Video

Man dood gevonden in huis in Den Bosch: bewoonster aangehouden

12 september 2023 om 15:58 • Aangepast 20 september 2023 om 02:04
nl
De recherche heeft maandag een 56-jarige vrouw aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 46-jarige man uit Den Bosch. Het gaat om de bewoonster van het huis in Den Bosch waar de dode man werd gevonden. Zij meldde zich zelf bij de politie. Eerder werd al een man aangehouden.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

De dode man werd zondag 3 september gevonden in een huis aan de Brugstraat in Den Bosch. Dat gebeurde nadat een getuige een tip had gegeven aan de politie. Het slachtoffer bleek door geweld om het leven te zijn gekomen.

Er is diezelfde dag al een verdachte opgepakt die ook in het huis was. Het ging om een 49-jarige Bosschenaar. Van de vrouw werd toen een verklaring afgenomen, maar ze werd toen niet aangehouden.

Alsnog aangehouden
In de loop van het onderzoek bleek haar verklaring over de gebeurtenissen van die dag niet helemaal overeen te komen met de uitkomsten van het onderzoek. Daarom vermoedt de politie nu dat deze vrouw mogelijk ook betrokken was bij de dood van het slachtoffer.

In opdracht van de officier van justitie werd zij maandag gearresteerd. Ook de eerder aangehouden verdachte zit nog vast.

LEES OOK:

Dode man in huis is 46-jarige Bosschenaar, politie zoekt getuigen

Dode man gevonden in huis in Den Bosch, man aangehouden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!