Liveblog

112-nieuws: loods met stro uitgebrand • gewonde bij steekpartij

15 juli om 22:51 • Aangepast 1 augustus om 02:01
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is afgesloten.

22.51

Vrouw ademt rook in bij brand

Een vrouw heeft rook ingeademd bij een brand in haar woning in Gilze. Daarom moest ze worden nagekeken in een ambulance. De brand brak rond tien uur vanavond uit in het huis aan de Van Heinsbergstraat. Het vuur woedde op zolder en kon snel worden geblust. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
22.30

Gewonde bij steekpartij

Bij een steekpartij in Tilburg is vanavond een man gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Het incident gebeurde in de Vredeman de Vriesstraat. Er is niemand aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en heeft een deel van de straat afgezet. Het slachtoffer heeft een deel van zijn bebloede kleren uitgetrokken. Onder meer zijn shirt ligt op de stoep.

20.56

Ernstig ongeluk festivalgangers

Een 45-jarige man uit Zwijndrecht is zaterdagavond overleden na een ernstig ongeluk in Hoogeloon. De bijrijder, een 35-jarige Rotterdammer, raakte zwaargewond. De twee kwamen van het festival Dominator af, waar hen eerder op de dag de toegang was geweigerd.

LEES OOK: Man (45) overlijdt na botsing tegen boom, bijrijder (35) zwaargewond

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
16.20

Loods verwoest door brand

Een loods is vanmiddag in Bakel verwoest door een brand. Het gebouw is veertig meter lang en twintig meter breed, meldt de brandweer. De brandweer is met meerdere bluswagens en een waterwagen aanwezig. Rond halfzes vanavond was de brand onder controle, al duurt het blussen van het stro 'nog enige tijd'.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
16.08

Drugslab ontmanteld

Het gisteravond ontdekte drugslab in Vessem wordt vanmiddag ontmanteld. Met een heftrucks worden vaten, jerrycans en grootverpakkingen met mogelijk chemicaliën uit een loods gehaald.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
15.20

Stroomstoring in Gemert

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
13.09

Man vast na vondst dode vrouw

Een man is aangehouden na de vondst van een dode vrouw gisteren in een huis aan de Venakker in Kaatsheuvel. Dat maakte de politie vanmiddag bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rond het overlijden van de vrouw. Het rechercheteam gaat na of de man betrokken was bij haar overlijden. Meerdere hulpdiensten gingen rond halfeen 's middags naar het huis na een melding van een reanimatie. Ook een traumaheli werd opgeroepen, maar alle hulp kwam te laat.

LEES OOK: Dode vrouw gevonden in huis in Kaatsheuvel, buurt reageert geschrokken

12.29

Brand in huis in Oisterwijk

In een huis aan het Oude Maasje in Oisterwijk brak vanochtend rond halftwaalf brand uit. Er bleek een pannetje op het vuur te staan, waarvan de inhoud was drooggekookt. Buurtbewoners zagen rook uit het huis komen, waar niemand thuis was, komen en belden de brandweer. Die forceerde het raam van de achterdeur zodat ze naar binnen konden gaan. Het huis is geventileerd.

Vanwege de brand kwamen de brandweer en de politie naar het huis in Oisterwijk (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
Vanwege de brand kwamen de brandweer en de politie naar het huis in Oisterwijk (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De brandweer ventileerde het huis in Oisterwijk waar de vlam in de pan was geslagen (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De brandweer ventileerde het huis in Oisterwijk waar de vlam in de pan was geslagen (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
12.31

Ongeluk op A2

De rechter rijstrook van de A2 van Eindhoven naar Den Bosch werd rond kwart over twaalf vanmiddag korte tijd afgesloten bij Boxtel-Noord na een ongeluk. De afsluiting leidde rond halfeen 's middags tot een vijf kilometer lange file vanaf Best-West, goed voor een kwartier vertraging.

12.23

Gewonde motorrijder A2 is Limburger

De motorrijder die afgelopen nacht zwaargewond raakte nadat hij van achteren werd aangereden door een automobilist op de A2 bij Budel, is een 55-jarige man uit Echt. Dat maakte de politie vanmiddag bekend. De automobilist is een 43-jarige Belg. De aanrijding vond plaats op de snelweg van Eindhoven richting Weert. De motorrijder werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. Of een van de betrokkenen onder invloed was, is niet bekendgemaakt.

11.50

Auto glijdt van talud

Een auto is vanochtend van een talud gegleden in Veldhoven. Dit gebeurde na een kop-staartbotsing op de Heerbaan. Twee mensen raakten gewond. Zij zijn in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het wrak is meegenomen door een bergingsbedrijf. In de aangereden auto zaten twee kinderen en hun ouders. De kinderen kwamen met de schrik vrij en kregen van de hulpdiensten een knuffelbeer. Het ongeluk trok veel bekijks.

