Saskia van Heijster

Saskia van Heijster

Freelance Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Verslaggever en bureauredacteur. Dat wil zeggen dat ik soms aan het bureau in Son verhalen voorbereid voor andere verslaggevers, nieuwsitems monteer of berichten schrijf voor op de website en soms kun je met tegenkomen als ik onderweg ben als verslaggever voor tv en radio om mensen te interviewen en verslag te doen van bijvoorbeeld calamiteiten.

Voor Omroep Brabant Journalistiek is mijn tweede liefde. Dans was de eerste, dus ik heb een flinke omzwerving gemaakt via theaters in binnen- en buitenland voordat ik m’n plek vond bij Omroep Brabant. Wat betreft journalistiek werkte ik eerder bij Omroep Gelderland en daarvoor bij dagblad De Gelderlander.

Waarom Omroep Brabant? Als er iets bij jou om de hoek gebeurt, lees, hoor en zie je het het eerst bij ons!

Het gevoel van hier Brabander ben je en Brabander blijf je. Ik heb jarenlang in het buitenland gewoond, maar de zachte g bleef en ook het gevoel Brabander te zijn. Je kunt het meisje wel uit Brabant halen, maar Brabant nooit uit het meisje…

Stan

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redacteur/Verslaggever voor radio, televisie en online.

Voor Omroep Brabant Blijven hangen na mijn stage.

Waarom Omroep Brabant? Je begrip voor de wereld begint om de hoek. Als je weet wat er in de buurt speelt, kun je ook beter begrijpen hoe de wereld in elkaar zit.

Het gevoel van hier Stiekem toch allemaal zo trots als een Fries.

In mijn vrije tijd In de koelte van de bioscoop of de warmte van de Tilburgse terrassen.

Artikelen van Saskia van Heijster