Arjo Kraak

Arjo Kraak

Presentator

Bij Omroep Brabant werkzaam als Nu presenteer ik de tv-talkshow KRAAK; elke zondag vanaf 12.00 uur. Daarnaast werk ik als presentator van Brabant Nieuws.

Voor Omroep Brabant Ik werkte in de jaren 80 als rechtbankverslaggever in Den Bosch voor het ANP, diverse dagbladen en ook voor Omroep Brabant, toen nog alleen in Zuidoost-Brabant. Toen Omroep Brabant eind 1988 zijn vleugels uitsloeg over de hele provincie ging ik werken voor de editie Noordoost in Den Bosch. Daar werd ik in 1994 programmaleider. Toen zes jaar later de edities werden opgeheven ben ik het radioprogramma Middagcafé gaan presenteren, dagelijks van twaalf tot twee uur. Dat programma werd in 2008 beëindigd, waarna ik op zaterdag het praatprogramma Alles Mag op Zaterdag ging presenteren. Daarnaast was ik politiek redacteur. Vanaf 2013 presenteerde ik ook bij toerbeurt het tv-programma Onder Ons.

Het gevoel van hier Een enorm divers gebied dat op de één of andere manier toch bij elkaar hoort. Mensen zonder kouwe drukte.

In mijn vrije tijd Met een gitaar in mijn handen, of met hardloopschoenen aan, of met een schoffel in mijn handen, of met een boek.

Volg Arjo Kraak op Twitter.

Artikelen van Arjo Kraak