Liveblog

112-nieuws: woningoverval Bergen op Zoom • gewonde in Chaam

19 juni 2022 om 22:15 • Aangepast 27 juni 2022 om 14:53
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgeloten

21.00

Woningoverval in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom is op de Koepelstraat een woningoverval gepleegd door meerdere daders. Zij namen een crossmotor mee. Inmiddels zijn zes verdachten opgepakt.

LEES OOK: Politie lost waarschuwingsshot en houdt zes verdachten van overval aan

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
20.00

Geen treinen tussen Roosendaal en Dordrecht

Tussen Roosendaal en Dordrecht rijden geen treinen door een aanrijding bij Oudenbosch. Daarbij raakte een man ernstig gewond.

LEES OOK: Man ernstig gewond na botsing met trein in Oudenbosch

19.00

Gewonde bij ongeval in Chaam

Op de kruising van de Ulicotenseweg met de Kleistraat in Chaam zijn zondag aan het begin van de avond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de automobilisten raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De automobiliste uit de andere auto werd in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een traumaheli landde bij de plek van het ongeval voor assistentie. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
16.30

Paard verwondt vrouw

Een jonge vrouw is zondag geraakt door een trappend paard. Dat gebeurde op de Keersopperdreef in Riethoven. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
14.30

Negentien schapen doodgebeten door honden in natuurgebied Rosmalen

Drie herdershonden hebben zondagmorgen in natuurgebied Binckhorst in Rosmalen dertien schapen doodgebeten. Zeker zes andere dieren werden ook aangevallen en waren er zo slecht aan toe dat ze door agenten uit hun lijden moesten worden verlost.

LEES OOK: Negentien schapen doodgebeten door honden in natuurgebied Rosmalen

12.49

Overval Roosendaal

Op de Florisdonk in Roosendaal is een gewapende overval gepleegd op een bejaard echtpaar. Eén verdachte is aangehouden.

LEES OOK: Jonge daders plegen gewapende overval op hoogbejaard echtpaar

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
12.07

Overval dierenwinkel Eindhoven

Een medewerkster van een dierenwinkel aan de Boschdijk in Eindhoven is zondagochtend overvallen. Dit gebeurde rond halftwaalf. De verdachte bedreigde de vrouw met een wapen en ging er met een buit vandoor. De verdachte wordt 18 jaar oud geschat. De dader is licht getint, tussen de 1,70 en 1,80 meter lang, droeg een zwart Adidas-trainingspak en droeg een capuchon. Bij de overval raakte niemand gewond.

De overval in de Eindhovense dierenwinkel vond rond halftwaalf zondagochtend plaats (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De overval in de Eindhovense dierenwinkel vond rond halftwaalf zondagochtend plaats (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
11.58

Automobilist vastgezet na dodelijk ongeluk Breda

De motorrijder die zaterdag om het leven kwam bij een botsing op de kruising van de Konijnenberg met de Backer en Ruebweg in Breda was een 51-jarige man uit Oosterhout. De auto waarmee hij in botsing kwam werd bestuurd door een 23-jarige man uit Breda. Hij is als verdachte aangemerkt, maakte de politie zondagochtend bekend. Hij zit vast.

De motorrijder overleefde de harde botsing met de auto niet (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
De motorrijder overleefde de harde botsing met de auto niet (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
11.43

Regenpijp appartement komt los

Een regenpijp aan een appartementencomplex aan de Nieuwe Prinsenkade in Breda kwam zondagochtend los. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker het loszittende gedeelte weggehaald. Hoe de regenpijp kon loskomen, is niet bekendgemaakt.

De brandweer verwijderde het loszittende deel van de regenpijp in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
De brandweer verwijderde het loszittende deel van de regenpijp in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
11.17

Voetganger in rug gestoken door scooterrijder

Een voetganger is zaterdagnacht in Tilburg met een mes in zijn rug gestoken door een man op een scooter. Dit gebeurde rond kwart over twee, op de Langendijk. Het slachtoffer liep daar met zijn hond, toen uit de richting van de Nijkerkstraat de scooterrijder met hoge snelheid kwam aanrijden. Achterop de scooter zat een vrouw. Die viel in een bocht van de scooter. De man wilde hulp verlenen, maar werd direct door de scooterrijder in zijn rug gestoken.

