Video

Ongeluk Chaam: moeder (22) en dochter (2) in ziekenhuis, nog niet gehoord

28 maart 2022 om 17:12 • Aangepast 29 maart 2022 om 16:54
nl
De moeder die zaterdag met haar gezin tegen een boom reed in Chaam, is nog niet gehoord. De 22-jarige vrouw ligt zwaargewond in het ziekenhuis, net als haar 2-jarige dochter. Haar zoontjes van 4 en 0 kwamen bij het fatale ongeval om het leven.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De auto raakte van de weg op de Oude Bredasebaan in Chaam en botste tegen een boom naast de nagenoeg rechte weg. Er was geen ander verkeer bij betrokken.

Standaard onderzoeken
Het onderzoek naar het ongeluk is nog in volle gang laat de politie weten. De vrouw is nog niet gehoord en ligt zwaargewond in het ziekenhuis, over haar medische toestand doet de politie verder geen uitspraken.

Getuigen worden gehoord en er wordt technisch onderzoek gedaan. “Alles wordt daarin meegenomen. Dat zijn onderzoeken naar de auto en ook naar de bevestiging van de kinderzitjes. Het gaat om standaard onderzoeken”, benadrukt een politiewoordvoerder.

Gezondheid heeft prioriteit
Er reed volgens een buurtbewoner een wagen achter de verongelukte auto. "De mensen in die wagen vertelden tegen ons dat ze gewoon vijftig kilometer per uur reden. Volgens die mensen ging de auto gewoon opeens plots naar links. Uit het niets."

De politie wil de vrouw graag spreken maar gaf van het weekend al aan dat haar gezondheid en de dramatische situatie waarin ze verkeert nu prioriteit hebben.

LEES OOK:

Na kind (4) ook baby overleden bij ongeluk in Chaam

Stel schoot kinderen te hulp na botsing Chaam: 'Het was verschrikkelijk'

Dodelijk ongeluk Chaam raadsel: 'Verklaring bestuurster van groot belang'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!