Video

Vermiste Hebe en Sanne niet gevonden na zoektocht langs A59 bij Waalwijk

19 oktober 2022 om 16:35 • Aangepast 1 november 2022 om 09:56
nl
De zoektocht naar de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) in het water langs de Winterdijk in Waalwijk heeft niets opgeleverd. Dat meldt de politie woensdag aan het einde van de middag nadat ze met een sonarboot het water langs de A59 bij Waalwijk was opgegaan.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Voorbijgangers zouden iets hebben gezien in het vennetje langs de weg. Een sonarboot en technische opsporingsrechercheurs kwamen naar de plek. Agenten gingen met stokken het water in.

De plek werd afgezet, omstanders werden weggestuurd. Ook een politiehelikopter werd ingezet en vloog boven de snelweg.

Zoektocht langs de A59 bij Waalwijk. (Foto: Noël van Hooft)
Zoektocht langs de A59 bij Waalwijk. (Foto: Noël van Hooft)

Rijstrook A59 Waspik afgezet
Ook bij Waspik in de richting van Dussen wordt bij de A59 gezocht. Rijkswaterstaat heeft een rijstrook van de A59 bij Waspik afgezet voor het onderzoek. Vanaf de afrit van de A59 tot aan het veer naar Dussen, in noordelijke richting, wordt gezocht naar de twee die sinds maandag worden vermist. Het verkeer in de richting van Den Bosch moet rekening houden met vertraging vanwege de ontstane file.

De politie laat woensdagavond weten dat ze op zoek is naar camerabeelden van onder meer dashcams. Het gaat om beelden die maandag 17 oktober zijn opgenomen tussen 14.00 en 18.00 uur in de omgeving van de A59 tussen Raamsdonksveer en Waalwijk.

Nooit aangekomen in Vught
Sanne Bos haalde het meisje met een meervoudige beperking maandagmiddag op in Raamsdonksveer, waar ze bij het Orthopedagogisch Dagcentrum 't Overstapje was geweest. Ze zou Hebe naar huis brengen in Vught, maar daar zijn ze nooit aangekomen.

De politie heeft de zoektocht sinds dinsdagmiddag toegespitst op Waspik, omdat Hebe en Sanne voor het laatst gezien zouden zijn op de A59 ter hoogte van het dorp. Ook vrijwilligers van het Veteranen Search Team zijn in de omgeving aan het zoeken.

Daarnaast is een grote groep vrijwilligers in de Loonse en Drunense Duinen een zoektocht gestart. Dat ligt verder naar het oosten.

LEES OOK:

Nieuwe zoekactie naar Hebe en Sanne bij De Loonse en Drunense Duinen

Dit zijn de vermiste Hebe en Sanne: 'Ze hebben heel bijzondere band'

Hebe en Sanne nu een dag spoorloos: dit gebeurde er sinds hun verdwijning

Ruim honderd vrijwilligers zoeken mee naar vermiste Hebe (10) en Sanne

AMBER Alert voor vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne Vanmiddag was er een speciale uitzending van Brabant Nieuws over de vermissing:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!