112-nieuws: fietsster ernstig gewond na ongeval • bosbrand in Waalre - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: fietsster ernstig gewond na ongeval • bosbrand in Waalre

16 oktober 2022 om 20:19 • Aangepast 31 oktober 2022 om 14:26
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten

20.45

Fietsster ernstig gewond na ongeval

Op de Sterrenlaan in Eindhoven is een fietsster zwaargewond geraakt na een botsing met een andere fietser. De vrouw raakte ernstig gewond aan haar hoofd. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te kunnen verlenen. Het slachtoffer werd op de plek waar het ongeluk was gebeurd, korte tijd behandeld en vervolgens per ambulance naar Tilburg gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren en ze heeft getuigen gesproken.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
19.02

Jumbo Bergen op Zoom ontruimd na brand

Een filiaal van winkelketen Jumbo in Bergen op Zoom is zondagmiddag vanaf ongeveer kwart voor vier tijdelijk ontruimd geweest. De supermarkt aan de Burgemeester van Hasseltstraat moest volledig worden ontruimd nadat er in een gangetje brand ontdekt werd. Vermoedelijk stond er in het magazijn wat afval in brand. De brandweer had het snel onder controle.

17.45

Bosbrand bij Waalre

In de bossen bij de Gagelhof in Waalre is zondagmiddag een uitkijktoren in vlammen opgegaan. Alleen de stalen constructie staat nog overeind. De toren bevindt zich buiten de toegestane wandelpaden. De brandweer gaat uit van brandstichting. Een uur eerder stond er een stukje bos in brand aan de andere kant van de N69. Ook hier werd uitgegaan van brandstichting.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
14.30

Zwaargewonde man gevonden in hotelkamer Best

In een kamer van het migrantenhotel aan de IBC-weg in Best is zondag een zwaargewonde man gevonden. Het lijkt erop dat hij slachtoffer is geworden van een steekpartij. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd, de politie doet onderzoek. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen. Hulpdiensten zijn in het verleden al vaker uitgerukt naar het betreffende hotel.

LEES OOK:

Arbeidsmigrant gestoken bij overval, daders ervandoor met waardevolle spullen

Dode man (40) gevonden in 'Polenhotel' in Best, politie houdt rekening met misdrijf

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
10.00

Grote uitslaande brand in bedrijfsverzamelgebouw

In een bedrijfsverzamelgebouw aan het Transportcentrum in Beugen woedt zondagochtend een zeer grote uitslaande brand. De brand brak rond kwart voor negen uit. Bij de brand komt veel rook vrij. De brandweer probeert te voorkomen dat het vuur overslaat naar de naastgelegen panden. De brandweer laat het pand gecontroleerd uitbranden.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
07.55

Rijbewijzen ingenomen bij alcoholcontroles

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
03.00

Auto botst tegen boom, bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis

Een 19-jarige automobilist uit Luyksgestel is zaterdagnacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Heijerstraat in Westerhoven. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over zijn auto, schampte een boom en kwam tegen een andere boom tot stilstand. Hulpdiensten hadden meer dan een uur nodig om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden.

Gezien de ernst van het ongeluk werd ook een trauma-arts opgeroepen. Onder medische begeleiding van de arts is het slachtoffer naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. De weg is afgezet voor onderzoek.

LEES OOK: Auto botst tegen boom, bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
01.30

Grote brand in loods bij huis in Herpt

In een loods bij een huis aan de Achterweg in Herpt is zaterdagnacht een uitslaande brand uitgebroken. De loods stond dicht bij een huis. Het vuur greep snel om zich heen. De brandweer had het vuur snel onder controle. De loods is zwaar beschadigd. Brandweerlui hadden nog enkele uren nodig voor het nablussen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk.

LEES OOK: Loods door brand verwoest bij grote brand in Herpt

( Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision)
( Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision)
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone