Liveblog

112-nieuws: omgewaaide boom op de A58 • dak van huis losgewaaid

2 november 2023 om 10:52 • Aangepast 17 november 2023 om 02:03
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

20.51

Omgewaaide boom op de A58

Vanwege een omgewaaide boom is een rijbaan van de A58 richting het oosten dicht tussen Moergestel en Oirschot. Door de omgewaaide boom raakte een bijrijdster van een auto lichtgewond. De brandweer is bezig om de boom in stukken te zagen. Het verkeer richting Eindhoven wordt omgeleid leiden vanaf knooppunt De Baars.

Wachten op privacy instellingen...
20.18

Dak waait los

Aan de Bokkenheuvel in Sint-Michielsgestel is een gedeelte van het dak van een huis losgewaaid. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft met behulp van een ladderwagen het dak weer tijdelijk teruggelegd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.05

Opnieuw een boom op de weg

Op de Gestelseweg in Boxtel is de brandweer druk doende met een omgewaaide boom die op het wegdek ligt. De rijbaan en het fietspad zijn versperd. De politie heeft de weg afgesloten.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.25

Dode door storm

In het Limburgse Venray is dondermiddag een 59-jarige man uit Overloon om het leven gekomen door een omgewaaide boom. Dat meldt de politie.

LEES OOK: Dode door storm is 59-jarige fietser uit Overloon

Foto: Edward-Media
Foto: Edward-Media
17.21

Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing in Beugen

Op de kruising van de Boxmeerseweg met de Lange Heggen in Beugen is een scooter aangereden door een auto. De scooterrijder reed over de Boxmeerseweg vanaf Oeffelt toen de automobilist de kruising overstak. De scooterrijder raakte gewond aan zijn been en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
15.08

N264 bij Mill afgesloten door vrachtwagen met pech

Een vrachtwagen is op de rotonde N264 tussen Mill en Wilbertoord stil gevallen. Daardoor is de weg tussen rotonde N277 richting Wilbertoord afgesloten. Het verkeer wordt over de parallelweg geleid. De hulpdiensten zijn ingeschakeld om de vrachtwagen weg te slepen. Hoe lang de weg afgesloten blijft is niet bekend.

foto: Persbureau SK-Media.
foto: Persbureau SK-Media.
foto: Persbureau SK-Media.
foto: Persbureau SK-Media.
13.01

Man opgepakt na mogelijke schoten

Een 18-jarige man uit Gilze is donderdag rond middernacht aangehouden omdat hij geschoten zou hebben aan de Textielstraat in Tilburg. Ook een 22-jarige vrouw uit Tilburg is opgepakt.

Rond middernacht kreeg de politie een melding van een bedreiging aan de Textielstraat. Daarbij zou op straat geschoten zijn. Agenten ontdekten al snel dat de verdachte in een hotel aan de Hub van Doorneweg verbleef. Daar is hij aangehouden.

Ook een vrouw werd aangehouden, lees hier het hele verhaal.

12.45

Politiehond grijpt in na inbraak

Een 17-jarige jongen uit Gilze en een 21-jarige Tilburger zijn vannacht aangehouden omdat ze verdacht worden van een inbraak bij een winkel aan de Bredaseweg.

Buurtbewoners belden rond half twee de politie omdat ze de twee jongens in de buurt van de winkel zagen. Een van de twee zou ook op het dak hebben gezeten van het pand.

Agenten zagen het tweetal in de Sint Annastraat wegrennen, een agent ging erachteraan met zijn surveillancehond Fred. Hij liet de hond los om de jongens tegen te houden.

Even verderop bleek een van de verdachten op het dak van een auto te zitten. De andere verdachte stond naast de auto. De auto raakte beschadigd. Het tweetal is aangehouden. Bij de winkel zijn braaksporen gevonden, er wordt verder onderzoek gedaan.

11.45

Storm Ciarán in Brabant

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom storm Ciarán, volg dan hier ons speciale liveblog over de storm.

10.49

Boom omgewaaid in Breda

Op de Laan van Mecklenburg in Breda is vanochtend een boom omgewaaid. De brandweer gaat de boom weghalen. Niemand is gewond geraakt.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
08.42

A2 weer vrijgegeven

De ergste verkeersdrukte rond Eindhoven is achter de rug. Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven stond donderdagochtend een flinke file nadat meerdere voertuigen op elkaar reden. Het verkeer liep daardoor vertraging op. Vanaf knooppunt Leenderheide moesten weggebruikers aansluiten in de file. Ook op de A58 ontstond file na een ongeluk.

Drukte op snelwegen na ongevallen: hier lees je het hele verhaal

07.55

Man op scooter rijdt onder invloed

Een man op een scooter is vannacht in Helmond na een korte achtervolging aangehouden en betrapt op het rijden onder invloed van cannabis. Op zijn scooter zat ook een verkeerde kentekenplaat, het bleek namelijk een motorscooter waardoor hij niet over het goede rijbewijs beschikte.

De man negeerde in eerste instantie het stopteken van de politie en ging er met hoge snelheid vandoor. Op de Suytboulevard gaf hij het op en stopte. In totaal kreeg hij vier proces verbalen: rijden zonder rijbewijs, het negeren van een stopteken, het voeren van onjuiste kentekenplaten en het veroorzaken van gevaar op de weg. Na een officiële bloedtest zal daar ook een proces verbaal aan toegevoegd worden voor rijden onder invloed.

07.33

Ongeluk op A2, lange file verwacht

Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven is een ongeluk gebeurd met twee bestelbusjes. Het verkeer loopt daardoor vertraging op. Tussen de afrit Valkenswaard en knooppunt Batadorp is de linkerrijstrook dicht.

Het verkeer kan omrijden via de parallelbaan. Volgens de ANWB loopt de vertraging op tot zo'n zeventig minuten.

06.00

Code geel van kracht in Brabant

Storm Ciarán raast richting Europa. Volgens Weerplaza wordt het in Brabant donderdag behoorlijk onstuimig. Het KNMI geeft weercode geel af vanwege zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. In de loop van de avond neemt de wind af en verdwijnen de zware windstoten in onze provincie geleidelijk.

In het noordwestelijk kustgebied houden ze aan tot vrijdagochtend. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden. In het kustgebied geldt vandaag vanaf 11.00 uur dan ook code oranje. De ANWB geeft het advies om thuis te werken

Hier lees je wat je moet doen om je voor te bereiden op een storm

20.02

Duo opgepakt voor illegale puppyhandel

De politie heeft gisterochtend een man en een vrouw aangehouden in een onderzoek naar de illegale handel van jonge hondjes. Ze werden thuis opgepakt. De 26-jarige man komt uit Best en de 20-jarige vrouw uit de gemeente Hoogeveen in Drenthe. Ze verkochten ruim een jaar lang tientallen puppy's die in slechte gezondheid waren.

Hier lees je het hele verhaal over het duo dat is opgepakt

19.46

Rijbewijs snelheidsduivel ingenomen

De politie heeft gisteren het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige automobilist uit Posterholt (Limburg). Hij reed met zijn Jaguar met 178 kilometer per uur over de NCB-weg in Best. De maximumsnelheid op deze weg is 60 kilometer per uur.

De snelheidsduivel uit Limburg krijgt niet alleen een boete en een tijdelijk rijverbod. Hij moet volgens de geldende regels ook een verplichte cursus gaan volgen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!