Artikelen over Ger van Zundert

Verbrandingsdood Ger van Zundert: Janie H. twee weken langer vast voor moord

Justitie verdenkt Bredanaar Janie H. van moord op zijn voormalige zakenpartner Ger van Zundert. H. blijft nog minstens twee weken langer in de cel. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag bepaald. De 49-jarige Van Zundert werd maandagavond in zijn garagebox aan de Sparrenweg in brand gestoken. Een dag later meldde Janie H. zich bij de politie en werd hij aangehouden. Twee andere verdachten worden nog door de politie gezocht.

Janie H.

Gruwelijke dood Ger van Zundert: zoon ‘viert het leven' van zijn vader en draagt feest aan hem op

"We hopen dat de mensen die Ger kenden, zijn leven komen vieren." Dat vertelt Dion van Anrooij. Samen met Ramon, de zoon van Ger van Zundert, organiseert hij feesten. Tijdens één van die feesten, Maximaal Onbeschoft op 21 april in Hoogstraten, zal uitgebreid worden stilgestaan bij de dood, maar vooral bij het leven van Van Zundert. De 49-jarige Bredanaar overleed nadat hij maandagavond in zijn garagebox in brand werd gestoken.

Ger van Zundert zette zich graag in voor Maximaal Events. (Foto: Facebook)

Naam dader zingt rond in Tuinzigt: 'Hij dronk een pilsje terwijl slachtoffer in brand stond'

De politie zoekt nog twee verdachten in verband met het in brand steken van Ger van Zundert (49) in Breda. Dinsdagmiddag werd de eerste verdachte aangehouden. Volgens onbevestigde bronnen gaat het om Janie H., een voormalig zakenpartner van Van Zundert. Zijn naam zong al uren rond in de wijk Tuinzigt. Het slachtoffer overleed dinsdagochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Volgens een omwonende dronk de dader een biertje terwijl Ger in brand stond.

De politie breekt de deuren van de garageboxen open. (Foto: Perry Roovers/SQ Vision)