Liveblog

112-nieuws: man gespietst op hekwerk • automobilist (49) verongelukt

6 juni 2022 om 11:02 • Aangepast 14 juni 2022 om 11:15
nl
In dit liveblog hielden we je deze maandag, tweede pinksterdag, op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.34

Twee mannen aangehouden voor drugssmokkel

De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond op de A16 bij Breda een Belg en Albanees aangehouden voor drugssmokkel. Tijdens een controle in hun auto stuitten marechaussees op pakketten met vermoedelijk cocaïne. De brigade in Hoogerheide en forensische opsporing van de Marechaussee doen onderzoek.

17.04

Man gespietst op hekwerk

Een man die op de Strijpsestraat in Eindhoven over een hek wilde klimmen, heeft dat lelijk moeten bekopen. Hij viel waarna een scherpe spijl van het hekwerk zijn onderbeen doorboorde. De brandweer heeft de spijl met een hydraulische schaar losgeknipt. De man is met het stuk ijzer in zijn been overgebracht naar een ziekenhuis.

16.43

Wateroverlast op de A59

Door wateroverlast zijn maandagmiddag een rijbaan en vluchtstrook op de A59 bij Maaspoort tijdelijk afgesloten. Het verkeer in de richting van Den Bosch naar Empel moest rekening houden met vertraging. Na half zes was al het water weggepompt door de brandweer.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
15.48

Bestuurder snorscooter gewond na val

Aan de Heilig Hartplein in Roosendaal is maandagmiddag even na drie uur een bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. Hij kwam door onbekende oorzaak ten val net voor de kruising met de Philipslaan. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

13.50

Fietsster komt ten val en raakt gewond

Een fietsster is aan het begin van de middag op de Margietweg in Helvoirt gewond geraakt nadat ze door onbekende reden ten val kwam. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van haar verwondingen is niks bekend. Een traumahelikopter landde in de buurt.

Foto: Iwan van Dun/ SQ VIsion.
Foto: Iwan van Dun/ SQ VIsion.
12.50

Automobilist (49) verongelukt

Bij een eenzijdig ongeluk is vanmorgen een man (49) uit Bergeijk om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond tien uur op de Provincialeweg N397 tussen Bergeijk en Eersel. De auto sloeg met hoge snelheid over de kop. Lees hier meer.

11.30

Fietsster gewond

Bij een aanrijding vanochtend op de kruising van de Gastelseweg met de Europalaan-Noord in Budel is een fietsster gewond geraakt. De aanrijding gebeurde rond half twaalf. De vrouw is volgens een 112-correspondent voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
11.00

Man mishandeld met krukken

Een verdachte van 57 jaar is gisteravond in Rijen aangehouden voor de mishandeling van een man met een paar krukken. Een en ander gebeurde rond acht uur aan de Pastoor Gillisstraat. De politie kwam in actie na de melding dat er iemand klappen zou hebben gekregen met een stok.

Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
10.15

Motorrijder gewond bij aanrijding

Een motorrijder is vanochtend in Rijkevoort gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De motorrijder is volgens een 112-correspondent met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde op de T-splitsing van de De Quayweg met de Sint Anthonisweg. Het slachtoffer maakte deel uit van een groep motorrijders. De automobilist, een vrouw, zou lichtgewond zijn geraakt. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Foto: SK-Media / SQ Vision.
Foto: SK-Media / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
10.10

Tilburger verongelukt in Zeeland

Een 64-jarige man uit Tilburg is vannacht om het leven gekomen bij een ongeluk in IJzendijke in de provincie Zeeland. De man reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Er waren geen andere auto's bij het ongeluk betrokken, zo laat de politie weten.

Foto: Provicom.
Foto: Provicom.
09.45

Politie stuit op drie gewonden na een melding van een ruzie

De politie is gisteravond laat in een huis aan de Oosterstraat in Klundert op drie gewonden, twee mannen en een vrouw, gestuit. Het is nog onduidelijk wat zich precies in het huis heeft afgespeeld. De politie nam er poolshoogte na een melding van een ruzie. De ruzie zou al langere tijd aan de gang zijn geweest, toen deze rond half twaalf werd gemeld bij de politie. De melding is niet gedaan door een van de drie, maar door iemand van buiten, zo geeft een politiewoordvoerder vanochtend aan. De drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe ze gewond zijn geraakt.

09.30

Wateroverlast in zwembad

Het vele water dat gisteren naar beneden kwam, is zwembad Kwekkelstijn in Rosmalen te veel geworden. Het zwembad is sinds gistermiddag dicht. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Op de website van het zwembad wordt gesproken van een technische storing die is ontstaan door wateroverlast. Op een foto is te zien dat er buiten bij het zwembad behoorlijk wat water stond. Het lijkt erop dat het water de technische ruimte van het zwembad in is gelopen.

Wachten op privacy instellingen...
08.30

Auto belandt in de vangrail

Een automobilist is vanochtend iets na half acht op de kanaaldijk-Zuid in Someren, de N266, met haar auto in de vangrail belandt. De vrouw is volgens een 112-correspondent na het ongeluk uit voorzorg in de ambulance nagekeken. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar auto raakte flink beschadigd. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Foto: Johan Bloemers / SQ Vision.
Foto: Johan Bloemers / SQ Vision.
05.00

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver

Een automobilist is vanochtend vroeg gewond geraakt bij een ongeluk op de Reeshofweg in Tilburg. De man verloor rond kwart voor vijf door onbekende oorzaak de macht over het stuur van zijn auto, raakte in een slip en kwam vervolgens met de zijkant van zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De lantaarnpaal brak hierdoor af. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zijn zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
00.00

Gewonde bij botsing

Twee auto's botsten gisteravond laat op de kruising van de Haagweg met de Tramsingel in Breda op elkaar. Volgens een 112-correspondent raakte bij het ongeluk iemand gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk om iets voor half twaalf kon gebeuren, is niet duidelijk.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
23.00

Met bezems en trekkers het water te lijf

Door de enorme regenval van gisteren liep bij een appartementencomplex aan de Joannes Lenartzstraat in Oisterwijk een parkeerkelder onder water. Bewoners probeerden in eerste instantie zelf de boel droog te krijgen, maar dat lukte niet. Volgens een 112-correspondent werkte de afzuigpomp van de garage niet. Uiteindelijk moest rond kwart over tien de brandweer eraan te pas komen. Met een pomp van de brandweer en door met bezems en trekkers aan de slag te gaan, lukte het om de boel weer droog te krijgen.

LEES OOK: Regen trekt weg richting het noorden, wateroverlast in diverse gemeenten

Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!