LEES OOK: Scooterrijder steekt behulpzame voetganger met mes in de rug

09.30

Man rijdt met graafmachine in op agenten

Een man is zondagmorgen in Tilburg met een graafmachine ingereden op enkele agenten . Dat gebeurde iets na negen uur op de Broekstraat in Tilburg. De politie loste daarop enkele waarschuwingsschoten.

LEES OOK: Man rijdt met graafmachine in op agenten in Tilburg, schoten gelost

07.31

Brand Eindhoven verwoest drie huizen

Bij de brand die zondagochtend rond halfzeven uitbrak aan de Cornelis Trooststraat in Eindhoven zijn zes huizen beschadigd geraakt. Drie huizen zijn volgens een brandweerwoordvoerder 'zeer zwaar beschadigd'.

LEES OOK: 'Vlammen kwamen tot het dak', bewoners aangedaan na vuurzee Eindhoven

06.42

Schuurbrand Eindhoven slaat over naar huizen

Een schuurbrand aan de Cornelis Trooststraat in Eindhoven is zondagochtend overslagen naar huizen. Het vuur brak rond halfzeven uit. Bij de brand kwam veel rook vrij. Vanwege die rook werd een NL Alert verstuurd.

LEES OOK: Schuurbrand slaat over naar huizen in Eindhoven, 1 huis tot zolder verwoest

De brandweer is druk bezig het vuur aan de Cornelis Trooststraat in Eindhoven te bestrijden (foto: Arno van der Linden/SQ Vision).
De brandweer is druk bezig het vuur aan de Cornelis Trooststraat in Eindhoven te bestrijden (foto: Arno van der Linden/SQ Vision).
05.08

Grote tak in Breda verwijderd

Een grote tak die gevaarlijk hing boven het fietspad op het kruispunt van de Claudius Prinsenlaan met de Verlengde Poolseweg in Breda is zaterdagnacht .door de gemeente verwijderd. De tak was afgebroken door de harde wind en hing volgens een 112-correspondent nog net vast boven het fietspad. De medewerker van de gemeente had een hoogwerker van de brandweer nodig om bij de tak te kunnen. Daarna werd het fietspad weer vrijgegeven.

04.20

Automobiliste botst op betonblok

Een automobiliste is zaterdagnacht met haar auto op een betonblok gebotst op de Larenweg in Den Bosch. Dit gebeurde rond drie uur. De vrouw raakte volgens een 112-correspondent door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, kwam daardoor met haar auto in de middenberm terecht en raakte daar het betonblok. De bestelwagen kwam een stuk verderop op z'n kant op de weg terecht. De vrouw is door de brandweer uit haar auto bevrijd.

04.08

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Eindhoven

Bij een ernstig ongeluk op de Doctor. Berlagelaan in Eindhoven zijn zaterdagnacht drie mensen gewond geraakt. Een van hen zou volgens een 112-correspondent zwaar lichamelijk letsel hebben opgelopen. De bestuurder van auto waarin de drie zaten, kwam vanuit de richting van de Europalaan en miste een flauwe bocht. De auto schoot door de middenberm en botste tegen een boom. Vervolgens maakte de auto een bocht van 180 graden en kwam die op de andere weghelft tot stilstand. De klap was zo enorm dat een wiel van de auto afbrak.

LEES OOK: Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Eindhoven, ravage groot na crash

04.03

Auto slaat over de kop in Wintelre

Ook bij een ongeluk op de Merenweg in Wintelre zijn zaterdagnacht drie mensen gewond geraakt. Een van hen zou zwaargewond zijn. De auto waarin deze mensen zaten, sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop en belandde in de berm naast de weg. Volgens een 112-correspondent zouden er in de auto minstens vier mensen hebben gezeten en zou de bestuurder na het ongeluk gevlucht zijn.

02.53

Voetganger zwaargewond na aanrijding

Een voetganger is zaterdagnacht zwaargewond geraakt nadat die op het fietspad langs het Kwekerijpad in Tilburg werd aangereden door een scooterrijder. Dit gebeurde rond kwart voor twee, vlakbij station Tilburg Universiteit. Vanwege de ernst van de situatie werden diverse ambulances opgeroepen en een traumaheli. De voetganger was volgens een 112-correspondent niet aanspreekbaar toen die naar een ziekenhuis werd gebracht.

LEES OOK: Voetganger zwaargewond na aanrijding op fietspad

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!