Auto van vermiste Bert de Laat met dode inzittende gevonden in het water in Drimmelen

4 augustus om 14:41 • Aangepast 12 augustus om 08:04
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: Marcel van Dorst, SQ Vision.
Omroep Brabant
Foto: Marcel van Dorst, SQ Vision.
Omroep Brabant
Hulpdiensten zijn ter plekke. Foto: Marcel van Dorst / SQ Vision.
1/4 Auto van vermiste Bert de Laat met dode inzittende gevonden in het water in Drimmelen
In het water bij de haven aan de Cromsteven in Drimmelen is dinsdag een auto met een dode inzittende gevonden. Het voertuig staat op naam van de vermiste Bert de Laat uit Made, meldt de politie. Onderzoek moet uitwijzen of de dode inzittende ook daadwerkelijk Bert de Laat is.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

Zondag werd onder andere in de haven van Drimmelen gezocht naar sporen van Bert de Laat. In eerste instantie werd daar niets gevonden. Daar waar de auto lag, werd door een sonarboot een boot aangetroffen.

Berokkenen bij de zoekactie laten aan Omroep Brabant weten dat de boot dinsdag geborgen zou worden. Toen bleek dat het niet om een boot maar om een auto ging, zijn de hulpdiensten ingeschakeld.

Wachten op privacy instellingen...

Sinds 14 juli vermist
De 69-jarige man wordt sinds 14 juli vermist. Hij zei toen dat hij in zijn witte elektrische Mitsubishi een rondje zou gaan rijden door de polder bij Made, maar keerde niet terug.

Bert is volgens zijn schoonzoon zwaar depressief. De coronatijd en alle bijbehorende maatregelen zouden hem erg zwaar vallen. De medicijnen die Bert al tien jaar slikt, had hij niet meegenomen toen hij vertrok.

Er werd sindsdien met man en macht naar hem gezocht.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...