Buren vermiste Silvana niet verbaasd: 'Er stond vaker politie op de stoep' - Omroep Brabant
Video

Buren vermiste Silvana niet verbaasd: 'Er stond vaker politie op de stoep'

20 november om 20:10 • Aangepast 21 november om 19:28
nl
De vermiste Silvana Heber (36) uit Hoogeloon zou onlangs bij haar ex-partner zijn weggegaan. Dat vertellen verschillende buurtbewoners van de vrouw. Ze zijn niet verbaasd dat de man is opgepakt, er zou al vaker politie op de stoep hebben gestaan bij het huis aan de Dyckmeesterstraat waar ze tot voor kort samen woonden.
Profielfoto van Raymond MerkxProfielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door
Raymond Merkx & Lobke Kapteijns

De 36-jarige Silvana Heber wordt al sinds zaterdag vermist. Haar 41-jarige ex-partner is opgepakt. De politie sluit niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf.

De buurt zag zaterdag en zondag politiewagens af en aan rijden bij het huis van het voormalige stel. Silvana zou afgelopen donderdag haar spullen hebben gepakt. Ook zou ze een dag later nog bij het huis zijn geweest om nog meer spullen op te halen. Verschillende buurtbewoners vertellen dat ze haar op die dagen nog gezien hebben. Ze kenden het stel niet goed.

“Iedereen in de buurt weet dat daar wel eens wat gaande was. We hebben allemaal goed contact met elkaar, maar niet met hem. Hij zei nooit veel", vertelt één van de buurtbewoners.

“Ook bij z’n vorige vriendin kon hij z’n handen niet thuis houden”

Buren vertellen dat ze al vaker politie hebben gezien bij het huis. Ook zou een eerdere partner van de man bij hem vertrokken zijn vanwege geweld in de relatie.

“Ook bij haar kon hij z’n handen niet thuis houden”, zegt een van de buurtbewoners. Ze noemt het ‘geen zuivere koffie’ wat daar in het huis gebeurd is.

De politie laat weten dat ze niets kan zeggen over de verdachte. Ook niet of hij vaker in aanraking is geweest met justitie.

Zondagavond even voor acht uur werd de grote zoekactie naar Silvana gestaakt. Maandag wordt verder gezocht naar de vrouw.

In deze update praten we je bij over wat we tot nu toe weten over de vermissing.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.