Liveblog

112-nieuws: man gezocht in Tilburg • fietsster gewond in Someren

18 juni 2022 om 21:20 • Aangepast 27 juni 2022 om 14:45
nl
In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.16

Zoektocht naar man in Tilburg

De politie is in de buurt van Ringbaan-Noord in Tilburg op zoek naar een man. Dat staat in een Burgernetmelding. De man heeft een smal postuur, blond haar en draagt een blauwe polo en lange grijze broek met blokmotief. De politie roept op om de man niet zelf te benaderen, maar meteen 112 te bellen als je hem ziet. Het is niet duidelijk waarom hij gezocht wordt.

Wachten op privacy instellingen...
17.30

Fietsster met spoed naar het ziekenhuis na ongeluk in Someren

Een oudere vrouw op een elektrische fiets is zwaargewond geraakt na een botsing met een auto op de Vaarselstraat in Someren. De vrouw is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Ze zou niet aanspreekbaar zijn geweest na het ongeluk.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
17.24

Motorrijder overleden na botsing met auto in Breda

Een auto en een motorrijder zijn op de kruising van de Backer en Ruebweg en de Konijnenberg in Breda hard op elkaar gebotst. De motorrijder is daarbij zwaar gewond geraakt en zou gereanimeerd worden. De weg is afgesloten voor onderzoek.

Foto: Tom van der Put/SQ VIsion
Foto: Tom van der Put/SQ VIsion
15.48

Auto klapt tegen een huis na harde crash

Twee auto's zijn op elkaar geklapt op de kruising van de Mommersteeg en de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Een van de auto's werd door de botsing gelanceerd en belandde tegen de gevel van een huis. Er raakte niemand zwaar gewond.

LEES OOK: Auto klapt na harde botsing tegen de voorgevel van een huis

15.03

Vrouw beroofd van telefoon

Een vrouw die haar mobiele telefoon wilde verkopen is vrijdagavond onder bedreiging met een pistool beroofd. Dat gebeurde op het Paduaplein in Tilburg.

LEES OOK: Vrouw bedreigd met pistool en beroofd van telefoon

12.36

Brand in schuurtje in Woudrichem

In een schuurtje aan het Waalplein in Woudrichem is rond kwart voor twaalf vanochtend brand ontstaan. De brandweer kon niet voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen schuurtjes. Ook een veranda heeft flinke schade opgelopen. In het schuurtje stonden een aantal gasflessen. Die zijn op tijd naar buiten gehaald.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
12.32

Inbreker blijkt snurkende man

Buurtbewoners in de wijk De Baarzen in Vught werden vrijdagnacht wakker van een raar geluid. Ze dachten aan inbrekers en waarschuwden de politie. Toen agenten aankwamen, bleek het geluid dat de buurtbewoners hoorden niet afkomstig te zijn van inbrekers maar van een snurkende man en van kwakende kikkers.

11.56

Duo aangehouden na vechtpartij in café

Een besloten feest in een café in het centrum van Roosendaal eindigde vrijdagnacht in een massale vechtpartij. Die brak uit nadat twee niet uitgenodigde mannen het café binnenkwamen en niet weg wilden gaan toen hen dit vriendelijk werd gevraagd.

LEES OOK: Besloten feest eindigt in vechtpartij: mensen gooien met stoelen en tafels

11.51

Vrouw vast vanwege stelen scooter

Een 30-jarige vrouw, wier woonplaats in Nederland niet bekend is, is vrijdag rond middernacht aangehouden vanwege het stelen van een scooter. Iemand zag de vrouw samen met een man verdacht bij de scooter staan. Hij vertrouwde dit niet en belde de politie. De scooter bleek op naam te staan van iemand in Goes en daar donderdag gestolen te zijn. Op basis van beelden van de diefstal kon de vrouw worden aangehouden. Naar de man wordt gezocht. Hij is bekend bij de politie.

11.18

Zwaargewonde fietsster is 14 jaar oud

Het meisje dat vrijdagmiddag zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Tuinbouwweg in Made, vlakbij de kruising met de Brieltjenspolder, is 14 jaar oud. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. Ze werd geraakt door een automobilist toen ze op de fiets de weg overstak. Het meisje is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Er is niemand aangehouden.

