Video

Man (31) opgepakt na dood van 75-jarige vrouw uit Halsteren

14 oktober 2023 om 19:00 • Aangepast 27 oktober 2023 om 02:02
nl
Een 31-jarige man uit Halsteren is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar de dood van een 75-jarige vrouw uit diezelfde plaats. De vrouw werd sinds dinsdagavond vermist en werd die nacht dood gevonden in een bos in Halsteren. Later bleek ze door een misdrijf om het leven gekomen. Zaterdagmiddag hield de politie de verdachte aan in Amsterdam.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Woensdag zijn rechercheurs de hele dag bezig geweest met een sporenonderzoek op de plek waar de dode vrouw was gevonden. Verder zochten agenten naar camerabeelden en werden voorbijgangers gevraagd of zij iets hadden gezien. Zo kwam de politie vrijdagavond bij de man uit Halsteren uit. Of ze hem op het spoor kwamen doordat iemand hem herkende of door camerabeelden kan de politie nog niet zeggen.

De politie zocht vrijdagavond tevergeefs op zijn woonadres in Halsteren. De agenten zochten ook bij familieleden in Amsterdam, omdat er een vermoeden was dat hij daar vrijdagavond naartoe was gegaan. Uiteindelijk werd de man zaterdagmiddag rond half vijf op straat in Amsterdam gearresteerd.

De man zit vast en wordt verhoord. Of hij een bekende is van de vrouw wordt nog onderzocht.

De politie deed de afgelopen dagen sporenonderzoek op de plek waar de vrouw gevonden werd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!