Bij het ongeluk op de Heerbaan in Veldhoven raakten twee mensen gewond (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Bij het ongeluk op de Heerbaan in Veldhoven raakten twee mensen gewond (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
11.01

Kapotte auto op A2

De rechterrijstrook van de A2 van Maastricht richting Eindhoven werd vanochtend enige tijd afgesloten vanwege een kapotte auto. De afsluiting leidde rond elf uur 's ochtends tot een zes kilometer lange file vanaf knooppunt De Hogt. De vertraging bleef beperkt tot een minuut of vijf. Rond halftwaalf 's ochtends werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

10.52

Dief mishandelt supermarktmedewerker

Een 23-jarige man is gisteren aangehouden nadat hij eten stal uit een supermarkt in de Stationspassage in Tilburg. De man pakte rond halfzes 's middags een broodje en een blikje bier uit het schap en liep zonder te betalen de winkel uit. Een medewerker ging achter hem aan. Op het perron sprak hij de dief aan. Die duwde daarop zijn fiets tegen de winkelmedewerker aan, bespuugde hem en trapte hem. Daarna ging hij er op de fiets vandoor. Agenten konden hem in de Spoorlaan aangehouden. Hij zit vast voor verhoor.

09.50

Slachtoffer beroving Breda is krantenbezorger

De man die afgelopen nacht werd beroofd bij het OK-tankstation aan Zwijnsbergenstraat in Breda is een 74-jarige krantenbezorger. Dat maakte de politie in de loop van de ochtend bekend. De man werd met een mes bedreigd nadat hij bij de benzinepomp kranten had afgeleverd. De daders zijn er vervolgens met de auto van het slachtoffer vandoor gegaan.

LEES OOK: Gemaskerd duo bedreigt krantenbezorger (74) met mes en steelt zijn auto

09.45

Treinen tussen Boxtel en Eindhoven rijden weer

Sinds kwart voor tien vanochtend rijden er weer treinen op het spoor tussen Boxtel en Eindhoven Centraal. Op dit traject vond vanochtend vroeg een aanrijding plaats. Het spoor werd eerder vrijgegeven dan gepland. In eerste instantie werd gevreesd dat er tot kwart voor elf deze ochtend geen treinen zouden rijden op dit traject.

08.48

Paard gered uit sloot

De brandweer heeft vanochtend een paard uit een sloot moeten takelen in Moergestel. De eigenaar van het dier was al sinds vier uur 's nachts zijn paard kwijt. Na een paar uur zoeken vond hij het dier in de sloot bij de Eindhovenseweg. De eigenaar denkt dat het paard geschrokken is van werkzaamheden langs de weg of van herrie makende jongeren. Met een kraan werd het dier uit de sloot getakeld.

LEES OOK: Paard schrikt van herrie en moet uit sloot getakeld worden

07.41

Aanrijding op spoor

Op het spoor tussen Boxtel en Eindhoven Centraal rijden tot kwart voor elf deze ochtend geen treinen na een aanrijding. Dat meldt de NS. Over de inzet van bussen op dit traject is vooralsnog niets bekendgemaakt.

07.22

Rijbewijs kwijt

Een 22-jarige automobilist uit Veghel moest afgelopen nacht zijn rijbewijs inleveren. Hij werd betrapt toen hij met een snelheid van 187 kilometer per uur over een weg reed waar 80 kilometer per uur de maximumsnelheid is. De bestuurder bleek daarnaast onder invloed te zijn van alcohol.

05.54

Man beroofd van auto in Breda

Bij het OK-tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda is afgelopen nacht een man beroofd door twee mannen. De daders zijn er met de auto van het slachtoffer vandoor gegaan. Meerdere politie-eenheden zijn op zoek naar de daders.

De mannen gingen er met de auto van het slachtoffer vandoor (foto: Perry Rovers/SQ Vision).
De mannen gingen er met de auto van het slachtoffer vandoor (foto: Perry Rovers/SQ Vision).
03.36

Motorrijder gewond bij botsing A2

Een motorrijder is afgelopen nacht zwaargewond geraakt bij een botsing op de A2 bij Budel, waarbij ook een automobilist betrokken was. De aanrijding vond plaats op de snelweg van Eindhoven richting Weert. De motorrijder is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. "Wrakstukken lagen verspreid over vierhonderd meter", laat een 112-correspondent weten. Omdat niet duidelijk was hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, werd onderzoek gedaan. De rijbaan was urenlang afgesloten voor al het verkeer.

De aanrijding vond plaats op de A2 bij Budel (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
De aanrijding vond plaats op de A2 bij Budel (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
00.03

Drugslab Vessem zwaarbewaakt

Het drugslab dat gisteren werd ontdekt aan de Kuilenhurk in Vessem is afgelopen nacht zwaarbewaakt. Ondertussen ging het politieonderzoek verder en ook vandaag zal dat worden voortgezet. Er is nog niet naar buiten gebracht om wat voor drugslab het gaat en waar het drugslab precies gevestigd was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!