Tom van den Oetelaar

Tom van den Oetelaar

Regioverslaggever/Presentator

Bij Omroep Brabant werkzaam als Regioverslaggever regio Tilburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand en Oisterwijk.

**Mooiste van de regio? ** Oud-student van de Rockacademie zei music first en won het Eurovisiesongfestival. In het kloppende hart van Brabant gebeuren de leukste dingen.

Contact Bel of stuur een WhatsApp naar 040-2949492. Mail naar [email protected] Volg Tom van den Oetelaar op Twitter. |

Artikelen van Tom van den Oetelaar

Wilma keek achter glas toe hoe haar vader overleed aan corona, nu heeft ze lotgenotencontact

Wilma van der Heijden uit Erp verloor haar vader aan corona. Dat haar vader overleed, was natuurlijk erg. Maar dat ze door corona niet bij hem kon zijn, deed extra pijn: “Dat ik hem niet even kon spreken. Niet even bij hem kon zijn.” Wilma had na het overlijden behoefte aan hulp. Dat is er nu. In Boxmeer zijn bijeenkomsten voor nabestaanden die een dierbare verloren aan corona. Tijdens drie bijeenkomsten kon Wilma haar ervaringen delen.

Wilma tijdens de rouwbijeenkomst.

Lieke en Niels strijden tegen straatintimidatie: 'Je moet hier gewoon rustig over straat kunnen'

Vrouwen die worden klem gereden. Of toch maar een straatje omlopen omdat ze zich onveilig voelen. Homo’s die worden uitgescholden. Of erger. Woensdag start op de Tilburgse kermis een campagne tegen straatintimidatie. Maar dat is niet genoeg, vinden VVD-raadslid Niels van Stappershoef en Lieke Gaminde uit Tilburg, voorzitter van de Stichting Stop Straatintimidatie. De gemeenteraad steunt ze en eist actie tegen straatintimidatie.

Lieke Gaminde en Niels van Stappershoef strijden tegen straatintimidatie. (Foto: Tom van den Oetelaar)