Liveblog

112-nieuws: vrouw gestoken in Heusden • auto in de sloot langs A16

27 juli 2022 om 19:51 • Aangepast 28 juli 2022 om 10:39
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.12

Auto in sloot langs A16

Een politieachtervolging is woensdagavond na ruim een half uur geëindigd op de snelweg A16 bij Breda. Daar crashte de vluchtende auto, waarna de wagen in de berm belandde. Er zijn zeker twee verdachten zijn opgepakt, bevestigt de politie.

LEES OOK: Wilde politieachtervolging eindigt na half uur met auto in de sloot

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
19.43

Vrouw gestoken in Heusden

Een vrouw is gestoken in een huis aan de Vermeerstraat in Heusden. Dat gebeurde rond rond zeven uur. Nog voordat de ambulance er was, brachten buurtbewoners haar naar het ziekenhuis. Uiteindelijk werd zij op de A59 bij Nieuwkuijk alsnog verder vervoerd door de ambulance. Een man is aangehouden. Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
18.04

Kettingbotsing in Volkel

Drie auto's zijn op elkaar gebotst net voor een rotonde op de Rondweg in Volkel. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden allemaal niet mee naar het ziekenhuis. Het overige verkeer had ook weinig hinder van het ongeluk.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
18.01

Man met lachgasballon achter het stuur

Een opvallende aanhouding op de A2 bij Best. Agenten vonden daar woensdag maar liefst 31 cilinders vol lachgas in een auto. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed en het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Foto: Facebook Politie Best-Oirschot
Foto: Facebook Politie Best-Oirschot
13.49

Chauffeur ernstig gewond na ongeval

Een 42-jarige automobilist uit Tilburg is in de nacht van dinsdag op woensdag na een eenzijdig ongeval ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. De man reed rond drie uur op de Ringbaan Noord op een lantaarnpaal en kwam daarna tegen een boom terecht. Door de botsing werd hij uit de auto geslingerd en belandde hij op het wegdek.

11.20

Man (27) in Helmond aangehouden in zaak van moord op Peter R. de Vries

Een man van 27 is gisteravond in Helmond aangehouden omdat hij betrokken zou zijn bij de moord op Peter R. de Vries. Dat meldt het Openbaar Ministerie woensdagochtend. De man, die geboren is op Curaçao, werd rond half tien gearresteerd in een huis in Helmond.

Politie en justitie vermoeden dat hij deel uitmaakte van een crimineel netwerk dat tegen betaling gewelddadige klussen in opdracht uitvoert. Aan de man zijn beperkingen opgelegd. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

10.30

Schade aan huis door de explosie in Den Bosch is enorm

Uit nieuwe foto's blijkt dat de ravage na de explosie bij het huis aan de Goedenrade in Den Bosch enorm is. De foto's zijn gemaakt met een camera aan een drone.

LEES OOK: Rechtop in bed na zware explosie: 'Dit was niet zomaar een handgranaat'

Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
10.10

UPDATE aanhouding in Steenbergen

Aan de Kade in Steenbergen was gisteravond veel politie op de been. Eerder meldde de politie al dat er iemand was aangehouden. Het gaat om de 29-jarige bewoner van een huis aan de Kade. Hij zit nog vast voor mogelijke bedreiging van een medebewoner, laat de politie vanochtend weten.

Er leek even sprake te zijn van een mogelijke gijzeling. Daarom schaalde de politie meteen fors op. Van een gijzeling is echter geen moment sprake geweest, laat de politie weten. Een en ander berust op een misverstand onder meer veroorzaakt door een taalbarrière.

De aangehouden man zat verstopt onder een bed toen de politie het huis rond kwart voor elf gisteravond binnenging.

09.15

Tieners mishandeld en beroofd na avondje kermis

Twee jongens (15 en 16) uit Eindhoven zijn gisteren na een avondje Tilburgse Kermis mishandeld en beroofd door vijf jongens. De vrienden kregen klappen, trappen en werden geduwd. Een van de daders dreigde hen met een kettingslot te slaan.

LEES OOK: Jongens (15 en 16) mishandeld en beroofd na avondje Tilburgse Kermis

08.11

Vrouw naar ziekenhuis na botsing in Gemert

Een vrouw is vanochtend in Gemert gewond geraakt bij een botsing. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk tussen twee auto's gebeurde in een bocht van de Slenk. Een bergingsbedrijf heeft beide wagens meegenomen, omdat de schade groot is. De weg was tijdelijk afgesloten.

Foto: Harrie Grijsseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijsseels/SQ Vision.
03.35

Explosie bij huis in Den Bosch

Bij een huis aan de Goedenrade in Den Bosch is in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie geweest. De voorzijde van de woning raakte zwaar beschadigd. Het gezin dat er woont, bleef ongedeerd en is op een andere plek ondergebracht. Buurtbewoners zeggen dat op camerabeelden te zien is, dat iemand een explosief bij het huis tot ontploffing heeft gebracht.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
01.00

Gewonde bij steekpartij

Een ruzie in een huis in Nistelrode is vannacht ontaard in een steekpartij. Hierbij is een man gewond geraakt. Een andere man is als verdachte aangehouden. Beiden wonen op dit adres. De ruzie speelde zich rond af in hun huis aan de Kromstraat. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen, maar is inmiddels weer thuis. Wat er precies gebeurd is en waarover de ruzie ging, wordt onderzocht.

00.00

Automobilisten stoppen dronken man in scootmobiel

Een man van 67 in een scootmobiel is maandagavond door automobilisten in Sprang-Capelle gestopt, vlak voordat hij de A59 op zou rijden. Dit meldt de politie dinsdagavond. Omstanders reden de man klem en waarschuwden de politie. De man had gedronken. De politie heeft hem een proces-verbaal gegeven. Ook krijgt hij meer hulp.

"Gelukkig is een aanrijding op de Maasroute voorkomen, dankzij de oplettende automobilisten. Hulde voor hen!", schrijft de politie in een bericht op Facebook.

00.30

Quadrijder verongelukt

Een man is dinsdagavond in Rosmalen overleden, nadat hij met zijn quad tegen een boom was gebotst. Het ongeluk gebeurde rond tien uur op de Deken van Roestellaan.

LEES OOK: Man op quad overleden na botsing tegen boom in Rosmalen

Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
23.00

Aanhouding bij politieactie in Steenbergen

Bij een huis aan de Kade in Steenbergen is dinsdagavond iemand aangehouden. Dit gebeurde na een 'conflictmelding', volgens de politie. Wat er precies aan de hand was, is niet duidelijk. Wel meldt de politie dat er niemand gewond is geraakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!