LEES OOK: Meisje (14) geschept door auto, slachtoffer met traumaheli naar ziekenhuis

10.40

Defecte trein

Het treinverkeer tussen Tilburg en Den Bosch was zaterdagochtend korte tijd verstoord vanwege een defecte trein. De reizigers moesten de trein uit en zijn vervolgens met een andere trein weggebracht. Sinds kwart over elf zaterdagochtend rijden de treinen op dit traject weer volgens schema.

De reizigers werden uit de gestrande trein gehaald en konden met een andere trein verder (foto:
De reizigers werden uit de gestrande trein gehaald en konden met een andere trein verder (foto:
10.12

Drie auto's botsen in Alphen

Drie auto's zijn zaterdagochtend op elkaar gebotst op de Kapellekensbaan, de N260, in Alphen. Twee belandden in een sloot. Bij het ongeluk raakten volgens een 112-correspondent zeker twee mensen gewond. De weg werd na de botsing afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

De Kapellekensbaan in Alphen werd na het ongeluk afgesloten (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De Kapellekensbaan in Alphen werd na het ongeluk afgesloten (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
10.07

Wisselstoring op spoor tussen Breda en Roosendaal

Tussen Breda en Roosendaal reden zaterdagochtend minder treinen vanwege een wisselstoring. De NS hoopt dat deze problemen rond halfeen 's middags verleden tijd zijn.

09.20

Meisjes onwel tijdens feest Raamsdonksveer

Tijdens een feest in Club Oscars in Raamsdonksveer zijn vrijdagavond een paar meisjes onwel geworden. "Waarschijnlijk vanwege de extreme hitte binnen en de warmte buiten", laat een politiewoordvoerder zaterdagochtend weten. Vanwege de onwelwordingen kwamen drie ambulances naar de club. Na een beetje drinken ging het volgens de politiewoordvoerder weer goed met de tieners.

LEES OOK: Meisjes onwel tijdens feest Raamsdonksveer: 'Waarschijnlijk vanwege hitte'

06.55

Vandalen houden huis in Oss

Vandalen hebben vrijdagnacht huis gehouden op en rond de Bram van den Berghstraat in Oss. Ze hebben onder meer een Dixi-toilet en tafeltjes van lunchroom Lisa & Wilhelmina aan de Spoorlaan omgegooid en op de trap naar de fietsenstalling bij het station is een winkelkarretje achtergelaten.

Vandalen gooiden onder meer dit Dixi-toilet in Oss om (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Vandalen gooiden onder meer dit Dixi-toilet in Oss om (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
05.01

Problemen op het spoor

Tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe rijden sinds zaterdagochtend vroeg minder Sprinters en tussen Dordrecht en Roosendaal rijden er geen Intercity's vanwege een wisselstoring. De NS vreest dat de problemen niet voor zaterdagnacht kwart voor twee opgelost zullen zijn.

04.43

Scooterrijder zwaargewond in Beek en Donk

Op het fietspad naast de Bosscheweg in Beek en Donk is vrijdagnacht rond halfvier een zwaargewonde scooterrijder gevonden. Volgens een 112-correspondent heeft het slachtoffer vermoedelijk een lantaarnpaal langs het fietspad geraakt en is hij vervolgens gevallen. De scooterrijder is onder begeleiding van een zogenoemde trauma-arts naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie onderzoekt wat de man precies is overkomen.

18.55

Bestuurder motor en bijrijder gewond na botsing

Een man en een vrouw op een motor zijn vrijdagavond op de kruising van de Heikant met de Oirschotseweg in Moergestel in botsing gekomen met een auto. De automobilist wilde afslaan naar de Heikant toen het mis ging. Volgens een 112-correspondent is de bestuurder van de motor vermoedelijk tijdens het remmen onderuitgegleden. De man en vrouw op de motor raakten lichtgewond. Ze zijn op de plek van het ongeluk behandeld door ambulancepersoneel.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!