Liveblog

112-nieuws: overval op Plus in Roosendaal • ongeluk op de A59

11 maart 2022 om 19:49 • Aangepast 9 april om 17:22
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.57

Bruiloftsstoet op A59 veroorzaakt overlast

Wachten op privacy instellingen...
21.22

Man neergestoken op straat in Tilburg

Een man is vrijdagavond rond kwart voor acht gewond geraakt bij een steekpartij op de Sacharias Jansenstraat in Tilburg. Een verdachte - eveneens gewond - is korte tijd later aangehouden in de Generaal Smutslaan. De aanleiding voor de steekpartij wordt onderzocht.

21.17

Overval op Plus-supermarkt

Opnieuw is een supermarkt doelwit van een overval op het Tolbergcentrum in Roosendaal. Vrijdagavond is de Plus overvallen.

De politie is aanwezig bij de winkel en is ook in de omgeving op zoek naar de dader. Vorige week werd een Albert Heijn-filiaal overvallen in Roosendaal.

Burgernet heeft een signalement van de dader uitgestuurd.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
19.27

Botsing met vrachtwagen op A67

Een automobiliste is vrijdagmiddag op de A67 op een vrachtwagen gebotst bij Mierlo. Ze was afgeleid en zag daardoor de vrachtwagen over het hoofd. De vrouw raakte niet gewond. De weg is weer vrij.

Foto: Walter van Bussel/SQ VIsion
Foto: Walter van Bussel/SQ VIsion
19.18

Lichaam gevonden in kanaal bij Keldonk

"Het gaat om een 72-jarige vrouw die sinds gisteren werd vermist. De nabestaanden zijn op de hoogte gebracht", meldt de politie.

Wachten op privacy instellingen...
17.23

Opnieuw raak onder viaduct Waalwijk

Het is vrijdag opnieuw raak bij het viaduct onder de A59 in Waalwijk. Een vrachtwagen probeerde vrijdagmiddag rond vijf uur onder de viaduct door te rijden, maar bleek te hoog. De bovenkant van de vrachtwagen liep daarbij schade op.

Het beruchte viaduct is in het verleden vaker vaak het 'doelwit' geweest van vrachtwagens die te hoog waren. Ondanks het plaatsen van waarschuwingen gaat het af en toe nog steeds mis. Zo ook vrijdag.

Foto: Boy Tainis
Foto: Boy Tainis
15.00

Buitenfunctiestelling medewerker politie-eenheid Oost-Brabant

Een politievrijwilliger van de eenheid Oost-Brabant is buiten functie gesteld vanwege grensoverschrijdend gedrag. Naar het handelen van de politiemedewerker is een disciplinair onderzoek ingesteld. De betrokken medewerker is deze vrijdag officieel geïnformeerd over dit besluit. De directe collega’s zijn ook op de hoogte gebracht. De medewerker is de toegang tot de politiegebouwen en -systemen ontzegd.

LEES OOK: Grensoverschrijdend gedrag: vrijwillige agent geschorst

14.16

Botsing twee auto's in Oosterhout

Bij een botsing tussen twee auto's op de kruising van de Beneluxweg met de Hildebrandlaan in Oosterhout zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond

geraakt. na het ongeluk werden meerdere ambulances en de brandweer opgeroepen. De politie sloot de weg na de botsing tijdelijk af. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, wordt onderzocht.

Bij de botsing liepen beide auto's flinke schade op (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Bij de botsing liepen beide auto's flinke schade op (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
14.11

Mensenhandel, geld witwassen en valse merkkleding: vrouw vast

Een 35-jarige vrouw uit Sint-Michielsgestel is aangehouden op verdenking van mensenhandel, geld witwassen en de verkoop van valse merkkleding. Dat maakte de politie vrijdagmiddag bekend.

LEES OOK: Mensenhandel, geld witwassen en valse merkkleding: vrouw (35) aangehouden

12.47

Rijstrook dicht na ongeluk op A58

Een rijstrook van de A58 bij Heerle werd vrijdag rond twaalf uur een tijd lang afgesloten na een ongeluk. Dit leidde tot een file in de richting van Bergen op Zoom. Of bij het ongeluk meer dan een automobilist betrokken was, weet de 112-correspondent niet. "Er is ook niks bekendgemaakt over gewonden." Rond kwart voor een werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

Een auto werd na het ongeluk op de A58 bij Heerle getakeld (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Een auto werd na het ongeluk op de A58 bij Heerle getakeld (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Na de afsluiting van de rijstrook op de A58 bij Heerle ontstond een file (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Na de afsluiting van de rijstrook op de A58 bij Heerle ontstond een file (foto: Christian Traets/SQ Vision).
10.41

Dertien bestuurders bekeurd op A59 Den Bosch

De bestuurders van dertien voertuigen zijn donderdag op de A59 bij Den Bosch bekeurd tijdens een politiecontrole. Er was onder meer sprake van overbelading, geen goede ladingzekering, het niet gebruiken van de tachograaf, technische gebreken - in een geval zal een wiel los - en het niet houden aan de rijtijden.

Wachten op privacy instellingen...
10.05

Overleden man in huis Den Bosch

In een huis in Den Bosch is donderdag een overleden man gevonden. Die lag al lang in dit huis. Dat laat een politiewoordvoerder vrijdagochtend weten. Hoe lang de man er precies lag, wordt onderzocht. "Maar dat hij er al lang lag, is duidelijk. Gezien de omstandigheden zou dit zomaar een jaar kunnen zijn."

LEES OOK: Man ligt al lange tijd dood in huis: 'Zou zomaar een jaar kunnen zijn'

10.03

Fietser aangereden door automobilist in Nieuwkuijk

Een fietser is vrijdagochtend aangereden door een automobilist op de kruising van de Vimmerik met de Spoorlaan in Nieuwkuijk. Het slachtoffer reed op een zogenoemde speed pedelec over het fietspad parallel aan de Spoorlaan. Het ging mis toen de bestuurster van de auto wilde afslaan en de fietser over het hoofd zag. De man is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Vimmerik met de Spoorlaan in Nieuwkuijk (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Vimmerik met de Spoorlaan in Nieuwkuijk (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
04.15

Vrouw gewond bij brand in Tilburg

De bewoonster van een appartement aan de Nassaustraat in Tilburg is vrijdagochtend rond kwart over vier gewond geraakt. In haar appartement was brand ontstaan. Een buurman zag rook uit de voordeur komen en waarschuwde de hulpdiensten. De brandweer forceerde de voordeur en bluste de brand die vermoedelijk was ontstaan in de keuken. De bewoonster was volgens een 112-correspondent bewusteloos en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het met haar gaat, is niet duidelijk.

24.00

Tientallen aanhoudingen rondom wedstrijd PSV-FC Kopenhagen

De politie heeft donderdagavond enkele tientallen voetbalsupporters aangehouden rond de wedstrijd tussen PSV en FC Kopenhagen in Eindhoven. Zowel voorafgaand als na afloop van de voetbalwedstrijd was het onrustig rond het Philips Stadion. De mobiele eenheid moest ingrijpen en voerde charges uit.

LEES OOK: Tientallen aanhoudingen rondom wedstrijd PSV-FC Kopenhagen

22.30

Twee zwaargewonden bij ongeluk in Dorst

Op de Oude Tilburgsebaan in Dorst zijn donderdagavond rond half elf twee mensen gewond geraakt bij een ongeluk. De auto waarin de slachtoffers zaten, botste tegen een boom. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer kwamen naar de plaats van het ongeluk. Een van de slachtoffers is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!