Liveblog

112-nieuws: man gewond bij frontale botsing • vrachtwagen dwars op straat

14 januari om 20:50 • Aangepast 23 januari om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.50

Vrachtwagen staat dwars op straat

Zondagavond is een vrachtwagen geschaard op de Emerparklaan in Breda. De vrachtwagen zat met zijn cabine vast in het gras. Hoe dit kon gebeuren is niet duidelijk. De weg werd tijdelijk afgesloten vanuit het stadion van NAC richting Moerlaken. Een berger is opgeroepen om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
22.46

Vlucht van Valencia naar Eindhoven moet keren

Een vlucht van Transavia die vanavond vanuit Valencia naar Eindhoven Airport zou vliegen, is vlak na het opstijgen omgekeerd om rookontwikkeling. Dat bevestigt een woordvoerder van Transavia.

De vlucht zou eigenlijk om kwart over tien vanavond landen in Eindhoven. Maar vanwege de rook moest het toestel keren.

21.33

Automobilist belandt ondersteboven in sloot

Een automobilist is met zijn auto ondersteboven in een sloot beland. De bestuurder kon zelf uit de auto stappen. Volgens een getuige liep de man weg in de richting van Oploo. De politie is op zoek naar de bestuurder.

De weg werd even afgesloten om de auto weg te kunnen halen. De politie verstuurde een bericht via Burgernet en vroeg mensen in de omgeving om uit te kijken naar een Oost-Europese man.

Foto: SK-Media  / SQ Vision
Foto: SK-Media / SQ Vision
21.31

Gewonde bij frontale botsing

Een auto en een bestelbus zijn vanavond rond acht uur frontaal op elkaar gereden. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Wolput en de toerit naar de A59 richting Waalwijk. De bestelbus kwam vanuit Haarsteeg, de auto uit de richting van het centrum van Vlijmen.

De auto wilde linksaf de snelweg oprijden. Bij de aanrijding raakte een man uit Vlijmen gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft de voertuigen opgehaald.

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
20.35

Auto zonder bestuurder in sloot

Een auto zonder bestuurder is vanavond gevonden in een sloot aan de Gewandeweg in Oss. De politie en brandweer kregen meerdere meldingen dat er een ongeval zou zijn gebeurd. Volgens een omstander lag de auto al om zeven uur zondagavond in de sloot en stond er toen iemand bij met een nat pak.

De auto is vervolgens achtergelaten in de sloot. Een berger is anderhalf uur na de eerste melding gekomen om de auto weg te halen. Zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
18.49

A59 nog dicht

De A59 is zondag nog zeker tot half twaalf 's avonds dicht richting Den Bosch vanaf Waalwijk. Het asfalt op een brug over het Drongelens Kanaal moest met spoed worden gerepareerd, meldde Rijkswaterstaat zaterdagavond. De werkzaamheden zijn nog altijd gaande.

Er is schade aan een overgang in het wegdek.

Het werk op de A59 (Foto: Alain Heeren)
Het werk op de A59 (Foto: Alain Heeren)
18.45

Vader vermiste Yoran spreekt dank uit

De vader van de vermiste Yoran Krol bedankt iedereen die zaterdag mee heeft geholpen bij het zoeken naar hun zoon. De zoekactie naar de 16-jarige jongen uit Sleeuwijk werd de grootste burgerzoekactie ooit in Nederland. "We zijn er stil van", schrijft zijn vader Daniel op social media.

Yoran wordt sinds 24 december vermist. Zijn fiets werd een dag later gevonden op de Merwedebrug. Vrijdag vond de politie zijn jas in rivier de Merwede, dankzij een tip.

Zijn vader zegt onder de indruk te zijn van de zoekactie. "We zijn er stil van en het voelt onwerkelijk dat dit over onze situatie gaat."

16.03

Gasexplosie in keuken van serviceflat

In een flat aan de Eikendonck in Vught is zondagmiddag een gasexplosie geweest in de keuken. Op de begane grond en de eerste verdieping liggen verschillende ramen eruit. De ravage is groot.

Volgens een 112-correspondent ter plaatse is het een ravage binnen en moet het een flinke knal zijn geweest. In het gebouw zijn delen van het systeemplafond naar beneden gekomen. In de keuken liggen borden, schalen en wijnflessen op de grond.

De brandweer, politie en ambulance kwamen naar de flat. Ook Enexis is aanwezig.

Ravage in het gebouw (foto: Bart Meesters / SQ Vision).
Ravage in het gebouw (foto: Bart Meesters / SQ Vision).
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
11.32

File op N277 vanwege Toverlandbezoekers

Op de N277 van Kessel richting Ravenstein ontstond in de loop van de ochtend een fikse file voor de afrit Helenaveen vanwege een groot aantal bezoekers van attractiepark Toverland. De file begon bij de aansluiting met de A67. De ANWB waarschuwde rond halftwaalf 's ochtends voor meer dan een kwartier vertraging. Sinds kwart voor twaalf 's ochtends is de file verleden tijd.

10.51

Aanhouding drugsdealer

Een 25-jarige Eindhovenaar is gistermiddag aangehouden op een parkeerplaats aan de Tarwelaan in zijn woonplaats. Agenten zagen iemand resoluut naar het bijrijdersportier van zijn auto lopen, instappen en vrijwel onmiddellijk weer weglopen. De agenten vermoedden een drugsdeal. De automobilist bleek inderdaad in een sok bij zijn kruis een grote hoeveelheid harddrugs verstopt te hebben.

