen de afritten Liessel en het Limburgse Helden. De bestuurders van de twee vrachtwagens raakten gewond, ze zijn met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: A67 bij Helenaveen weer open na ernstige botsing vrachtwagens

Wachten op privacy instellingen...
22.00

Ruim honderd reizigers moeten uren in trein blijven zitten

Ruim honderd mensen hebben woensdagavond urenlang vastgezeten in de trein van Nijmegen naar Roermond. De Arriva-trein was rond vijf uur 's middags bij Holthees stilgezet, omdat er iemand met een handgranaat zou zijn gezien. Alle passagiers werden gefouilleerd, maar ze konden op een bepaald moment weer naar huis. De een werd door familie of bekenden opgehaald, de ander zette de reis voort met een bus. Er is niets verdachts aangetroffen.

Agenten halen een verdachte passagier uit de trein.
Agenten halen een verdachte passagier uit de trein.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!