Hoe het is nu met... Stijn (68) uit Veghel die zijn auto in vlammen op zag gaan?

28 december 2018 om 13:04
nl
Uitgerekend in de week dat hij op vakantie zou gaan naar zee, ging zijn auto in vlammen op. De 68-jarige Stijn, die rond moet komen van een AOW'tje, was er kapot van toen in oktober zijn Opel Corsa afbrandde. Twee keer in korte tijd werd er brand gesticht bij zijn auto. De tweede keer was er geen redden meer aan en bleef er van de twintig jaar oude Corsa weinig over.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

Over de afhandeling van de brandstichting is Stijn niet te spreken: "Ik heb veertien dagen op het proces-verbaal moeten wachten en hulp van bijvoorbeeld slachtofferhulp was er nul komma nul". Dankzij de hulp van een kennis kon de vakantie naar zee toch doorgaan, omdat hij een auto mocht lenen. Wie zijn auto in de fik heeft gestoken, zal wel altijd een raadsel blijven. 

'Klotejaar'
"Het was gewoon een klotejaar" , zegt Stijn. Hij wil het nu afsluiten en weer vooruit kijken. "Ik heb weer een nieuw autoke, een Nissan Almera Tino. Omdat ik sinds kort een nieuwe heup heb, mag ik pas over een paar weken weer autorijden.

De nieuwe wagen is in ieder geval beter verzekerd, al hoopt Stijn natuurlijk dat hij die verzekering in het nieuwe jaar niet nodig heeft. Met een nieuwe heup en auto kan hij voorlopig weer vooruit. 

Meer terugblikken lezen?
* Hoe is het nu met... Jimi Bellmartin, winnaar van The Voice Senior?
* Hoe is het nu met... Jelle die prinses Meghan Markle zoende?
* Hoe is het nu met... snowboarder Merijn Koek nadat zijn kunstbeen werd gestolen?
* Hoe is het nu met... het NAC-museum dat een crowdfundingsactie startte voor een airco?
* Hoe is het nu met... BBQ King Bart Schoone, die zijn aanhanger met barbecuespullen kwijtraakte?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.