Liveblog

112-nieuws: truck van vluchtstrook A16 gestuurd • ongeluk op A50

20 november 2022 om 13:40 • Aangepast 28 november 2022 om 14:47
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

23.00 - Dit liveblog is gesloten

21.16 - Buren zagen vaker politie bij huis waar vermiste Silvana woonde
De vermiste Silvana Heber (36) zou op het punt hebben gestaan om weg te gaan bij haar partner. Dat vertellen verschillende buurtbewoners van de vrouw. Ze zijn niet verbaasd dat de man is opgepakt, er zou er al vaker politie op de stoep hebben gestaan bij het huis.

De 36-jarige Silvana Heber wordt al sinds zaterdag vermist. Haar 41-jarige partner, een man uit Hoogeloon, is opgepakt. De politie sluit niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf.

LEES OOK: Buren vermiste Silvana niet verbaasd: 'Er stond vaker politie op de stoep'

Liveblog

20.55

File op A50 na ongeval

Op de A50 van Eindhoven naar Oss zijn twee auto's op elkaar gebotst ter hoogte van Veghel. Door het ongeluk staat er een file en is er vertraging van zo'n tien minuten.

Een rijstrook is afgesloten. De weg wordt vrijgemaakt, zodat het verkeer weer kan doorrijden. De vangrail langs de weg is beschadigd en moet worden gerepareerd.

18.05

Broer vreest voor leven Silvana: 'Zij zou nooit haar kinderen achterlaten'

Randy Heber (32), de broer van de vermiste Silvana uit Hoogeloon, vreest voor het leven van zijn zus. “Ze is zonder haar kinderen vertrokken. Zij staan op nummer één voor haar. Daarom maak ik me grote zorgen.” De partner (41) van Silvana is opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij de zaak.

Ook het feit dat ze nu al twee dagen vermist wordt, vindt Randy zorgwekkend. “Haar twee kinderen zijn alles voor haar. Ik ga van het ergste uit.” Ook de politie is bezorgd over het welzijn van Silvana.

LEES OOK: Broer vreest voor leven Silvana: 'Zij zou nooit haar kinderen achterlaten'

17.58

UPDATE: Silvana Heber (36) uit Hoogeloon vermist, 41-jarige partner opgepakt

De politie heeft zaterdag de partner van de 36-jarige vermiste Silvana opgepakt. De 41-jarige man uit Hoogeloon is aangehouden en uitgebreid verhoord. hij wordt ervan verdacht dat hij meer weet van de vermissing. Hij blijft na overleg met de officier van justitie vastzitten. De man mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

De politie sluit niet uit dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. Ze heeft zondag de hele dag gezocht naar de vrouw in bossen in de omgeving van Hoogeloon.

Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.
Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.
17.05

Verzamelaar van autologo's slaat slag in Waalwijk

Autobezitters aan de Waalwijkse Molenvlietstraat stonden vrijdagmorgen raar te kijken bij hun wagen: van verschillende auto's waren de merklogo's verdwenen.

Het gaat om logo's van de merken Daihatsu, Toyota en Skoda. Een buurtbewoner had even na middernacht een vreemd geluid gehoord en zag nog een man weglopen met een tas van de Jumbo, waarschijnlijk gevuld met de gestolen logo's.

LEES OOK: Verzamelaar van autologo's slaat slag in Waalwijk

14.46

Grote zoekactie naar vermiste vrouw (38) in bos Hoogeloon

De politie is zondag bezig met een grote zoekactie in een bosgebied bij Hoogeloon. Dit in verband met de vermissing van een 36-jarige vrouw uit die plaats. "Vanuit onderzoek is het beeld ontstaan dat de vrouw zich in dit gebied zou bevinden", legt een politiewoordvoerder de actie uit. Verder kan hij rond drie uur weinig meer zeggen over de zaak.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
13.35

Vrachtwagenchauffeur van vluchtstrook gestuurd

Een vrachtwagenchauffeur is zondagmiddag weggestuurd van de vluchtstrook langs de A16 bij Breda, waar hij zijn vrachtwagen had geparkeerd. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag de vrachtwagen daar staan en sprak de bestuurder aan.

Wachten op privacy instellingen...
12.54

Olie op wegdek toerit

De toerit van de A58 van Tilburg richting Breda werd zondagmiddag korte tijd afgesloten bij Ulvenhout nadat een bestelbus daar olie lekte. Volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat zat het probleem in de versnellingsbak van de bestelbus.

Wachten op privacy instellingen...
11.15

Duo vast na achtervolging

Na een achtervolging door Nederlandse en Belgische agenten zijn zaterdagavond bij het Belgische Meer twee mannen aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraakpoging bij een bedrijf in Raamsdonksveer. Tijdens de achtervolging reed de bestuurder onder meer over de vluchtstrook en sneed hij meerdere keren een politieauto de weg af. Ook werd ingereden op een politieauto. Bij Meer crashte de auto en konden twee verdachten - onder wie de bestuurder - aangehouden worden.

LEES OOK: Duo aangehouden na dollemansrit, politieauto geramd tijdens achtervolging

11.14

Auto strandt op A27

Een auto is zondagochtend gestrand op de vluchtstrook langs de A27 bij Bavel. Er zat geen brandstof meer in de tank, laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten. Hij heeft de auto even beveiligd tot er benzine was gehaald. Daarna kon de auto weer verder rijden.

Wachten op privacy instellingen...
10.15

'Hoogstwaarschijnlijk verband dood vrouw en drugsgebruik'

Het overlijden van de 18-jarige vrouw tijdens hardstylefestival Rebellion in Haaren houdt hoogstwaarschijnlijk verband met drugsgebruik. Dit liet de politie zondagochtend weten. De vrouw overleed zaterdagavond nadat ze rond acht uur onwel werd op het festivalterrein.

LEES OOK: Bezoeker (18) festival hoogstwaarschijnlijk overleden na drugsgebruik

09.10

Verdachte aangehouden na woninginbraak in Uden

In Eindhoven is zaterdagnacht een verdachte aangehouden na een woninginbraak in Uden. De inbraak werd afgelopen zomer gepleegd, zo meldt een wijkagent op Twitter. De nu aangehouden verdachte zit vast. Hij werd achterhaald dankzij een DNA-hit.

06.54

Ongeluk op verbindingsweg A16

De verbindingsweg van de A16 van knooppunt Zonzeel naar de A59 richting Den Bosch werd zondgochtend rond zes uur afgesloten na een ongeluk. Een bestelbus kantelde daar nadat de bestuurder in de berm was terechtgekomen. Het verkeer dat vanaf hier richting Den Bosch wou, werd geadviseerd te keren bij Breda-Noord (17). Er was volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat geen ander verkeer bij dit ongeluk betrokken. De bestuurder van de bestelbus werd voor onderzoek meegenomen door het ambulancepersoneel.

Wachten op privacy instellingen...
02.12

Vrouw (18) overlijdt op festival Haaren

Een 18-jarige vrouw is zondagavond om het leven gekomen tijdens hardstylefestival Rebellion aan de Kreitweg in Haaren. Dat meldt de politie. De vrouw raakte rond acht uur 's avonds onwel. Ze werd nog gereanimeerd door het medisch team en andere hulpdiensten, maar overleed uiteindelijk alsnog op het festivalterrein. De politie stelt een onderzoek in.

LEES OOK: Jonge vrouw (18) overleden tijdens hardcorefestival

De hulpdiensten op het festivalterrein in Haaren (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De hulpdiensten op het festivalterrein in Haaren (foto: Toby de Kort/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!