Liveblog

112-nieuws: 6 gewonden bij ongeluk Deurne • vermiste jongen terecht

14 december 2022 om 13:41 • Aangepast 15 december 2022 om 10:08
nl
In dit liveblog hieldden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.04

Steekpartij in Den Bosch

Aan de Visstraat in Den Bosch is iemand lichtgewond geraakt, vermoedelijk na een steekpartij. De politie meldt dat er iemand is aangehouden en doet onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
21.25

Vrouw onderuit op ijs in Zundert, waterleiding gesprongen

Een vrouw is vanavond op een parkeerplaats aan de Nonnekeshof in Zundert gewond geraakt toen ze met haar fiets onderuit ging op ijs op de weg. Volgens een 112-correspondent brak ze daarbij waarschijnlijk een been of voet. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ijs ontstond door water dat uit een gebouwtje stroomde. De waterleiding bleek er te zijn gesprongen, waarschijnlijk door vorst. De brandweer heeft de hoofdkraan in het gebouwtje dichtgedraaid.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
21.10

Zes gewonden bij botsing tussen drie auto's in Deurne

Bij een botsing tussen drie auto's op de N270 in Deurne zijn woensdagavond zes gewonden gevallen. Een van de auto's sloeg over de kop. Alle gewonden zaten in de drie auto's. Ze zijn allemaal per ambulance naar verschillende ziekenhuizen gebracht. De weg is afgesloten voor verkeer.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties
20.40

Motorrijder gewond bij ongeluk in Valkenswaard

Een motorrijder is vanavond gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Leenderweg in Valkenswaard. De auto wilde parkeren, waarbij de bestuurder van de motor te laat merkte dat de auto voor hem afdraaide naar de linkerkant van de weg. De motor botste tegen de auto en kwam daarna tegen een hekwerk tot stilstand. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
20.30

Frontale botsing met auto's in Geldrop

Op de Mierloseweg in Geldrop is vanavond een ongeluk met twee auto's gebeurd. Bij de botsing vloog een van de auto's over de bushalte heen. Meerdere ambulances kwamen naar de plek van het ongeluk. Er is ten minste één gewonde. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties
19.40

Ongeluk op A50 bij Nistelrode

Op de A50 ter hoogte van Nistelrode is vanavond een ongeluk gebeurd met twee auto's. Het ging om een kopstaart-botsing. Over de toedracht is niets bekend.

19.25

Illegaal zwaar vuurwerk gevonden in garagebox

In een garagebox in Son en Breugel zijn bij een controle dozen met illegaal zwaar vuurwerk gevonden. Het Dommelstroom Inverventie Team doorzocht in totaal twintig garageboxen. De politie heeft de partij vuurwerk in beslaggenomen. Het zal worden vernietigd.

18.00

Vrouw verdacht van poging tot doodslag na steekpartij Helmond

De vrouw van 49 die afgelopen zaterdag werd aangehouden voor een steekpartij in Helmond, wordt beschuldigd van poging tot doodslag. Het Openbaar Ministerie laat dit weten nadat de rechtbank in Den Bosch eerder vandaag had besloten haar nog twee weken vast te houden. Bij de steekpartij die zaterdagavond werd een man van 64 in zijn eigen appartement aan de Kluisstraat zwaargewond. Hij is opgenomen in een ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe het nu met hem is. Ook over de aanleiding en de toedracht van de steekpartij is niets bekend.

LEES OOK: Man thuis neergestoken in Helmond: 49-jarige vrouw opgepakt

17.50

Vermiste jongen (12) gevonden na massale zoektocht in Alphen-Chaam

De politie heeft urenlang gezocht naar een 12-jarige jongen uit Tilburg die sinds woensdagmiddag werd vermist. Het jongetje liep rond twee uur weg vanuit zijn school in Goirle. In eerste instantie werd er in Goirle gezocht, maar later werd de zoekactie uitgebreid naar Alphen-Chaam. Rond kwart voor zes werd bekend dat de jongen is gevonden.

