Liveblog

112-nieuws: A16 dicht na ongeval • vrachtwagen vast onder tunnel Waalwijk

10 november 2022 om 18:33 • Aangepast 18 november 2022 om 22:21
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.28

UPDATE: ook 17-jarig meisje weer terecht

Goed nieuws: ook het 17-jarige meisje dat vermist werd in Eindhoven is terecht. De politie laat via Twitter weten dat ze dankzij een tip via burgernet werd gevonden.

21.43

Meisje (17) vermist in Eindhoven

Opnieuw is de politie in Eindhoven op zoek naar een tiener. Het gaat om een 17-jarig meisje, dat voor het laatst werd gezien op de Korianderstraat.

Wachten op privacy instellingen...
21.02

UPDATE: Vermiste jongen is weer terecht

Wachten op privacy instellingen...
20.44

Jongen (14) gezocht in Eindhoven

De politie is op zoek naar een 14-jarige jongen in Eindhoven. Hij werd rond kwart over acht voor het laatst gezien.

Wachten op privacy instellingen...
18.23

Rijstrook dicht op A67 naar Eindhoven

Na een ongeluk is de linkerrijstrook van de A67 richting Eindhoven afgesloten bij Veldhoven-West. Er ligt daar olie op de weg. Verkeer moet rekening houden met zo'n drie kwartier file.

18.12

Harde crash in Someren

Na een harde botsing tussen twee auto's in Someren, is een bestuurder met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een van de auto's kwam vanuit Nederweert, kon niet op tijd remmen en botste met volle snelheid op de andere auto. Door de klap ontstond een enorme ravage op de weg. Die is daarom tijdelijk dicht.

Foto: Johan Bloemers/SQ Vision
Foto: Johan Bloemers/SQ Vision
18.07

Rijstroken A16 dicht na ongeluk

Bij een ongeluk op de A16 vanuit België richting Rotterdam, zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. In totaal waren er drie auto's bij de botsing betrokken. Een ervan vloog daarna in brand.

Na het ongeluk was de weg tussen knooppunt Galder en knooppunt Zonzeel dicht. Omrijden kan via de A59. Verkeer moet rekening houden met zeker 50 minuten vertraging.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
17.47

Vrouw (47) uit Woudrichem vermist

De politie is hard op zoek naar de 47-jarige Wilma van Oudheusden uit Woudrichem, die sinds woensdag vermist wordt. Donderdag werden er meerdere zoekacties opgezet. "Daarbij werd ook de heli ingezet", vertelt een woordvoerder van de politie. Vooralsnog zonder succes. "We maken ons ernstige zorgen over haar gezondheid."

Wilma is ongeveer 1,70 meter lang, heeft blond haar en draagt een donkerblauwe parkajas en zwarte laarzen. Ze is waarschijnlijk te voet.

UPDATE: De vrouw is inmiddels weer terecht.

16.35

Brandweer redt een kat uit de boom in Eindhoven

Rond tien voor vier in de middag is de brandweer uitgerukt om een poes uit de boom te halen. Leerlingen van een school aan de Vijfkamplaan hadden de hele dag al een kat zien zitten. De brandweer zette de straat af en gingen met een hoogwerker de boom in. Nadat er een tak was afgezaagd besloot de poes om zelf naar beneden te klimmen. Met een hoge afsprong lukte dit en rende de kat weg. De brandweer keerde weer terug naar de kazerne.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
16.30

Weer vrachtwagen vast onder berucht viaduct in Waalwijk

Een vrachtwagen heeft zich klemgereden onder een viaduct op de Hertog Janstraat in Waalwijk. Of eigenlijk, hét viaduct. Want het ging al talloze keren mis op deze plek.

Door de klap, braken stukken van de oplegger af. Die belandden op het pad naast de weg. Het was een behoorlijke klus om de vrachtwagen weer los te krijgen.

15.40

Auto belandt in sloot langs oprit A27

Een auto is donderdagmiddag in een sloot beland op de oprit van de A27 bij Oosterhout. De bestuurder raakte niet gewond en kon zelf uit de auto komen. De brandweer kwam ter plaatse omdat sprake zou zijn van beknelling maar dat was niet het geval.

Foto: Marcel van Dorst.
Foto: Marcel van Dorst.
15.06

Automobilist rijdt tegen boom in Roosendaal

Een automobilist is donderdagmiddag aan de Thorbeckelaan in Roosendaal tegen een boom gereden. De bestuurder is gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk gebeurd is.

De weg werd tijdelijk afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
14.32

Nog twee verdachten voor mogelijke ontvoering

De politie heeft nog twee mannen opgepakt voor betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering met een kidnapbus in Eindhoven. Het gaat om een 33-jarige man uit Oosterhout en een 31-jarige man uit Rotterdam. Eerder werden al twee mannen opgepakt omdat ze de kidnapbus bestuurden.

LEES OOK: Ontvoering in een kidnapbus: nog twee mannen opgepakt

13.35

Twee auto's gebotst bij Woensdrecht

Op de N289 bij Woensdrecht zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Langeweg. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft uit voorzorg mensen nagekeken maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeval.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
13.03

Schaap op de A2

Op de A2 naar Eindhoven staat tussen afrit Budel en afrit Valkenswaard een schaap op de weg. Dat meldt de ANWB. De rechterrijstrook is dicht, wat leidt tot een kwartier vertraging. Hoe het dier daar is beland, is niet bekend.