Bij de drugsdealer thuis werd nog meer gevonden dat niet deugde.

De automobilist had in een sok bij zijn kruis een grote hoeveelheid harddrugs verstopt foto: Instagram wijkagenten Vaartbroek).
De automobilist had in een sok bij zijn kruis een grote hoeveelheid harddrugs verstopt foto: Instagram wijkagenten Vaartbroek).
10.27

Bloedonderzoek gecrashte automobilist Strijbeek

De bestuurder van de auto die afgelopen nacht van de weg raakte op de Strijbeekseweg in Strijbeek is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Dat maakte de politie in de loop van de ochtend bekend. Bloedonderzoek moet uitwijzen of de 26-jarige man uit Den Haag onder invloed van alcohol reed. Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf. De auto raakte een boom langs de weg en kwam vervolgens aan de andere kant van de weg terecht. De auto is total loss verklaard.

10.14

Kerstbomen in brand in Moergestel

Onbekenden hebben afgelopen nacht een stapel kerstbomen in brand gestoken op een kinderspeelveld aan de Scheerman in Moergestel. Dit werd rond twee uur 's nachts ontdekt. De brandweer heeft de kerstbomen geblust. Zondagochtend lagen de kerstbomen troosteloos op een stapel. De gemeente Oisterwijk zal de kerstbomen afvoeren.

Van de kerstbomen bleef weinig over (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
Van de kerstbomen bleef weinig over (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
08.46

Bestelbus door brand verwoest

Aan de Hertogin Mariastraat in Oss is een bestelbus in vlammen opgegaan. De brand in de wijk Krinkelhoek werd rond kwart over acht vanochtend opgemerkt en bij de brandweer gemeld. Die kwam snel naar de Hertogin Mariastraat, maar kon niet voorkomen dat de bestelbus in vlammen opging. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

07.38

Auto crasht in Strijbeek

Een auto is vanochtend vroeg van de weg geraakt op de Strijbeekseweg in Strijbeek. De auto raakte een boom langs de weg en kwam vervolgens aan de andere kant van de weg terecht. De auto raakte bij de crash zwaar beschadigd. Diverse auto-onderdelen bleven achter aan de andere kant van de weg, bij de boom. Hoe het met de bestuurder is afgelopen, is niet naar buiten gebracht. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto te takelen. De weg werd gedeeltelijk afgezet.

De auto raakte bij de crash in Strijbeek zwaar beschadigd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De auto raakte bij de crash in Strijbeek zwaar beschadigd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
06.27

Auto over de kop in Chaam

Een auto is afgelopen nacht over de kop geslagen op de Baarleseweg tussen Chaam en Baarle-Nassau. Dit gebeurde rond vijf uur. De bestuurder vertelde de politie dat het misging toen hij moest uitwijken voor een hert. Hij verloor vervolgens de macht over het stuur en ramde met zijn auto de vangrail. Daarna sloeg de auto om en kwam die tientallen meters verder tot stilstand. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Bij het ongeluk was geen ander verkeer betrokken.

De bestuurder van de auto is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De bestuurder van de auto is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De automobilist vertelde dat hij moest uitwijken voor een hert (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De automobilist vertelde dat hij moest uitwijken voor een hert (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
03.03

Brand bij bedrijf in Etten-Leur

Bij het bedrijf J&J Machines aan de Ecustraat in Etten-Leur woedde afgelopen nacht brand. De brandweer schaalde vanwege deze brand snel op. Een laad- en losdeur bij het bedrijf werd geopend en daar werd geblust. Wat precies in brand stond, is niet bekendgemaakt. De brand woedde volgens een 112-corresnpondent in het gebouw. Een viertal brandweerwagens werd ingezet om het vuur onder controle te krijgen.

Wat precies in brand stond in het gebouw van J&J Machines in Etten-Leur is niet bekendgemaakt (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Wat precies in brand stond in het gebouw van J&J Machines in Etten-Leur is niet bekendgemaakt (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
02.12

Politie redt onderkoelde man

Agenten hebben afgelopen nacht een onderkoelde man gered in Rosmalen. De man lag in de bosjes langs een fietspad. Hij bleek dronken. Volgens de opgeroepen ambulancemedewerker had de man zonder de hulp van de politie de ochtend niet gehaald.

02.01

Dronken bestuurder komt op rotonde terecht in Rosmalen

Een dronken bestuurder is vannacht met zijn auto middenop een rotonde beland in Rosmalen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de man niet gewond te zijn. Wel was hij onder invloed van alcohol. De man is door de politie aangehouden.

01.31

Auto strandt op N2

Een auto is afgelopen nacht gestrand na een ongeluk op de N2 bij Veldhoven. De auto is meegenomen door een bergingsbedrijf. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Er was ook geen ander verkeer bij betrokken.

Wachten op privacy instellingen...
23.11

Automobilist raakt auto kwijt

Een automobilist moest afgelopen nacht zijn auto inleveren in Drimmelen. Hij werd door agenten voor de derde keer betrapt op autorijden, terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!