Liveblog

112-nieuws: motorrijder gewond na aanrijding • bos maaisel in brand

5 oktober 2023 om 10:34 • Aangepast 20 oktober 2023 om 02:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.29

Auto in brand bij sportschool

Op het parkeerterrein van Sportschool Club Pelikaan aan de Rueckertbaan in Tilburg is zojuist een auto in brand gevlogen. De eigenaresse van de auto had haar auto geparkeerd om te gaan sporten. De Tilburgse brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het voertuig deels uitbrandde.

22.16

Bos maaisel in brand

Aan het zandpad aan de Nicolaas van Eschstraat in Oisterwijk is een grote berg met maaisel in brand gevlogen. Volgens een 112-correspondent van Omroep Brabant ruikt het naar benzine op de plek waar de brand woedt. De brandweer heeft de brand inmiddels geblust. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.10

Motor en auto botsen

Op de Oeienbosdijk in Veldhoven zijn eerder op de avond een auto en een motor op elkaar gebotst. De motorrijder kwam ]ten val en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg werd tijdelijk afgesloten.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
17.56

Auto botst op bord

Op kruising van de Oude Bredaseweg met Anna van Berchemlaan in Etten-Leur is zojuist een auto tegen een verkeersbord gereden. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel en thuis afgezet. Ze hielden geen verwondingen over aan het ongeval. Een berger heeft de auto afgevoerd. De gemeente zal de paal op een later moment herstellen.

17.04

Identiteit vissers bekend

Woensdagavond is het derde lichaam gevonden van de vermiste vissers op het Volkerak bij Dinteloord. Het gaat om drie Duitsers van 61, 62 en 65 jaar. Uit het onderzoek blijkt dat het zeer waarschijnlijk om een noodlottig ongeval gaat. De politie doet nog verder technisch onderzoek om uit te kunnen sluiten dat er sprake is van een andere toedracht.

LEES OOK: Vissers verdronken op het Volkerak: 'Bij windkracht 5 vraag je om ellende'

14.09

Getuigen van beroving gezocht

Een 32-jarige man uit Polen is gisteravond gewond geraakt bij een beroving op de Bachlaan in Tilburg. Hij had via social media een advertentie van een auto gezien en had een afspraak gemaakt om die te komen bekijken. Maar toen het slachtoffer op de afgesproken plek op de Bachlaan was, werd hij plotseling aangevallen door meerdere jonge mannen.

De mannen droegen donkere kleren en petjes. Ze vielen het slachtoffer aan met een mes, sloegen hem en namen zijn tas mee. Daarna gingen ze er rennend vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

14.02

Bestuurder botst tegen boom

De bestuurder van een auto is vanmiddag tegen een boom gebotst. Dat gebeurde op de Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg. De ambulance en politie zijn aanwezig. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

(Foto: 112-verslaggever Carlijn Kösters).
(Foto: 112-verslaggever Carlijn Kösters).
12.26

Problemen op het spoor

Tussen Den Bosch en Eindhoven rijden vanmiddag tussen een uur en half drie geen treinen. Dat komt volgens de NS door een kapot spoor.

Wachten op privacy instellingen...
10.19

Fietser gewond na ongeluk

Op de Insulindelaan in Eindhoven zijn vanochtend een fietser en auto tegen elkaar gebotst. De fietser is daarbij lichtgewond geraakt en in de ambulance behandeld. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De weg was tijdelijk afgesloten.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
10.13

Vrouw overleden na botsing met vrachtwagen

Een 39-jarige vrouw uit Roosendaal is overleden na een ongeluk. Ze fietste gisteren op de kruising Rietschotten met Het Appeltje in Oud Gastel toen ze werd aangereden door een vrachtwagen. Onder begeleiding van een trauma-arts werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Daar is de vrouw aan haar verwondingen overleden.

Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
09.25

Politie zoekt agressieve supporters

De politie is op zoek naar Willem II-supporters die zich bij de wedstrijd tegen NAC Breda op 3 september misdroegen. Een groep aanhangers van Willem II gooide stokken, prullenbakken en een hek naar de Mobiele Eenheid (ME). Een agent raakte lichtgewond.

Inmiddels zijn acht mensen aangehouden, maar er worden nog meer verdachten gezocht. Er zijn daarom camerabeelden van de relschoppers online gezet. De gezichten van de supporters zijn nog onherkenbaar gemaakt. De politie geeft de verdachten nog tot volgende week om zich te melden. Doen ze dat niet, dan worden de beelden herkenbaar online gezet.

Foto: Politie.
Foto: Politie.
03.25

Scooter gaat in vlammen op

De brandweer is vannacht rond half vier uitgerukt voor een brand in Den Bosch. In eerste instantie werd er gemeld dat een gebouw in brand stond. Maar uiteindelijk bleek het een scooter te zijn. Deze lag op een speelheuvel aan de Helftheuvelweg.

Van de scooter bleef door de brand niets over. Vermoedelijk gaat het om een elektrische deelscooter die door vandalen de heuvel op is gereden en vervolgens in brand is gestoken.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
23.05

Steekwonden na ruzie


Een man is gisteravond gewond geraakt nadat hij mogelijk gestoken is. Het ging om oppervlakkige verwondingen, zo meldt de politie. De man zou ruzie hebben gehad met de verdachte, een bekende van hem. Op het moment dat de politie arriveerde was de verdachte al verdwenen, de gewonde man wilde geen aangifte doen.

21.05

Einde aan zoekactie vermiste opvarenden Volkerak

De twee opvarenden die dinsdag op het Volkerak in het water belandden en verdronken, zijn geborgen. Dat laat de politie weten. Het tweetal zat met twee andere opvarenden in een vissersbootje. Dat sloeg door onbekende oorzaak om.

De hulpdiensten gingen direct zoeken en wisten een persoon te redden. Een andere opvarende werd levenloos uit het water gehaald. Naar de twee anderen is ook woensdag verder gezocht. Nu ook zij zijn gevonden, komt er een einde aan de zoekactie van de hulpdiensten.

LEES OOK: Derde en laatste dode visser gevonden bij zoekactie op het Volkerak

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!