12.28

Tweetal opgepakt voor mensenhandel

De politie heeft een man en vrouw aangehouden die worden verdacht van mensenhandel. Ze zouden meerdere vrouwen seksueel hebben uitgebuit. De verdachten zijn een 26-jarige vrouw uit Raamsdonksveer en een 25-jarige man uit Rotterdam.

LEES OOK: Vrouwen seksueel uitgebuit: man en vrouw opgepakt voor mensenhandel

12.14

Overval Bergen op Zoom

Een drogisterij aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom is donderdagochtend overvallen. Een man heeft een medewerker bedreigd met een steekwapen en daarna de kassa leeggehaald. Daarna is hij er vandoor gegaan. De politie heeft de dader opgepakt.

11.48

Overval bij drogist

Bij een drogist aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom is een overval gepleegd. De dader is daarna op de vlucht geslagen. De politie heeft een burgernetmelding verstuurd om uit te kijken naar de man.

Wachten op privacy instellingen...
11.45

Overlastmeldingen over dakloze

Wijkagenten in Roosendaal hebben meerdere overlastmeldingen gekregen over een dakloze en 'middelen' zat te gebruiken.

Wachten op privacy instellingen...
11.04

Dieven stelen krasloten uit supermarkten

De politie heeft vier verdachten aangehouden in verband met een onderzoek naar diefstal van krasloten en postzegels. Ze worden in verband gebracht met dertien diefstallen verschillende supermarkten in heel Nederland, waaronder in Tilburg en Rosmalen.

Bij de diefstallen hielden ze zich langdurig op bij de servicebalie en wachtten ze op een onoplettend moment van een personeelslid, tot ze de krasloten konden stelen. Het gaat om een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats, een 37-jarige man uit Dordrecht en twee mannen van 21 en 22 jaar uit Papendrecht.

10.51

Verkeerslichten staan op omvallen

Een levensgevaarlijke situatie op de Hart van Brabantlaan in Tilburg. De verkeerslichtinstallatie bij de kruising met de Gasthuisring hangt schuin boven de weg en een deel van de lichten is uitgevallen. "Levensgevaarlijk", zegt de politie. De weg blijft de hele dag dicht.

LEES OOK: Verkeerslichtinstallatie staat op omvallen na botsing: 'Levensgevaarlijk'

10.12

A2 dicht na ongeluk

De A2 naar Eindhoven is dicht door een ongeluk met twee auto's bij Maarheeze. Een auto is daarbij over de kop gegaan. Verkeer kan via de parkeerplek langs de snelweg verder, maar de file loopt volgens Rijkswaterstaat op.

Rond half elf meldt Rijkswaterstaat dat de weg weer vrij is.

Wachten op privacy instellingen...
07.58

Minder treinen tussen Den Bosch en Oss

Tussen Den Bosch en Oss rijden tijdelijk minder treinen. NS verwacht dat dit tot kwart voor negen duurt. De oorzaak is een defecte trein.

07.47

Ongeluk op A58

Op de A58 van Tilburg naar Breda is bij Bavel een ongeluk gebeurd. Dat leidt rond kwart voor acht tot een halfuur vertraging en ruim elf kilometer file. Iets voor acht uur is de weg weer vrij.

05.24

Auto's in vlammen op in Geldrop

Drie auto's zijn woensdagnacht uitgebrand aan de Van Erpstraat in Geldrop. Een vierde auto werd aangestraald en heeft ook de nodige schade opgelopen. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de drie auto's verloren gingen. Volgens een 112-correspondent wordt Geldrop de laatste anderhalf jaar al geteisterd door autobranden.

Van drie auto's in Geldrop bleven slechts wrakken over (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Van drie auto's in Geldrop bleven slechts wrakken over (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
00.38

Auto belandt in greppel Hank

Een auto is woensdagavond in een greppel beland langs de Kalversteeg in Hank. Voorbijgangers zagen de auto daar rond kwart over elf. Van de bestuurder was op dat moment geen spoor. De voorbijgangers schakelden de hulpdiensten in. De brandweer, een ambulance en de politie kwamen naar de Kalversteeg. Aan de sporen te zien heeft de bestuurder waarschijnlijk de bocht gemist en is die na de crash via het dakraam uit de auto geklommen.

23.15

Vuurwerk tieners in beslag genomen

Agenten hebben na meldingen over vuurwerkoverlast woensdag een flinke hoeveelheid vuurwerk in beslag genomen dat twee tieners - 11 en 14 jaar oud - bij zich hadden in de Haydnlaan in Roosendaal.

Wachten op privacy instellingen...
23.12

Vermissing vrouw uit Woudrichem

Sinds woensdagmiddag is de 47-jarige Wilma van Oudheusden uit Woudrichem vermist. Ze vertrok 's middags te voet uit haar huis in Woudrichem en vanaf dat moment werd niets meer van haar vernomen. Wilma is 1,70 meter lang lang, heeft een normaal postuur, heeft blond haar en draagt een bril. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een donkerblauwe driekwartjas en zwarte laarzen.

Wachten op privacy instellingen...
22.40

Gewonde bij ongeluk in Hulten

Iemand is woensdagavond gewond geraakt op de Rijksweg in Hulten. Het slachtoffer werd geraakt door een automobilist. Het ongeluk gebeurde in de buurt van een verkeerslicht. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!