Renzo Veenstra

Renzo Veenstra

Hoofdredacteur

Bij Omroep Brabant werkzaam als Hoofdredacteur

Voor Omroep Brabant Voorheen eindredacteur/nieuwslezer ANP, verslaggever 2Vandaag, verslaggever Tros Radar, eindredacteur VARA Kassa, hoofdredacteur Omroep West en invalpresentator op Radio 2.

Waarom Omroep Brabant? Er zijn maar weinig omroepen die zo hun nek durven uit te steken als Omroep Brabant. Keihard en helder kiezen voor wat het publiek van ons verwacht: online overal als eerste bij zijn en nieuws brengen waar behoefte aan is. Dat heeft Omroep Brabant groot gemaakt. En het biedt enorme kansen voor de toekomst, want er is nog zoveel meer te ontwikkelen. Bij Omroep Brabant doen we dat gewoon.

Het gevoel van hier Er zijn weinig provincies die zo’n hecht gevoel hebben als deze. Je bent Brabander of je bent het niet. Als je in Brabant bent wil je erbij horen, onderdeel zijn van dat trotse gevoel dat Brabanders hebben. Ben heel blij daar nu onderdeel van te mogen uitmaken.

Artikelen van Renzo Veenstra

Chef voetbal NOS: 'Burgemeester Jorritsma is een demagoog met krankzinnige uitspraken'

De Eindhovense burgemeester John Jorritsma doet krankzinnige en gevaarlijke uitspraken, als hij zegt dat de eredivisie niet door mag gaan. Dat stelt Arno Vermeulen, chef voetbal en commentator bij NOS Studio Sport. “Hij gedraagt zich als een demagoog." De beschuldiging van Vermeulen is niet mals. Een demagoog is namelijk een volksleider die met slechte bedoelingen, leugens en valse voorstelling van zaken het volk ophitst.

John Jorritsma (l) en Arno Vermeulen (r).