Lody Trepels

Lody Trepels

Redactiecoördinator

Van toen naar Omroep Brabant Begonnen als tv-verslaggever en radiopresentator bij L1. Later eindredacteur bij L1 en (eind)redacteur van het online-nieuwsplatform 1Limburg. Sinds 2019 werkzaam bij Omroep Brabant.

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redactiecoördinator en dagchef en daarmee verantwoordelijk voor de aansturing van de nieuwsredactie.

Het gevoel van hier Gezelligheid, bourgondisch, worstenbroodjes én carnaval natuurlijk.

Waarom Omroep Brabant Omdat je bij ons snel op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws én we gewoon ontzettend trots zijn op al het moois dat er gebeurt in deze provincie.

Artikelen van Lody Trepels

Zo werden de historische coronabesluiten in Brabant genomen: ‘Het werd eventjes heel stil’

Het coronavirus grijpt begin maart in Brabant razendsnel om zich heen. Enkele dagen nadat massaal carnaval werd gevierd, blijken steeds meer Brabanders besmet met het virus. Drie burgemeesters krijgen al snel de leiding over de hele provincie en moeten als eerste ingrijpende maatregelen nemen. In de documentaire ‘De Drie Koningen’ krijg je een unieke blik achter de schermen van de Brabantse strijd tegen corona.

De drie burgemeesters kondigen op 10 maart historische maatregelen aan in de strijd tegen corona.

Van collegezaal naar crisisteam: corona gooit het leven van Kenny Meesters helemaal om

Universitair docent en onderzoeker Kenny Meesters (36) werkte de afgelopen weken mee aan de bestrijding van de coronacrisis. Meesters is gespecialiseerd in de informatievoorziening tijdens rampen en doet hier onderzoek naar. Vanwege de virusuitbraak werd hij gevraagd om aan de slag te gaan bij het snel opgetuigde Landelijk Operationeel Team Corona (LOT-C). "Als je bij een échte crisis kunt helpen, dan moet je dat gewoon doen."

Kenny Meesters in Zeist.