Beleef het vakantiegevoel

Het gevoel van een heerlijke zomer vol vrije dagen vraagt ook wat voorbereiding. De laatste check voor camper of caravan. Is de camping op orde, het zwembad waterdicht? Brabant maakt zich klaar voor de vakantie! Kijk, luister en lees van 18 t/m 22 juli.

Op tv: vakantiekriebels

Hoe vier jij jouw vakantie en hoe bereid je hem voor? 5 dagen lang laten we jou op televisie zien wat het gevoel van hier is tijdens de vakantieperiode. Kijk vanaf maandag 18 juli dagelijks naar de vakantieperikelen van Brabant. Herken jij jezelf in deze situaties?

Op radio: vakantieweek

De Vakantieweek 2022 is een unieke radiobeleving, die je gehoord moet hebben. In ieder radioprogramma komen meerdere vakantielanden en -plekken aan bod. We draaien dé hits uit dat land, die je lekker meezingt.

Sta ook met ons stil bij de maffe, grappige en bizarre vakantieverhalen die luisteraars insturen. Die mag je niet missen. Natuurlijk zijn er ook zomerse prijzen te winnen, veel prijzen!

Op telefoon: het gevoel van hier op vakantie

Neem het gevoel van hier mee op vakantie en download de app. Zo mis je niets van wat er tijdens de zomerse dagen in Brabant speelt. Waar je ook bent. Je check snel het laatste nieuws via de app op je telefoon.

Wist je trouwens dat je jouw eigen nieuwsoverzicht kunt samenstellen? Ga in het menu naar 'Voor Mij' en kies onderwerpen en locaties die je wil volgen.

Je download de app eenvoudig in de Apple App Store of Google Play Store.

 

Op social media: vakantieverhalen

Tijdens je vrije dagen wil je natuurlijk lekker ontspannen. Thuis, op het strand, de camping, in het buitenland...maar ook even onbezonnen scrollen op social media.

Het online team van Omroep Brabant geeft jou tijdens de zomerdagen het heerlijke vakantiegevoel van Brabant, met vermakelijke content op de socials. Kriebelt het al om (weer) in onze mooie provincie te zijn? Volg ons via Facebook en Instagram.

Artikelen over Vakantiegevoel 2022