Liveblog

112-nieuws: duikers zoeken naar persoon in water • auto 8 keer over de kop

4 december 2022 om 12:44 • Aangepast 5 december 2022 om 09:41
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.50

Duikers zoeken in sloot Waspik naar persoon

De brandweer en duikers hebben vanavond op de Vrouwkensvaartsestraat in Waspik gezocht naar iemand die vermoedelijk in het water terecht was gekomen. Langs de sloot werd een fiets gevonden. De zoektocht werd na een half uur gestaakt, omdat er sporen gevonden werden die erop duidden dat er iemand uit het water was geklommen. Het asfalt was ook nat.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties
20.45

Zeer grote brand in appartementencomplex Eindhoven

Op de bovenste etage van een seniorencomplex aan het Amandelpark in noorden van Eindhoven heeft zondagavond een zeer grote brand gewoed. Het hele complex, met 114 appartementen, moest worden ontruimd. De brandweer rukte met meerdere eenheden. Rond halftien was de brand onder controle.

LEES OOK:
Grote brand in seniorencomplex: zes appartementen flink beschadigd Buurvrouw An overvallen door grote brand: 'Ik hoorde het behang knetteren'

Wachten op privacy instellingen...
15.13

Automobilist met drugs op vliegt acht keer over de kop

Op de A2 bij Den Bosch is vanmiddag een automobilist acht keer over de kop geslagen met zijn auto. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van afslag Veghel en de bestuurder zou flink geslingerd hebben. De man testte vervolgens positief op drugsgebruik. Ook reed hij al met een geschorst rijbewijs meldt de politie. Ondanks de enorme klap, raakte de bestuur slechts lichtgewond. Zijn Smart ForFour is total loss.

LEES OOK: Auto 8 keer over de kop op A2, bestuurder met drugs op achter het stuur

Wachten op privacy instellingen...
12.45

Verdachte aangehouden na meldingen geluidsoverlast

Na in eerste instantie verschillende meldingen van geluidsoverlast heeft de politie vandaag in Den Bosch een verdachte aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot, zo geeft de wijkagent Den Bosch centrum aan. "Verdachte is zo van het padje dat wij nu de hele tijd uitgescholden worden voor het K-woord, mongolen en verder alles wat lelijk is. Verdachte vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs. Kost de politie helaas steeds meer tijd...", schrijft hij.

Wachten op privacy instellingen...
12.15

Man laat zich niet zomaar aanhouden

In een appartementencomplex aan de Frankrijkstraat in Eindhoven is vanochtend een man aangehouden die volgens een politiewoordvoerder 'voor overlast en vernielingen zorgde'. De man werd aangehouden in de flat waar hij verbleef. Hij verzette zich hierbij hevig. Bij de aanhouding werd onder meer een politiehond ingezet.

De brandweer moest er met zwaar materiaal aan te pas komen om de deur van de flat waar de man verbleef, open te maken. Ook dreigde de man de boel in brand te steken. Opvallend is dat er in het appartementencomplex vorige maand een brand woedde. Volgens de politiewoordvoerder heeft de aanhouding van de man hier niks mee te maken.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
09.30

Dode gevonden in het water

In Roosendaal is vanochtend aan de Covellijndijk een dode in het water gevonden, zo meldt een woordvoerder van de politie vanochtend. Het is volgens haar niet duidelijk wat er is gebeurd en hoe lang het slachtoffer al in het water lag. Dit wordt door de politie onderzocht.

In de buurt van de plek waar de dode werd gevonden, is een rollator aangetroffen. Of de rollator is van het overleden slachtoffer, wordt door de politie onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
09.00

Automobilist (78) overleden bij ongeluk in Erp

Bij een ongeluk op de Veghelsedijk in Erp is vannacht een automobilist van 78 uit Veghel om het leven gekomen. Dit bevestigt de politie vanochtend. De man raakte door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg en belandde tegen een boom. Het slachtoffer zat alleen in de auto.

De politie laat weten dat er geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken waren. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niks bekend. Dit wordt door de politie onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
23.30

Autobranden in Breda

Kort na elkaar zijn er gisteravond in de wijk Heuvel in Breda twee autobranden geweest. De eerste melding kwam rond half elf. Een auto die geparkeerd stond aan de Dr. Strucykenstraat stond aan de achterkant in brand. Een kwartier later was het raak in de Van Hogendorpstraat. Ook hier ging het om een brand aan de achterkant van een geparkeerde auto.

In het laatste geval kwam een buurtbewoner snel in actie waardoor de schade beperkt bleef. In beide gevallen sluit de politie niet uit dat er opzet in het spel is.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
19.22

Extra toezicht in Bossche buurten na explosies

Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch heeft voor de komende dagen extra surveillance ingezet in de buurt waar afgelopen nacht een explosief afging. Dat meldt hij in een brief aan buurtbewoners. Het is de derde explosie in tien dagen tijd in Den Bosch. Ook in de buurt van het Kapelaan Koopmansplein wordt extra gesurveilleerd. Daar ging vorige week vrijdag een explosief af.

LEES OOK: Drie explosies in tien dagen: burgemeester Den Bosch zet extra toezicht in

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.