LEES OOK: Vermiste jongen (12) gevonden na massale zoektocht in Alphen-Chaam

16.20

Schoorsteenbrand in Lithoijen

De brandweer moest om kwart over 3 in Lithoijen in actie komen voor een schoorsteenbrand. De bewoner van het huis aan de Osseweg waarschuwde de brandweer omdat hij rook op zolder zag, maar hij wist niet waar de rook precies vandaan kwam. Brandweerlieden ontdekten het vuur in de schoorsteen. Met hulp van een hoogwerker is de brand geblust. Volgens een 112-correspondent is het de tweede keer dat de brandweer in actie moest komen bij het huis. In augustus 2019 sloeg de bliksem in in de woning.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
16.05

Brandweer heeft moeite om autobrand te blussen

Op de Kruisvoort in Breda is een auto in brand gevlogen. De oorzaak is waarschijnlijk een technisch mankement. Volgens een 112-correspondent zou de eigenaar de auto nog maar pas hebben. De brandstoftank ging tijdens de brand kapot, waardoor er brandstof uit de auto bleef stromen. Hierdoor had de brandweer moeite het vuur onder controle te krijgen. Uiteindelijk lukte het met veel schuim en water toch het vuur te blussen. De wagen kan als verloren worden beschouwd.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
15.50

Tot 40 maanden cel voor drugsbende

Zes mannen, die samenwerkten met de bende van drugsbaron Martien R., zijn veroordeeld voor wapenhandel en uiteenlopende drugsdelicten en krijgen celstraffen tot veertig maanden. De man die veertig maanden kreeg, hield zich bezig met de handel in vuurwapens en munitie en de productie en handel in harddrugs zoals MDMA en amfetamine. Vijf andere mannen kregen tot twintig maanden cel voor het opslaan of vervoeren van materialen en grondstoffen voor de productie van drugs.

15.10

Jongen van 12 vermist in Goirle

In Goirle wordt gezocht naar een jongen van 12. Hij heeft een witte huidskleur, heeft halflang blond haar en draagt een bril. Ook heeft hij een zwarte jas aan en draagt hij een blauw-grijze rugzak.

Wachten op privacy instellingen...
14.14

Drugslab in bedrijfspand

In het bedrijfspand aan de Hooge Zijde in Eindhoven waar de politie dinsdag binnenviel zijn duizenden liters chemicaliën gevonden. In een afgesloten ruimte in het pand zat een drugslab. Daar werd vermoedelijk ook het eindproduct gemaakt.

De politie gaat door met het onderzoek tot laat in de avond (foto: SQ Vision).
De politie gaat door met het onderzoek tot laat in de avond (foto: SQ Vision).
14.13

Explosieve stof in huis

In een huis aan de Jan van Goyenstraat in Eindhoven is vanmiddag een explosieve stof gevonden. Het huis is ontruimd. Op een kamer op de eerste etage van het huis zouden een aantal flacons, kannen en bekers staan met daarin verschillende vloeistoffen.

13.09

Drugshuis gesloten in Valkenswaard

Burgemeester Anton Ederveen van de gemeente Valkenswaard heeft een woning voor vier maanden gesloten. In juli is in dit huis aan de Bremlaan 73 gram opiaten, 12 gram coke en 32 gram amfetamine gevonden. Volgens de gemeente zijn de drugs waarschijnlijk bedoeld om te verkopen.

13.07

Auto ondersteboven: brandweer helpt oudere vrouw

Een oudere vrouw is vanochtend in Liessel met haar auto op de kop beland. Dit gebeurde op de Meidoorn nadat ze een bocht nam en tegen een lantaarnpaal reed. Ze is met hulp van de brandweer uit de auto geholpen. Ambulancepersoneel keek haar na, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

11.39

Bestuurder naar ziekenhuis naar na ongeval Breda

Bij een ongeluk in Breda is vanochtend iemand lichtgewond geraakt. Twee auto's botsten tegen elkaar op de Heuvelbrink, waarna eentje tegen een verkeerspaal tot stilstand kwam. De bestuurder van deze wagen is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft beide auto's weggesleept.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
10.22

Auto vliegt in de fik tijdens het rijden

Een auto is vanochtend in Rijen tijdens het rijden in brand gevlogen. Het overkwam een vrouw die over de Oosterhoutseweg reed. Zij parkeerde har wagen snel in de berm en stapte er ongedeerd uit. De brandweer was er snel en kon voorkomen dat de hele auto uitbrandde. De politie sloot de weg tijdelijk af.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
10.01

Zoon (24) wordt verdacht van moord of doodslag op moeder

Een 24-jarige man uit Deurne wordt verdacht van moord of doodslag op zijn eigen moeder. Dat zegt het Openbaar Ministerie woensdagochtend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag overleed een 43-jarige vrouw in haar huis aan de Klaproosstraat na een steekpartij. Haar zoon werd direct aangehouden. Hij blijft nog zeker 14 dagen vastzitten.

