Liveblog

112-nieuws: man valt met friet van de fiets • vrouw rijdt tegen boom

27 oktober 2023 om 21:44 • Aangepast 10 november 2023 om 02:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.40

Vrouw rijdt tegen boom in Oisterwijk

Een vrouw is rond negen uur met haar auto tegen een boom gereden op de Gemullenhoekenweg in Oisterwijk. Voorbijgangers zagen hoe de auto eerst stilstond, vervolgens zachtjes over het fietspad reed en uiteindelijk tegen de boom botste. De vrouw is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Het is nog onduidelijk waarom ze tegen de boom reed. De auto raakte flink beschadigd door de klap.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
19.26

Man valt met fiets

Even een bestelling ophalen bij de frietzaak, is voor een man in Gemert vrijdagavond naar afgelopen. Hij kwam bij het opstappen van zijn fiets ongelukkig terecht. Daarbij raakte hij gewond aan zijn hoofd. Even later landde in de buurt een traumahelikopter, om de ambulancemedewerkers te ondersteunen. De man is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht, een agent heeft de fiets én de friet naar zijn huis gebracht.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
17.43

Auto en vrachtwagen botsen

Een vrouw uit België is op de N69 bij Valkenswaard gewond geraakt, nadat ze werd geraakt door een vrachtwagen. De vrouw wilde vanuit een zandpad de weg opdraaien, toen net de vrachtwagen voorbijkwam. Die kon niet meer op tijd stoppen, waarna de auto in de flank werd geraakt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision
16.18

Frontale botsing in Best

Twee auto's zijn op de Bataweg in Best frontaal op elkaar gebotst. Het gebeurde nadat een van de bestuurders een bocht te ruim nam en zo op de andere weghelft belandde. De bestuurders zijn in de ambulance nagekeken. De weg werd een tijdlang volledig afgesloten.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
16.03

Politieauto hangt boven de sloot

Een politieauto is op de Graaf Engelbertlaan in Breda van de weg geraakt. Op de foto is te zien hoe de wagen half boven het water hangt. Het ging mis toen de agent van de snelweg afkwam en door een spoedmelding aan de andere kant direct de A16 weer op wilde draaien. Het stukje door de berm wordt dan vaker meegepakt, om zo de drukke kruising te vermijden.

LEES OOK: Politieauto mikt op kortere route, maar eindigt boven de sloot

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
14.50

Twee auto's botsen

Op de A2 bij knooppunt De Hogt in de richting Best is vanmiddag een auto op zijn voorganger gebotst. Niemand raakte gewond, zo meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat.

Wachten op privacy instellingen...
13.10

Fietser gewond bij aanrijding

Een vrouw op de fiets is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding met een pakketbezorger in Deurne. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt door de politie onderzocht.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
11.35

Vrachtwagens botsen op A16

Op de A16 bij knooppunt Galder zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Van Antwerpen in de richting Breda is de rechterrijstrook dicht. Onduidelijk is hoe het ongeluk kon gebeuren en of er iemand gewond is geraakt.

LEES OOK: Ongeluk met 2 vrachtwagens op A16 bij knooppunt Galder

11.23

Vanaf maandag weer rijden in het donker in avondspits

Rijkswaterstaat Verkeersinformatie waarschuwt vandaag alvast voor het ingaan van de wintertijd dit weekend. Dat betekent dat vanaf maandag de avondspits weer grotendeels in het donker zal verlopen. En dat is 'soms weer even wennen', zo geeft de verkeersdienst aan.

Wachten op privacy instellingen...
10.45

Trekpaard Wietske uit sloot gered

Trekpaard Wietske kwam vanochtend aan het Baaneind in Heukelom in een droge sloot terecht. Het dier kon er niet op eigen kracht uit komen. Een aantal hardlopers merkte het dier op en schakelde de brandweer in. Brandweerlieden groeven de sloot uit en wisten het dier vervolgens met behulp van touwen, slangen en een kraan uit de sloot te trekken.

De eigenaar van Wietske begeleidde de reddingsactie. Wietske kan volgens hem niet lang in de sloot hebben gelegen. Hij had haar namelijk kort voor de reddingsactie nog in de wei zien staan. Vermoedelijk is ze door het natte weer met haar been van het talud geschoten en in de sloot beland. Wietske is een Belgische trekpaard van 15 jaar. Ze ligt inmiddels weer bij te komen in de wei totdat ze weer op eigen benen kan staan.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
09.55

Voetganger aangereden

Een voetganger is vanochtend op de Berg in Budel aangereden door een auto. Het ongeluk gebeurde rond negen uur. De voetganger, een vrouw die met haar hond aan het wandelen was, raakte bij de aanrijding lichtgewond. Zij is volgens onze 112-correspondent voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een buurtbewoner bracht haar hond naar huis. De automobilist was erg geschrokken, maar raakte niet gewond.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
09.47

Man van 61 omgekomen bij ongeluk in kaasfabriek

Het slachtoffer van het dodelijk ongeluk in een kaasfabriek in Kaatsheuvel gisteravond is een man van 61 uit die plaats. Hij raakte zwaargewond toen hij klem kwam te zitten in een machine. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten, zo laat de politie vanochtend weten.

