Opnieuw explosie in Den Bosch, kogelhulzen gevonden op straat - Omroep Brabant
Video

Opnieuw explosie in Den Bosch, kogelhulzen gevonden op straat

3 december 2022 om 06:54 • Aangepast 12 december 2022 om 09:37
nl
In Den Bosch is voor de derde keer in anderhalve week tijd een explosie geweest. In de nacht van vrijdag op zaterdag ging er een explosief af bij een hoekhuis aan de Zirkoon. De voordeur van het huis is verwoest en de straat ligt bezaaid met glasscherven. De politie heeft zeker zes kogelhulzen gevonden. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Buurtbewoners schrokken rond één uur wakker van een harde knal. Volgens een 112-correspondent voelden meerdere buurtbewoners hun huis trillen. Ramen van auto's en een huis aan overkant waren gesprongen, waarna de straat vol brokstukken en glasscherven lag. De straat werd afgezet door de politie.

Drie explosies in korte tijd
Dit is de derde explosie binnen anderhalve week tijd in Den Bosch. Afgelopen dinsdag ging er een explosief af bij een auto die de Acaciasingel opreed. De achterruit en de onderkant van de auto werden vernield. De inzittenden, een 29-jarige vrouw en haar dochter, bleven ongedeerd.

Een paar dagen daarvoor was er een ontploffing bij een appartementencomplex aan het Kapelaan Koopmansplein. De voordeur raakte zwaar beschadigd.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.