Video

Minder modder en geen grote incidenten: 115.000 mensen genieten van Paaspop

31 maart om 19:13 • Aangepast 19 april om 02:06
nl
Eigenlijk is de slotconclusie van Paaspop in Schijndel bijna ieder jaar hetzelfde, los van het weer. Ja, het is vaak koud en nat. En of je ooit met de auto van het terrein zult raken, is van het humeur van de moddergoden afhankelijk. Verder loopt de Paaspopformule nog altijd als een tiet. "Minder modder en geen noemenswaardige incidenten."

Het is nog wat vroeg om conclusies te trekken, maar voorzichtig blikt de Paaspop-organisatie terug op een geslaagde editie. "We kijken tevreden terug. We hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat auto's in de blubber blijven steken zoals vorig jaar. Dat is gelukt, mede ook door het weer."

Die voorzorgsmaatregelen bestonden uit: niet meer allemaal parkeren in het gras bij boer Anton, maar parkeren in Rosmalen of Veghel en dan met een pendelbus naar het terrein.

Een fenomeen
Paaspop is de aftrap van het festivalseizoen, met ditmaal een bescheiden zonnetje en de poncho in de tas. Eigenlijk is het nét iets te koud om lekker te kamperen, maar dat neemt de doorgewinterde Paaspopganger voor lief. Voor sommigen is het sinds een aantal jaar vaste prik, anderen zetten er juist hun eerste festivalstapjes. Dit jaar trok het festival 115.000 bezoekers.

De line-up
Jong en oud, met genres van metal tot house. Noem het op en het staat op Paaspop. Ook dit jaar hoefde de muziekliefhebber niks tekort te komen. We noemen een Anouk, Tiësto, Froukje en 'Murder on the Dancefloor'-fenomeen Sophie Ellis-Bextor. Kon slechter, toch?

Ben je nou benieuwd naar meer sfeer, wil je even nagenieten of meegenieten? Misschien vind je deze verhalen dan ook leuk:

Glitters, dino's en koude biertjes: Paaspop is los en dat betekent feest

Paaspopterrein ligt er droog bij: festivaldirecteur is heel relaxed

Op Paaspop is alles kleurrijk, behalve het weer: 'Meer glitter!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!