Liveblog

112-nieuws: voetganger aangereden • brand in bedrijfspand Heesch

11 januari 2023 om 12:05 • Aangepast 19 januari 2023 om 15:22
nl
In dit liveblog hielden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.26

Brand in pand Heesch

Er is vanavond brand uitgebroken in een bedrijfspand aan de Nieuwstraat in Heesch. De brandweer is aanwezig, maar toch is het nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is. Volgens een 112-correspondent zijn er honderden liters vet in brand gevlogen. Er is geen vuur te zien, maar wel rook. Het is niet helemaal duidelijk waarom er zoveel in het pand aanwezig is, en om wat voor pand het gaat.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
19.40

Voetganger aangereden door auto

Een voetganger is rond zeven uur aangereden door een auto toen hij aan de Huibevendreef in Tilburg wilde oversteken. De automobilist zag de man te laat. Omstanders boden de man eerste hulp. Hij is daarna met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

17.03 – A2 deels dicht
Op de A2 bij Rosmalen is een ongeluk gebeurd waardoor twee rijstroken richting Utrecht gesloten zijn. Dat meldt de ANWB. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is of wanneer de snelweg weer open is.

Archieffoto
Archieffoto
17.00

Overval tankstation Breda: twee mannen opgepakt

Een 18-jarige man uit Waalwijk en een 18-jarige Tilburger zijn respectievelijk gisteren en vandaag opgepakt voor een overval op een tankstation in Breda. Vorig jaar augustus werden er in het tankstation aan de Parallelweg geld en twintig sigarettensloffen gestolen.

Een man bedreigde toen een medewerkster met een groot vleesmes. De politie houdt er rekening mee dat er nog een andere dader bij de overval betrokken is.

13.41

Voetganger gewond na oversteken A58

Op de A58 bij Gilze is een voetganger aangereden door een vrachtwagen. Dat bevestigt de politie. Een ooggetuige zag dat iemand de weg overstak en dat een vrachtwagen nog probeerde uit te wijken. De snelweg is dicht van Tilburg naar Breda. Dat duurt tot het einde van de middag.

LEES OOK: Voetganger steekt A58 over en wordt aangereden door vrachtwagen

11.58

Bestuurder gewond na ongeluk Oosterhout

Een 43-jarige vrouw is vanochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de Bovensteweg met de op- en afrit van de A27 in Oosterhout. Twee auto's botsten op elkaar. De vrouw raakte volgens een 112-correspondent gewond aan haar nek en benen. De bestuurder van de andere auto is nagekeken door ambulancepersoneel.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
11.22

Voor tienduizenden euro's aan designerspullen gevonden

De politie heeft gisteren in een loods aan de Handelsweg in Etten-Leur een grote partij Jimmy Choo-schoenen en kleren in beslag genomen. Deze zijn vermoedelijk gestolen.

De politie kwam bij de loods uit, omdat ze informatie had dat er mogelijk gestolen spullen waren. In de loods zaten ruimtes die gehuurd kunnen worden voor de opslag van spullen. In een van deze ruimtes lagen de designerschoenen en kleren. De geschatte waarde is zo'n 63.000 euro. Er wordt nog onderzocht wie de eigenaar is.

Foto: Politie.
Foto: Politie.
11.17

Zwaardere spits verwacht door regen en wind

Rijkswaterstaat verwacht zwaardere spitsen dan gebruikelijk, vanwege zware regenval en windstoten. Vanaf woensdagavond geldt code geel.

Wachten op privacy instellingen...
10.48

600 zakjes softdrugs gevonden

Een gat in een raam heeft voor de politie geleid tot de vondst van meer dan zeshonderd zakjes met wiet en hasj in Roosendaal. Een agent merkte het gat op bij een appartementencomplex aan de Anthonie van Dijckstraat en besloot een kijkje te nemen. Henneplucht leidde hem uiteindelijk naar de berging waar de drugs lagen.

LEES OOK: Gat in raam en sterke hennepgeur leiden agent naar 600 zakjes wiet en hasj

10.33

Auto rijdt van dijk af

Op de N257 bij De Heen is vanochtend een auto van een dijk gereden. Volgens een omstander kwamen de inzittenden zelf uit de auto en liepen ze weg van de plek van het ongeluk. Iemand is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto wordt door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
10.03

Politie onderzoekt brandstichting twee auto's

Twee auto's zijn vannacht uitgebrand op de Franckenberg in Halsteren. De politie doet onderzoek naar brandstichting en zoekt nog getuigen.

Wachten op privacy instellingen...
08.26

Twee mannen opgepakt voor aanslag

Twee mannen zijn opgepakt voor de aanslag op het huis van een agent in Best. Het gaat om een 24-jarige man uit Best en een 42-jarige man uit Waalre. Dat meldt de politie. Op 13 december 2020 ontplofte er een explosief bij het huis. Dat veroorzaakte grote schade en er brak brand uit. De vrouw en kinderen van de agent waren op dat moment thuis en lagen te slapen. Niemand raakte gewond.

LEES OOK: Aanslag met explosief op huis van agent: twee mannen opgepakt

07.00

Ongeluk zorgt voor file op A58

Een ongeluk op de A58 bij Moergestel zorgt vanochtend voor behoorlijk wat vertraging in de richting Eindhoven. Er was een rijstrook afgesloten, maar de weg is inmiddels weer open. Rond half acht moet verkeer nog rekening houden met een klein uur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
03.30

Grote brand in huis Etten-Leur

Er heeft vannacht een grote brand gewoed in een huis aan de Maerlantstraat in Etten-Leur. De vlammen sloegen uit het dak en de schade is enorm. Ook de huizen van de buren liepen schade op. Het gaat dan met name om rook- en waterschade.

LEES OOK: Vlammen slaan uit dak bij woningbrand in Etten-Leur

Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
02.30

Bewoner gewond bij brand in Liessel

Bij een brand in een appartement aan het Binnenhof in Liessel is vannacht de bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer wist volgens onze 112-correspondent zelf naar buiten te komen, maar hij had veel rook ingeademd. De brand werd rond half drie gemeld. Het vuur in het appartement op de eerste etage zou in de keuken zijn ontstaan.

De buren moesten vanwege de rook ook even hun huis uit. De appartementen boven en onder het getroffen appartement werden door de brandweer gecontroleerd, maar hier bleek niks aan de hand. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
00.00

Brand in schuur Helmond

De brandweer rukte gisteravond iets na half twaalf uit voor een brand in een schuur aan de Margrietlaan in Helmond. Het vuur was snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

Volgens onze 112-correspondent brandde een schuurtje uit en raakte twee andere schuurtjes beschadigd. De schuurtjes liggen achter een aantal huizen die gerenoveerd worden. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!