Artikelen over Beekse Bergen

Wie heeft de trouwring gevonden die de ongeneeslijk zieke Corrie in de Beekse Bergen kwijtraakte?

Een gezellig uitje naar de Beekse Bergen verliep voor familie Pronk niet als gepland. De ongeneeslijk zieke Corrie Pronk raakte in het dierenpark haar trouwring kwijt. Corrie heeft nog maximaal twee jaar te leven en haar man Ger zou deze ring na haar overlijden aan een ketting dragen. “Zodat hij haar altijd bij zich kan dragen.” Dochter Brenda Verburg roept iedereen op mee te zoeken en hoopt dat de ring alsnog wordt gevonden.

De trouwringen van Corrie en Ger (foto: Brenda Verburg).

Beekse Bergen populairste dierentuin van Nederland, Efteling weer favoriete attractiepark

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek is het populairste dierenpark van Nederland. “Het safaripark wordt steeds meer gewaardeerd om zijn sympathieke, kindvriendelijke aanbod”, stelt merkadviseur Hendrik Beerda. Hij doet sinds 2010 onderzoek naar de populariteit van attractieparken en dierentuinen in Nederland. Uit het onderzoek dit jaar komt de Efteling in Kaatsheuvel voor de vijfde keer op rij als favoriete dagattractie uit de bus.

Verkoeling voor de olifanten in de Beekse Bergen. (Foto: ANP)

Cheeting Death: internationale pers duikt op verhaal Beekse Bergen

Het filmpje van de jachtluipaarden die een Frans gezin belagen in safaripark Beekse Bergen, is ook in het buitenland groot nieuws. De familie die het incident heeft gefilmd, wordt benaderd door media uit verschillende landen, zo meldt de moeder, Sylvia de Graaf, op Facebook. Het gaat onder meer om het internationale persbureau Reuters en om Storyful. Zoon Robin heeft al zes tot acht interviews gedaan en noemt de media-aandacht 'een tikje beangstigend'.

Robin de Graaf filmde het incident met cheetas in Beekse Bergen