09.23

Truck brandt uit bij tankstation langs A59: flinke files

Een vrachtwagen is woensdagochtend onder de luifel van een tankstation aan de A59 in brand gevlogen. Dit gebeurde bij Den Hout. Daarbij raakte niemand gewond, wel is de schade enorm. De snelweg was woensdagochtend korte tijd in beide richtingen dicht. Daardoor staan er nog wel files.

Foto: eigen foto.
Foto: eigen foto.
09.17

Ernstig ongeval door gladheid

Bij een ernstig ongeval in Oisterwijk zijn vanochtend twee mensen gewond geraakt. Door de gladheid kwam een bestuurder in een flauwe bocht op de verkeerde weghelft terecht, waardoor die botste tegen een andere auto. Dit gebeurde op de Gemullenhoekenweg.

Eén automobilist raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De politie heeft de weg afgesloten voor verkeer, terwijl het ongeval wordt onderzocht wordt.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
08.49

Politie onderzoekt dode man bij tankstation in Bladel

Op de parkeerplaats van een tankstation aan de A67 bij Bladel is vanochtend een dode man gevonden. De politie denkt dat de man onwel geworden is. Om een andere doodsoorzaak uit te kunnen sluiten, doet de politie wel onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
07.55

Geen treinen tussen Eindhoven en Deurne

Tussen Eindhoven en Deurne rijden vanochtend geen treinen. Dit komt door een seinstoring. Er is een vertraging van een uur. De NS verwacht dat de storing om één uur vanmiddag weer voorbij is. Eerder ging de NS uit van half elf.

Reizigers wordt geadviseerd om de situatie te volgen via de NS-app voor meer informatie over vertragingen en alternatieve reismogelijkheden.

Wachten op privacy instellingen...
07.45

Serie-inbreker actief in Tilburgse horeca

In het tv-programma Opsporing Verzocht zijn beelden te zien van een serie-inbreker die in Tilburg actief is. Al achttien horecazaken waren het doelwit van de inbreker. Op beelden van het opsporingsprogramma is te zien hoe hij te werk gaat. Ken jij deze inbreker?

Wachten op privacy instellingen...
07.30

Overlast door gebruik van lachgas

In het Uilenpark in de wijk Tolberg in Roosendaal is de laatste tijd veel overlast van geluid en achtergelaten troep. De wijkagenten van Roosendaal Zuid laat weten dat er wordt opgetreden bij overlast.

Wachten op privacy instellingen...
21.15

Onderzoek naar mogelijk drugslab gaat vandaag verder

De politie gaat het onderzoek naar een mogelijk drugslab in een Eindhovens bedrijfspand vandaag voortzetten. Dat heeft de politie gemeld. Gisteren viel de politie het gebouw aan de Hooge Zijde binnen. Daarbij is iemand aangehouden.

Het onderzoek van de politie gaat door tot in de late avond en gaat vandaag verder (foto: SQ Vision)
Het onderzoek van de politie gaat door tot in de late avond en gaat vandaag verder (foto: SQ Vision)
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
19.31

Hennepkwekerij gevonden in Erp

Bij een politiecontrole in Erp is gistermiddag een hennepkwekerij gevonden. In de kwekerij stonden 260 planten en de kwekerij stond er al langere tijd. De politie doet onderzoek en heeft de auto van een verdachte in beslag genomen.

(Foto: Gemeente Meierijstad)
(Foto: Gemeente Meierijstad)
18.32

Mislukte ramkraak in Valkenswaard

Bij meerdere pogingen van ramkrakers om binnen te komen bij Bax Juweliers aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard is maandagavond veel schade ontstaan aan de pui en rolluik. Volgens Bax hebben de ramkrakers zes keer geprobeerd om binnen te komen met een grote witte bus. Uiteindelijk is het niet gelukt en hebben de daders de bus achtergelaten op straat. De politie doet onderzoek.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!