Liveblog

112-nieuws: auto in sloot bij Baarle Nassau • beelden gezocht van explosie

27 december 2021 om 07:22 • Aangepast 28 december 2021 om 10:19
nl
In dit liveblog hielden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten, dinsdag is er weer een nieuwe

19.50

Automobiliste ziet fietser over het hoofd in Tilburg

Een auto heeft maandagavond een fietser geschept op de kruising van de Ringbaan-Zuid en de Trouwlaan in Tilburg. Rond tien voor zeven ging het mis. De automobiliste zag de man op de fiets over het hoofd. De fietser is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
18.09

Politie zoekt camerabeelden explosie Geldrop

De politie is nog op zoek naar getuigen en mensen die camerabeelden hebben van de explosie in een huis in Geldrop vorige week donderdag. Bij het huis aan de Sluisstraat werd een explosief door de brievenbus naar binnen gegooid. Door de knal werd de voordeur van het huis letterlijk weggeblazen. Niemand raakte gewond, maar de bewoners waren erg geschrokken.

Een woordvoerder van de politie wil nog niets zeggen over eventuele verdachten en het type explosief dat is gebruikt. Het explosief wordt nog onderzocht.

LEES OOK: Buren ruimen ravage op na verwoestende vuurwerkbom in Geldrop

18.05

Auto belandt in de sloot in Baarle Nassau

Op het Voske in Baarle Nassau is een automobilist maandag aan het eind van de middag uit de bocht gevlogen en met zijn auto in de sloot beland. De bestuurder is nagekeken in een ambulance, hij raakte lichtgewond bij het ongeluk. De auto moest door een bergingsbedrijf uit de sloot worden getakeld.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
16.10

Dode vrouw gevonden in huis in Eindhoven

In een huis aan de Fransebaan in Eindhoven is maandagmiddag een dode vrouw gevonden. Het is nog niet duidelijk hoe ze om het leven is gekomen. De politie houdt alle opties open en doet onderzoek.

15.55

Auto belandt op zijn kant op rotonde in Dongen

Een auto is maandagmiddag op een rotonde op de Middellaan in Dongen uit de bocht gevlogen en tegen een lantaarnpaal gebotst. De wagen belandde op zijn zijkant. Twee inzittenden zijn nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld. Een automobilist kreeg een bekeuring omdat hij tijdens de afsluiting tegen het verkeer in de rotonde nam.

15.40

Scooterrijder aangereden in Oss

Een scooterrijder is maandagmiddag aangereden door een bestelbus op de Singel 1940-1945 in Oss. De man zou over de stoep hebben gereden toen hij geraakt werd door het busje. De bestuurder van de scooter lag onder het busje. Zijn verwondingen lijken mee te vallen.

Foto: Gabor Heeres/ SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/ SQ Vision
14.32

Verdacht pakketje in Eindhoven blijkt explosief

Het verdachte pakketje dat maandagochtend werd gevonden bij shishalounge Club Number One in Eindhoven, is een explosief. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie ontmantelt deze met een speciale robot. Dat laat de politie weten. De Tongelresestraat is nog steeds afgezet.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
13.56

Honderden mensen rijden te hard in Roosendaal

De politie voerde afgelopen vrijdag een snelheidscontrole uit op de Zundertseweg in Roosendaal. Tussen half tien en half drie reden 2495 bestuurders langs. Daarvan reden er 227 te hard. Op de Zundertseweg mag je maximaal vijftig kilometer per uur rijden. De bestuurder die het hardst reed, ging 84 kilometer per uur.

12.52

Brand in huis in Leende

De brandweer is maandagochtend uitgerukt voor een brand aan de Pomperschans in Leende. Op de eerste verdieping vond de brandweer brandende kleren. Die zijn naar buiten gegooid en daarna geblust. Het gezin met kleine kinderen bleef ongedeerd. Ze zijn opgevangen door de buurt.

Het is niet duidelijk waardoor de brand is ontstaan.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
12.31

Auto van A58 geraakt

Op de A58 bij Rucphen is maandag rond half twaalf een auto van de weg geraakt. Dat gebeurde in de richting van Roosendaal. De bestuurster raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een rijstrook werd afgesloten.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
11.30

Moeder en zoon overleden nadat auto in sloot was beland

Een 77-jarige vrouw uit Oosterhout en haar zoon van 54 uit Made zijn in een ziekenhuis overleden na een ongeluk met de auto waarin ze zaten. Het ongeval gebeurde zondagmorgen op de Weststadweg in Oosterhout. Zij waren door nog onbekende oorzaak met hun wagen in een sloot met water terecht gekomen. Een voorbijganger haalde de slachtoffers uit het voertuig, waarna ze naar een ziekenhuis zijn gebracht.

