Video

Undercover met Frank Lammers krijgt derde seizoen op Netflix

31 januari 2020 om 09:12
nl
Bingewatchers opgelet. De populaire serie Undercover, met Frank Lammers uit Mierlo in de hoofdrol, krijgt een derde seizoen. Dat verklapte Elise Schaap, die de rol van gangsterliefje Daniëlle speelt, donderdagavond bij Jinek.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Wanneer de opnames van het derde seizoen beginnen, is nog niet bekend. Het tweede seizoen van Undercover is waarschijnlijk komende lente te zien op Netflix. Rico Verhoeven zal dan ook meespelen, als bodyguard van drugscrimineel Ferry Bouwman (gespeeld door Lammers).

Ook de vertrouwde gezichten Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) keren terug. Waar het in deel één nog over illegale drugshandel ging, draait het in seizoen twee om illegale wapenhandel. Welk onderwerp in het derde seizoen centraal staat is nog niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...

Ongekend succes
De eerste serie van Undercover was een ongekend succes. De streamingdienst maakte eind 2019 bekend dat het eerste seizoen van Undercover dit jaar het populairst was onder de Nederlandse kijkers. Netflix-kijkers genoten massaal van de avonturen van Ferry Bouwman, die een xtc-imperium runt vanaf een camping in Lommel.

LEES OOK:

De trailer van Undercover, seizoen één:

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.