Het Gevoel van de Jaren 80

De jaren 80 staan bij velen in het geheugen gegrift. Weet je nog; schoudervullingen, de Rubiks Kubus, de typische snorren en matjes in de nek, het testbeeld en de walkman? Het belangrijkste van de 80's is natuurlijk de iconische muziek. De hits uit die tijd en de vergeten parels hoor je van 6 tot en met 12 november. Op de radio bij Omroep Brabant, tijdens 'Het Gevoel van de Jaren 80'.
Luister radio

Iconisch gevoel

In 'Het Gevoel van de Jaren 80' duiken we diep in je herinneringen en herbeleven we samen de jaren 80. Naast de muziek hoor je tussen 6 en 12 november alles over het nieuws van toen, de gadgets, mode, het speelgoed en de iconische televisieprogramma’s.

En… strike! 🎳

Avondjes stappen begonnen op de bowlingbaan, en ook je kinderfeestjes hield je daar. Daarom vieren we onze fantastische week met jou en een potje bowlen. Een drankje, een hapje, de discolampen aan en de prachtige 80’s muziek door de speakers. Wil je met ons mee? Luister dan naar 'Het Gevoel van de Jaren 80' en maak kans op een ticket.

80's Verantwoord luisteren

Je kan natuurlijk op je draagbare boombox radio naar Omroep Brabant luisteren, of op je walkman. Tegenwoordig kan dat trouwens ook super simpel op je telefoon, tablet, laptop of desktop computer. Dat is net zo makkelijk. Probeer het maar eens.

KEIgezellig. 😃 🎶

FM 91.9 (Midden) | FM 95.8 (Noordoost) | FM 91.0 (West) | FM 87.6 (Zuidoost) | DAB+

Artikelen over Het Gevoel van de Jaren 80