Liveblog

112-nieuws: traumahelikopter in Schijndel • bezorgster mishandeld

23 september 2023 om 13:42 • Aangepast 4 oktober 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Meisje (11) vermist dat vermoedelijk door Brabant reist
De politie heeft de vermissing van een 11-jarig meisje in de buurt van het centrum van Breda bekendgemaakt. Er zijn aanwijzingen dat ze op weg is naar het oosten van de provincie. De politie heeft ook een foto en de naam van het meisje vrijgegeven. Het gaat om Sarah Abdi Yusuf, geboren op 22 december 2011.

LEES OOK: Meisje (11) vermist in Breda, mogelijk alleen op reis door provincie

Foto van Sarah die door de politie is verspreid (foto: politie)
Foto van Sarah die door de politie is verspreid (foto: politie)

Liveblog

19.46

Traumaheli landt in Schijndel

Een traumahelikopter is zaterdagavond rond half acht geland in Schijndel. Het Mobiel Medisch Team werd te hulp geroepen voor een ongeval in de Karel Doormanstraat. Het toestel op een grasveld langs de Boschweg trok veel bekijks. Nadat de hulpverlening erop zat, keerde de helikopter terug naar de Vliegbasis Volkel.

Foto: Sander van Gils / SQ Vision
Foto: Sander van Gils / SQ Vision
Foto: Sander van Gils / SQ Vision
Foto: Sander van Gils / SQ Vision
18.55

Oplichter met bankpasjes aangehouden

Een oplichter die zich voordeed als medewerker van een bank en bij mensen aan huis bankpasjes en bijbehorende pincodes ontfutselde, is vrijdag aangehouden in Bergen op Zoom. De politie hield de man aan in een woning aan de Meidoornlaan. De 30-jarige verdachte heeft geen vast woon- of verblijfplaats.

LEES OOK : Oplichter die rekeningen leegroofde met gestolen bankpasjes opgepakt

17.52

Rommel op de A58 na ongeval

Wachten op privacy instellingen...

17.20 =- Verkeerspaaltje zit hulpdiensten dwars
De brandweer van Helmond werd vanmiddag om hulp gevraagd voor het verwijderen van een paaltje in het centrum. Dat staat er om de doorgang van de Veestraatbrug af te sluiten. Maar helaas was de hindernis niet op de gebruikelijke manier met een sleutel weg te halen. Om hulpdiensten toch doorgang te bieden, moest de brandweer aan het slijpen.

Foto: Harry Grijseels / SQ Vision
Foto: Harry Grijseels / SQ Vision
Foto: Harry Grijseels / SQ Vision
Foto: Harry Grijseels / SQ Vision
16.30

Bus met pech op A67 zorgt voor verkeershinder

Op de A67 bij Eersel staat sinds half vijf vanmiddag een touringcar met pech. Een rijstrook is afgesloten. Er is vervangend vervoer geregeld zodat de passagiers hun reis kunnen vervolgen. Een bergingsbedrijf heeft zwaar materieel ingezet om de bus af te slepen. Rond zes uur was de weg richting de Belgische grens weer vrij.

Foto: Rijkswaterstaat
Foto: Rijkswaterstaat
16.01

Bezorgster boodschappendienst mishandeld

Een man uit Etten-Leur is zaterdagmorgen opgepakt voor de mishandeling van een bezorgster van boodschappen. Ook vernielde hij de bestelbus van de vrouw. De politie heeft de 40-jarige verdachte opgepakt.

Lees ook: Agressieve man geeft boodschappenbezorgster kniestoot en sloopt bestelbus

15.43

Man rijdt in op terras in Deurne

Een man in een witte bestelauto is afgelopen nacht ingereden op een terras op de hoek Markt en Helmondsweg. De bestuurder zou ook mensen hebben bedreigd. Niemand raakte gewond en de chauffeur is aangehouden. Hij zit voor onderzoek vast, meldt de politie op Facebook. Om de juiste toedracht te achterhalen, roept de politie iedereen op die het voorval heeft gezien of gefilmd zich te melden.

13.40

Ongeluk op A27

De rechter rijstrook van de A27 van Utrecht richting Breda is dicht bij Werkendam, na een ongeluk. De afsluiting leidde rond halftwee tot een zeven kilometer lange file. De ANWB waarschuwt voor een uur vertraging vanaf Noordeloos.

Wachten op privacy instellingen...
12.25

Passantenonderzoek in Roosendaal

De politie houdt van twaalf tot vier uur vanmiddag een zogenoemd passantenonderzoek in de Strausslaan in Roosendaal. Dit houdt verband met het onderzoek naar de overleden 44-jarige Poolse vrouw die daar zaterdag 19 augustus werd gevonden. In verband hiermee werd een 41-jarige verdachte aangehouden. Agenten zullen tijdens het passantenonderzoek vragen stellen aan voorbijgangers. Daarnaast doet de politie een oproep aan twee mogelijk belangrijke getuigen om zich te melden.

LEES OOK: Elk detail telt in het onderzoek naar dode Poolse vrouw

12.31

Mannen stelen daktent

Twee mannen zijn afgelopen nacht aangehouden nadat ze een grote daktent stalen aan de Pisanostraat in Eindhoven. Agenten zagen de mannen rond vijf uur de daktent op een aanhangwagen laden. Bij het zien van de politie lieten de mannen de daktent vallen en zetten ze het op een lopen. Maar ver kwamen ze niet. De daktent bleek gestolen van een aan de Pisanostraat geparkeerd voertuig. Dat voertuig raakte bij de diefstal zwaar beschadigd. De mannen zijn vastgezet. In de auto van de mannen lagen nog meer spullen die waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn. De recherche onderzoekt de zaak.

08.51

Automobilist veroorzaakt ravage

Een automobilist veroorzaakte afgelopen nacht een heuse ravage aan de Rivierensingel in Helmond. De bestuurder schoot met zijn auto uit de bocht en raakte rond halfvier 's nachts vijf geparkeerde auto's.

LEES OOK: Automobilist schiet uit bocht en raakt 5 auto's: 'Net een F1-circuit hier'

Foto: Dianne
Foto: Dianne
Foto: Facebook Wesley en Dianne
Foto: Facebook Wesley en Dianne
08.23

Defecte trein op het spoor

Tussen Den Bosch en Geldermalsen reden vanochtend vroeg minder treinen vanwege een defecte trein op het spoor. De treinen die wel reden, kampten met vertraging. Om negen uur waren de problemen opgelost en nam de vertraging af.

05.53

Werkzaamheden Merwedebrug

Dit weekend wordt er gewerkt aan de Merwedebrug (A27) richting Breda. Sinds vrijdagavond negen uur is één rijstrook op de brug dicht. Het meeste verkeer wordt vanaf knooppunt Everdingen omgeleid via de A2 en A59.

Wachten op privacy instellingen...
03.48

Auto belandt in het water in Rosmalen

Een auto is afgelopen nacht in het Máximakanaal beland langs het Mariannepad in Rosmalen. Dit gebeurde rond kwart over twee. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder rechtdoor in een bocht. De twee mensen die in de auto zaten, konden op eigen kracht uit de auto komen en naar de kant zwemmen. Ambulancemedewerkers ontfermden zich daar over het tweetal.

De bestuurder van de auto reed door nog onbekende oorzaak rechtdoor in een bocht (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De bestuurder van de auto reed door nog onbekende oorzaak rechtdoor in een bocht (foto: Sander van Gils/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!