LEES OOK: Moeder en zoon die in sloot belandden in ziekenhuis overleden

11.20

Brabanders steken massaal grens over

Op de A27 en de A58 bij Breda staat een file richting de grens met België. "Brabanders steken bij Hazeldonk weer massaal de Belgische grens over", zo meldt de ANWB. Verkeer krijgt daar te maken met zo'n twintig minuten vertraging.

LEES OOK: Grote drukte op snelwegen naar België op derde kerstdag

Wachten op privacy instellingen...
11.06

Mogelijk explosief gevonden in Eindhoven

De Tongelresestraat is maandagochtend afgezet, omdat een verdacht pakketje is gevonden bij een café. Daar zou mogelijk een explosief in zitten. Ook is er waarschijnlijk op het pand geschoten, meldt de politie. Er zitten meerdere gaten in het raam.

LEES OOK: Café beschoten in Eindhoven, mogelijk ook explosief gevonden

10.47

Auto vliegt in brand na technische storing

In Wanroij is aan de Klef een auto in brand gevlogen vanwege een technische storing. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto in vlammen opging.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
10.29

Vrouw twee keer achter elkaar aangehouden voor dronken rijden

Een 48-jarige automobiliste is maandagmorgen om vijf over zes in Huijbergen aangehouden voor rijden onder invloed. Eerder die ochtend was ze in Rotterdam om dezelfde reden aangehouden. Haar rijbewijs was toen ingenomen, maar ze was toch weer gaan rijden.

10.15

Vrouw gearresteerd omdat ze de hele avond 112 belt zonder noodzaak

Een 39-jarige vrouw uit Etten-Leur heeft zondagavond zo vaak naar 112 gebeld zonder noodzaak, dat ze is aangehouden. Ze kreeg eerst nog meerdere waarschuwingen van agenten, maar daar trok de vrouw zich niks van aan. Rond half elf 's avonds werd ze aangehouden.

LEES OOK: Vrouw gearresteerd omdat ze de hele avond 112 belt zonder noodzaak

09.56

Vermiste vrouw is weer terecht

De 58-jarige vrouw uit Gassel die sinds zondagmiddag werd vermist, is weer gevonden. Ze lag in het water aan de Lommerstraat in Linden. Ze zou gevonden zijn door haar familie, die haar ook zelf uit het water heeft gehaald. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De politie laat weten dat de vrouw is overleden.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
09.05

A50 weer vrij

De A50 van Arnhem naar Eindhoven is tussen knooppunt Bankhoef en knooppunt Paalgraven weer vrij. Eerder was daar een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen, wat een kwartier vertraging veroorzaakte. De file is om iets over negen uur bijna verholpen.

Volgens DTV Nieuws was een rijstrook dicht, omdat een vrachtwagenchauffeur met zijn vrachtwagen in de middenberm was beland. Hij zou in slaap zijn gevallen. Toen hulpdiensten arriveerden, lag de man volgens getuigen nog te slapen. Hij bleef ongedeerd.

09.01

Man aangehouden na belediging agent

Wachten op privacy instellingen...
08.41

Vrouw vermist

Een 58-jarige vrouw wordt sinds zondag vermist. Ze is voor het laatst gezien bij de Overlaat in Gassel.

Wachten op privacy instellingen...
08.26

Ongeluk op A50

Op de A50 van Arnhem naar Eindhoven is een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. Tussen knooppunt Bankehoef en knooppunt Paalgraven staat rond half negen daardoor vier kilometer file, wat leidt tot een kwartier vertraging.

00.30

Politie onderzoekt woninginbraak

De politie is nog bezig met een onderzoek naar een woninginbraak, zondagavond in Landhorst. De bewoonster lag boven op bed toen een inbreker via een raam aan de achterkant binnen wist te komen. Het is niet bekend of er iets is weggehaald uit het huis, dat aan de De Quayweg in Landhorst staat.

LEES OOK: Inbraak in huis in Landhorst terwijl bewoonster boven op bed ligt

00.00

Man weer vrij na vondst dode vrouw in Oss

Een man die was aangehouden na de vondst van een dode vrouw in Oss, is weer vrijgelaten. De 33-jarige vrouw bleek te zijn gestorven door een fatale combinatie van stoffen. Vermoedelijk gebeurde dit per ongeluk, zo meldde de politie. De vrouw werd zondag aangetroffen in een huis aan de Johannes Hendrikxstraat in Oss.

LEES OOK: Resi uit Oss stierf door fatale combinatie van stoffen, man vrijgelaten

De politie begon direct een onderzoek na de vondst van de dode vrouw (foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties).
De politie begon direct een onderzoek na de vondst van de dode vrouw (foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!