LEES OOK: Man overleden in kaasfabriek Kaatsheuvel, personeel opgevangen in kantine

09.30

Ongelukken zorgen voor drukte rond Eindhoven

Ongelukken op de N2 en op de A67 zorgen vanochtend voor drukte rond Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...
09.00

Auto tegen boom

Op de N65 bij Biezenmortel is vanochtend een automobilist door onbekende oorzaak van de weg geraakt en met zijn auto tegen een boom beland. Het slachtoffer is volgens onze 112-correspondent met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde in de richting van Den Bosch. Verschillende hulpdiensten kwamen naar de plek van het ongeluk.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
08.45

N279 dicht na ongeluk

De N279 bij Helmond-Noord is in beide richtingen dicht. Dit na een ongeluk. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er gewonden zijn.

Wachten op privacy instellingen...
07.56

Ongeluk op N2 bij Eindhoven-Airport

Op de parallelbaan N2 bij Eindhoven Airport is een ongeluk gebeurd. Dit in de richting Den Bosch. De linkerrijstrook is er dicht. Dit zorgt iets voor acht uur voor zo'n twintig minuten vertraging. Even later is dit al opgelopen tot veertig minuten. De berger moet eraan te pas komen.

Wachten op privacy instellingen...
07.45

Ongeluk op A2 bij knooppunt Batadorp

Op de A2 bij knooppunt Batadorp van Maastricht in de richting Eindhoven is een ongeluk gebeurd. Tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp loopt het hierdoor vast. De linkerrijstrook was er even dicht. Dat zorgde rond kwart voor acht voor zo'n twintig minuten vertraging.

06.35

Geen treinen tussen Den Bosch en Oss

Er rijden geen treinen tussen Den Bosch en Oss vanwege koperdiefstal, dat meldt de NS. De verwachting is dat de treinen om half tien weer rijden.

LEES OOK: Geen treinen in ochtendspits tussen Oss en Den Bosch na koperdiefstal

00.01

Verdachte inbreker betrapt

Rond middernacht zagen wijkagenten uit de wijk Reeshof in Tilburg een verdachte persoon. Deze verdachte had inbrekerswerktuig bij zich en bevond zich op een afgesloten terrein en is daarom aangehouden, dat meldt politie Leijdal.

23.00

Man overleden in kaasfabriek

Een man is gisteravond overleden in kaasfabriek Uniekaas aan de Belgiëstraat in Kaatsheuvel. De politie kreeg rond tien over half negen een melding over een gewonde man, niet veel later overleed hij ter plaatse.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Of het om een ongeluk gaat, is nog onduidelijk. De omgeving van het bedrijf werd afgezet. Het personeel van de kaasfabriek werd opgevangen. Er kwamen meerdere ambulances, brandweer en politie op de melding af.

LEES OOK: Man overleden in kaasfabriek Kaatsheuvel, personeel opgevangen in kantine

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
21.44

Verdachte (16) opgepakt voor neerschieten 15-jarige

De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden voor de schietpartij in de Schadewijkstraat in Oss. Hierbij werd twee weken geleden een 15-jarige jongen in zijn rug geschoten. De verdachte heeft zichzelf gemeld bij het politiebureau in zijn woonplaats Heerhugowaard.

LEES OOK: Verdachte (16) opgepakt voor neerschieten 15-jarige jongen in Oss

19.26

Grote politie-inval: verdachte gelinkt aan gevonden explosieven

De politie viel het huis aan de Watermunt in Empel woensdagavond binnen vanwege explosieven die eerder op de dag waren gevonden op een bedrijventerrein. Bij de inval werd een man aangehouden. Hij werd geblinddoekt en geboeid afgevoerd door de politie.

De verdachte heeft volgens de politie mogelijk iets te maken met de explosieven die eerder die dag werden gevonden op een bedrijventerrein in Deventer. In een bedrijfspand lagen meerdere verdachte pakketjes.

LEES OOK: Grote politie-inval: verdachte gelinkt aan gevonden explosieven

19.47

Man opgepakt voor diefstal en bedreiging

Een 24-jarige man uit Den Bosch is woensdag opgepakt voor diefstal en bedreiging in Oss. Op dinsdag sloeg de dief toe bij een telefoonwinkel aan de Burgwal. Hij ging er te voet vandoor. Een voorbijganger zag het gebeuren en achtervolgde de verdachte. De dief bedreigde de voorbijganger toen met een 'op vuurwapen gelijkend voorwerp'. Hij wist daardoor te ontkomen.

De politie heeft de man woensdag kunnen aanhouden in zijn woonplaats. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!