Video

Halloween-feest bij overburen fatale steekpartij: 'Alle kinderen huilden'

24 oktober 2021 om 12:52 • Aangepast 26 oktober 2021 om 17:20
nl
Een Halloween-feestje voor kinderen was zaterdagavond in Den Bosch aan de gang toen er schuin tegenover een 20-jarige vrouw werd neergestoken. Dat feestje was ook schuin tegenover het huis waar het slachtoffer aan haar verwondingen overleed. De kinderen waren enorm bang geworden van alle toegesnelde agenten, vertelt Elinor Bakker. Het feestje was ter ere van de verjaardag van haar 6-jarige zoon.
Profielfoto van Ista van GalenProfielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Op het feestje waren zo'n vijftien kinderen van tussen de vijf en twaalf jaar oud. "Het begon rond drie uur 's middags, maar kreeg een hele andere wending met een heel vervelend einde", vertelt moeder Elinor.

De kinderen zagen de steekpartij niet gebeuren. Maar toen ze buiten waren, zagen ze plotseling politie op straat. Die kwam om iets voor acht ter plaatse bij het huis aan de Slagendreef, waar de steekpartij plaatsvond.

"De kinderen waren buiten voor een spooktocht van de ouders. Plotseling riepen de kinderen: politie, politie! Ze hadden alle politiewagens gezien", vertelt Elinor.

"Het was heel heftig."

"Je zag aan de gezichten van de kinderen dat ze heel erg waren geschrokken. Alle kinderen waren aan het huilen. Het was heel heftig. Ze vonden het super eng. De visite kon ook niet weg, doordat de politie de straat had afgezet." Op een gegeven moment mocht er volgens de moeder wel steeds een groepje van de kinderen weg van de politie.

"Ik ben heel blij dat ze de steekpartij zelf niet hebben gezien. Ze waren zo bezig met hun eigen spel. Ik heb daarna maar eerlijk verteld wat er is gebeurd, want ze hadden het al gehoord. En anders horen ze het toch op school."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.