112-nieuws: boete voor herriebakken • vrouw valt achter stuur in slaap - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: boete voor herriebakken • vrouw valt achter stuur in slaap

21 september om 12:07 • Aangepast gisteren om 13:07
nl
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.15

Motorrijders maken teveel herrie en krijgen boete

Drie motorrijders die op de Oude Rijksweg in Best reden zijn woensdagavond door de politie op de bon geslingerd, omdat ze te veel herrie maakten. De mannen kregen een boete van 450 euro. Daarnaast moeten ze hun opgevoerde motoren terug in de originele staat laten brengen en opnieuw laten keuren door de RDW.

Archiefffoto: Karin Kamp
Archiefffoto: Karin Kamp
20.30

Drugslab opgerold in opslagbox Tilburg

De politie heeft woensdag in een opslagbox aan de Oude Rielseweg in Tilburg een drugslab gevonden. In het lab lagen grondstoffen voor GHB en amfetamine.

Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties
20.05

Auto vliegt spontaan in brand in Dongen

Een auto is spontaan in brand gevlogen op de Groenstraat in Dongen. De bestuurder merkte dat zijn auto begon te roken. Toen hij de wagen aan de kant zette, sloegen de vlammen al om zich heen. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
17.36

Vrouw in scootmobiel door auto geschept

Een vrouw in een scootmobiel is op de Nieuwe Markt in Uden geschept door een auto. Ze moest met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis.

17.15

Vrouw vermist in Bladel

In Bladel wordt een 33-jarige vrouw vermist. Ze is 1,75 meter lang met een slank postuur. De vrouw heeft zwart, halflang haar, een piercing in haar onderlip en ze draagt een donkere jurk en een zwarte broek. Ze heeft uitslag op haar linkerwang. Burgernet heeft een melding gestuurd om uit te kijken naar de vrouw.

16.50

Vrouw valt achter stuur in slaap en botst met auto tegen boom

Een automobiliste is vanmiddag rond halfvijf op Loveren in Baarle-Nassau achter het stuur in slaap gevallen en met haar auto tegen een boom gebotst. Ze raakte lichtgewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggetakeld.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
16.00

Brand bij evenementenlocatie Tivoli in Oudenbosch

Bij evenementenlocatie Tivoli in Oudenbosch heeft vanmiddag een brand gewoed. Het vuur in het monumentale pand aan het Jezuietenplein brak rond 15 uur uit tijdens werkzaamheden aan het dak. In het historische pand in het centrum van Oudenbosch zijn onder andere een hotel, restaurant en brasserie gevestigd. Ook de Sterrenwacht heeft er zijn onderkomen en er verblijven momenteel arbeidsmigranten.

De brandweer rukte met groot materieel uit. Het hele pand is ontruimd, niemand raakte gewond. De brand was vrij snel onder controle, wel wordt nog gecontroleerd door brandweermensen en de gemeente. Er is rook- en roetschade, verder lijkt het pand niet beschadigd.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
15.03

Man aangehouden met boksbeugel

De politie werd dinsdag ingeschakeld vanwege een vechtpartij bij een bedrijf aan de Bosstraat in Bergen op Zoom. Twee bekenden van elkaar kregen in het bedrijf ruzie met elkaar. Volgens getuigen zou de ene man een schaar hebben gepakt en pakte de andere een boksbeugel.

Medewerkers van het bedrijf hebben deze voorwerpen van hen afgepakt. De politie heeft de man van wie de boksbeugel was aangehouden en verhoord. Het gaat om een 31-jarige man uit Bergen op Zoom. Aan het einde van de middag werd hij weer vrijgelaten. De andere man gaat mogelijk aangifte doen van het feit dat hij, naar eigen zeggen, aangevallen werd door de verdachte.

14.53

Tien maanden cel voor man na poging tot aanrijden

Een automobilist die in maart dit jaar in Eindhoven bewust een man probeerde aan te rijden, moet tien maanden de cel in. Het slachtoffer uit Vught kon net op tijd wegspringen. De auto liet tijdens de achtervolging een spoor van vernielingen achter en botste uiteindelijk tegen de pui van een winkelpand.

LEES OOK: Man probeert iemand aan te rijden maar ramt winkelpui: 10 maanden celstraf

14.38

Voetganger gewond na opzettelijke aanrijding: verdachte meldt zich

Een voetganger is dinsdagavond laat op de Markt in Veghel opzettelijk aangereden. Het slachtoffer, een man van 39 uit Veghel, raakte gewond. De bestuurder van de auto reed na het ongeluk door.

LEES OOK: Voetganger gewond na opzettelijke aanrijding: verdachte meldt zich

12.05

Botsing tussen auto en motor

Op de Kapelstraat in Heeze zijn een motorrijder en een automobilist op elkaar gebotst. Niemand is gewond geraakt. De auto heeft veel schade opgelopen.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
11.45

Fietser gewond na aanrijding

Een fietser is gewond geraakt na een botsing met een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Bergstraat met de Norbertusdreef in Valkenswaard. De fietser werd geraakt toen de auto afsloeg. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
11.38

Vijfde verdachte opgepakt voor doodschieten Mo

De politie heeft een 21-jarige man uit Oss opgepakt voor betrokkenheid bij het doodschieten van Mo (23) uit Oss. Hij werd woensdag in een woning aangehouden en zit vast. Eerder hield de politie ook al vier verdachten aan, twee daarvan zitten nog vast.

LEES OOK: Vijfde verdachte (21) opgepakt voor doodschieten Mo uit Oss

09.47

Vier tips binnen na uitzending Opsporing Verzocht

De politie heeft vier tips binnen nadat dinsdag in Opsporing Verzocht beelden werden getoond van een vechtpartij in Etten-Leur. Bij een café in het centrum ging een groepje 'helemaal los' op omstanders en de terrasmeubels. Twee mannen zijn opgepakt, maar de politie zoekt nog twee andere mannen.

LEES OOK: Uitgaansgeweld in Etten-Leur: politie toont beelden van verdachten

09.15

A58 dicht na ongeluk

De A58 van Tilburg naar Eindhoven was dicht tussen Moergestel en Best. Daar was een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. Verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Iets over half tien is de weg weer vrij

Wachten op privacy instellingen...
09.00

Ongeluk in Oss

Op de Singel 1940 1945 in Oss zijn twee automobilisten op elkaar gebotst. De politie en ambulance zijn aanwezig. Niemand is gewond geraakt.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
07.25

Traumaheli landt bij champignonkwekerij

Politie, brandweer en de ambulancedienst zijn vanochtend met behoorlijk wat hulpverleners aanwezig bij een champignonkwekerij aan de Oude Goorenweg in Lierop. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk, maar volgens een 112-correspondent zou er iemand bij een ongeluk bekneld zijn geraakt in de transportband. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter landde in een weiland.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.30

Brand bij keukenbedrijf in Rijkevoort

Bij een keukenbedrijf aan de Veldweg in Rijkevoort heeft gistermiddag een brand gewoed. Het vuur ontstond door een kachel en veroorzaakte veel rookschade. Meerdere brandweerkorpsen rukten uit om de brand te bestrijden.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.